Eksotiske Svalbard eller Sjarmerende Skarverennet?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 31. Mar 2017

Svalbard skimaraton

Vårens vakreste eventyr med høye fjell, spektakulære omgivelser, påskestemning og midnattssol! Skirennet går av stabelen i spektakulære omgivelser ved Longyearbyen og er verdens nordligste skimaraton.

Pris fra: Kr 9.995,- pr person.

Rabatt for Sykle til jobben deltakere: 1000 kr

Dato: 26.-30. april 2017 eller 27. april – 2.mai 2017

Klikk her for mer informasjon.


Skarverennet:

Det tradisjonsrike Skarverennet er et av verdens største turskirenn. Man kan velge mellom to distanser,- enten 38 km fra Finse eller 27 km fra Haugastøl. Dette er sesongens siste konkurranse- renn for de aktive skiløperne og her kan man se dem på nært hold mens de skøyter forbi.

Pris fra kr 3.995,- pr person

Rabatt for Sykle til jobben deltakere: kr 500,-

Dato: 21. – 23. april 2017

Klikk her for mer informasjon.



Tur for laget til Lofoten, 6 sykler, klær, pulskokker.....

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Mar 2017

Det er i år et premiedryss uten like. Våre samarbeidspartnere bidrar i år med fantastiske premier. Det du har mulighet til å vinne i år er 2 reiser til Lofoten levert av Maxpulse, destinasjon Lofoten, Widerøe, Scandic og Hurtigruten, sykler fra Merida og Butcjers&Bicycles, allværsjakker og egetdesignet sykkeltøy fra Craft, utstyr fra Silva, Polarprodukter, elliptigo fra Treningspartner og billetter til KK-mila for våre kvinnelige deltakere. Les mer om alle premiene og hvordan du kan vinne her. Meld deg på Sykle til jobben-aksjonen 2017 her og registrer din aktivitet. Husk: alle aktiviteter, minutter og kilometer gir poeng fra 19. april. Lykke til!






Møt våre stjerner!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Mar 2017

Hos oss er alle stjerner. Vi er takknemlige for at våre hverdagssyklister sykler på alle typer sykler i alle typer klær, de sykler raskt, de sykler rolig og de tilbakelegger mange kilometer i all slags vær.
Noen av dem er Racersyklisten HurtigHans, el-syklisten RakettRandi, damesyklistenTurboTurid, alrounder-syklisten MonsterMats og transportsyklisten TralleTrulte. Hvilken type syklist er du? Vi skal premiere alle typer syklister og vi ønsker å lære mer. Så følg med, spennende konkurranser og premier lanseres om ikke så lenge. I mellomtiden – stå på og del gjerne dine øyeblikk med oss på Instagram med #sykletiljobben og ikke glem å få med deg oppdateringer på Facebook. Sjekk også materiellet du kan laste ned og bruke her.