Sykle til jobben Blog.

Velkommen til Sykle til jobben 2017!

Postet av Sykle til jobben den 1. Feb 2017


Da er vi endelig i gang igjen! 19. april går startskuddet for Sykle til jobben – konkurransen der alle er stjerner. Temaet i år er ”den norske hverdagssyklisten”. Vi bidrar alle til å bygge den norske sykkelkulturen! Årets aksjon skal vise frem sykkelsituasjoner, gi tips og råd til hvordan man kommer i gang, sykle med noen som ikke har syklet før og mye annet. Så bli med du også, vær aktiv til og fra jobb, enten ved å sykle, gå, løpe eller hva du måtte ønske.

Som vanlig kan du registrere ALL fysisk aktivitet: aktiv reisevei, styrketrening, fotball, yoga eller svømming; du får poeng for alt du gjør. Delta på lag eller alene, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer, hos oss er du uansett en stjerne!

Bli med på Sykle til jobben 2017!

Meld deg på allerede i dagGratiskommune?

Postet av Sykle til jobben den 1. Feb 2017

Noen steder er det gratis å delta. Kanskje har din bedrifts kommune eller den kommunen du bor i inngått en avtale med Sykle til jobben, som gjør at du kan delta gratis. Du kan se oversikten over gratis-kommuner her. Dersom du taster inn postnummeret der du bor eller der din bedrift har adresse i påmeldingsforløpet, og dette er en gratiskommune, vil du automatisk i påmeldingsforløpet unngå betalingsforløpet.

Takk til alle våre samarbeidende kommuner, dere er ekte stjerner. Dere bidrar til et reelt folkehelseløft i deres kommuner ved å tilby Sykle til jobben til alle. Vi heier på dere og er her for å hjelpe til om det trengs. Lykke til!Det lønner seg å verve og melde seg på tidlig!

Postet av Sykle til jobben den 1. Feb 2017

Premiene for tidlig påmelding er nå trukket. Se om du er en av de heldige her.

Sykle til jobben er for alle, uansett alder og treningsform. Så få med deg alle dine gode kollegaer og venner på denne uformelle konkurransen, der alle er stjerner. Om du verver 3 eller flere kollegaer er du automatisk med i trekningen av en valgfri sykkel fra Merida. Les om syklene her. Så sett i gang og verv og husk at alle som blir vervet får muligheten til å få en aktiv og hyggelig hverdag.

Meld deg på tidlig og vinn en fantastisk pakke fra Silva med for- og baklykt til sykkelen din pluss et overtrekk til sekken. Blant de første 1000 som melder seg på trekker vi hele 100 pakker, så her er det meget gode vinnersjanser. Så her er det bare å melde seg på og bli klar til kampanjestart 19. april
       

Powered by: Bloc