Påskens heldige vinnere er...

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 24. Apr 2017

Gjennom påsken hadde vi en konkurranse med trekning av mange heldige vinnere i forrige uke. To meget sporty vinnere fikk kort frist på å planlegge tur til Svalbard og Skarverennet, men tok utfordringen på strak arm. Per Jan Ørbog deltok i helgen i Skarverennet for første gang. "Alt i alt er jeg veldig fornøyd med turen og opplegget rundt" sier Ørbog og ser ikke bort ifra at det kan bli flere turer ned dit fra Trondheim. Bildet er tatt av Ørbog, direkte fra rennet.

Vinnere:

  • Tur til Svalbard skimaraton - Nils Konrad Andreassen
  • Tur til Skarverennet - Per Jan Ørbog
  • Boken "Kunsten å sykle USA på tvers" av Gunnar Kagge - Morten Vegelbo, Anne Johansen, Ann Kristin Køhler, Anette Stokke og Runar Ugstad
  • Sykkellykt fra Silva - Kristina Olsen, Sissel Nyheim, Torgeir Andersen, Kari Anne Østby og Bjørn Olav Vist.

Turene til Svalbard og Skarverennet er levert av MaxPulse. Alle vinnere er kontaktet!

Gratulerer og snart trekker vi flere premier



Vinn tur til Svalbard og Skarverennet

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Apr 2017

Meld deg på i løpet av påsken og bli med i trekningen av våre fantastiske påskepremier.

18. april kl. 9 trekker vi en vinner av en tur til Svalbard Skimaraton 27.april til 2.mai. Dette er en unik opplevelse for den heldige vinneren. Tenk å gå verdens nordligste skirenn... Du kan velge halvmaraton eller full maraton. Reiseleder er selveste Vibeke Skofterud.

Vi trekker også en vinner av en tur til Skarverennet 21.-23.april. Et av verdens største turskirenn. Dette er vårens vakreste eventyr ved magiske Hallingskarvet.

Alle påmeldte er med i trekningen av reisene. Les mer her og la deg inspirere med disse filmene - Svalbard skimaraton og Skarverennet.

Billetten og reisen gjelder for 1 person*. Dette er en gruppereise, og reise, opphold og billett til rennet er dekket. Du må beregne litt reiseutgifter til startsted Oslo/Fagerheim og enkelte måltider. Deler av dette vil bli subsidiert.

Så ta utfordringen, meld deg på Sykle til jobben, og du er automatisk med i trekningen av disse magiske opplevelsene* Om du allerede nå vet, at dette må jeg bare være med, kjøp din plass med rabatt her.

Du kan også vinne boken Kunsten å sykle USA på tvers av Gunnar Kagge, som krysset USA på sin håndbyggede sykkel Gunnar under valgkampen 2016. Boken kan også kjøpes her. I tillegg deler vi ut fantastiske sykkellykter fra Silva. Viktig med lys hele året.

Påske er quiz, slik er det også i Sykle til jobben. Ta vår quiz og vinn den sykkelen som passer for deg!

Meld deg på i dag, vi gleder oss til å se deg i aksjonen. Riktig god og aktiv påske, og så tråker vi i gang fra 19. april.



*Premien kan ikke byttes eller refunderes, kan du ikke stille selv, gi billetten som gave til en god venn, kollega eller en annen som har anledning til å bli med. Turen til Svalbard kan byttes inn i 2 Skarverenn turer.


2 Kommentarer