Nils Konrad Andreassen vant tur til Svarlbard skimaraton

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Hovedpremien til en heldig vinner i vår påskekonkurranse var en reise til Svalbard Skimaraton, levert av Maxpulse sport og aktivitetsreiser. Den heldige vinneren ble Nils Konrad Andreassen. Til tross for regn, sterk motvind og svært utfordrende smøreforhold under rennet hadde Nils en kjempeflott tur til Svalbard.

29.4.2017 gikk Svalbard skimaraton av stabelen. Sykle til Jobben kåret en heldig vinner som fikk være med på denne opplevelsen over totalt 5 dager med alt inkludert. Turen er sponset av Maxpulse og Sykle til jobben. Turen til Svalbard ble ledet av reiseleder Vibeke Skofterud. Skirennet er verdens nordligste skimaraton og byr på spektakulære omgivelser i løpet av turen som går ut fra Longyearbyen. Nils Konrad Andreassen fra bedriften Multiconsult Østfold i Fredrikstad var den heldige vinneren av reisen til Svalbard. Nils tok utfordringen på strak arm og reiste til Svalbard på kort varsel. Hele turen var en fantastisk opplevelse selv om vær og føre var varierende. Under selve rennet var det svært utfordrende smøreforhold i tillegg til regn og motvind. Til tross for utfordrende vær gjennomførte Nils og resten av gjengen fra Maxpulse det 42 km lange rennet. I dagene som fulgte bedret været seg, og Svalbard fikk vist seg fra sin beste side. Etter hjemreisen delte Nils noen av sine bilder med oss og takket for en helt uforglemmelig tur.



#girlpower og vinn billetter til KK-mila

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Er du på et jentelag som ønsker å vise frem hva ekte girlpower er? Post et instagram bilde med #girlpower og #sykletiljobben og vinn billetter for hele laget til KK-mila 2. september på Bislett! Vis oss hva ekte girlpower er!


Les mer om KK-mila her!

Vinnerene kåres 15. juni. Lykke til!



Stefan Brucki vant en fantastisk Eliptigo

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Stefan er vinneren av ”Min sykkel er mer enn bare en sykkel”-konkurransen

I knapp 3 uker har vi hatt en Instagram konkurranse #merennbaresykkel. Den heldige vinneren er Stefan Brucki fra Moss kommune Han vinner en fantastisk Eliptigo fra Treningspartner.no. Vi gratulerer og ønsker han mange fantastiske turer og godt samvær med sin nye Eliptigo. Det kom inn mer enn 150 kvalifiserte bidrag, tusen takk til alle som har sendt inn sine kreative og hyggelige bilder.


1 Kommentar

To heldige lag skal til vakre Lofoten :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Lagene flyr til Bodø med Widerøe og videre med Hurtigruten opp til Svolvær i vakre Lofoten. Lagene skal overnatte på Scandic. Det blir MASSE opplevelser, aktivitet og ekte nord-norsk stemning. Alle lag som har 100 aktive til/fra jobb reiser og/eller 300 poeng er med i trekningen. Turen presenteres av Maxpulse i samarbeid med Destinasjon Lofoten, Widerøe, Scandic og Hurtigruten. Mer informasjon følger, så bli inspirert og registrer aktivitet



Vinnere i uke 5

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Vinnere i uke 5 (17.mai-23.mai) er klar

  • Ukens hverdagssyklister er lag NOR Kunde High Voltage fra Bodø Energi AS. Laget får sykkellykter fra Silva.
  • Ukens stjerne er Annette Pettersen fra Lekatun i Leka får en Polar A360.
  • Ukens stjernependler er Helge Hervåg fra Island Offshore Subsea AS. Han får en allværsjakke fra Craft.
  • Vi inspirerer til mer aktivitet og sykling! Johan Vikström fra Stavanger Universitetssykehus og Trude Langvad fra Oslo kommune vinner boken ”Kunsten å sykle USA på tvers” av Gunnar Kagge. God lesing.

Husk å registrer all aktivitet, det er ikke for sent, for dette er aksjonen som aldri gir seg :)




Gi tydelig tegn!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Mai 2017

Uansett sykkel, tempo og om du er Thor Hushovd eller ikke, alle må vise tegn. Som Statens vegvesen og Del veien sier; ”Pass på å bli sett når du sykler! Rekk ut hånden og gi tydelig tegn når du skal svinge. Dette er særlig viktig når du skal krysse kjørebanen, og svinge til venstre. Du kan ha en bil bak deg som er i ferd med å kjøre forbi”. Se filmen og bli en tryggere syklist du også.



Hurra for uke 4 vinnere!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Mai 2017

Vinnere i uke 4 (10.mai-16.mai) er klar

  • Ukens hverdagssyklister er lag Bærekraftig transport i Cowi Oslo. Laget får vanntette mobilcovere fra Silva.
  • Ukens stjerne er Karen Tellefsen fra Universitet i Bergen får en hodelykt fra Silva.
  • Ukens stjernependler er Silje Grutle fra Forbrukerklageutvalget, som får en allværsjakke fra Craft.
  • Håkon Heieraas er den heldige som kan si ”Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke” Han vinner en sykkelcomputer fra Polar.
  • ”Jeg har registrert aktivitet innen 16.mai”-vinneren er Alina Lessa Nedrud fra Unicare Steffensrud AS. Hun får en M200 pulsklokke fra Polar.


Design lagets helt eget sykkeltøy

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Mai 2017

Nå kan bedriften og lagene designe sitt helt eget sykkeltøy sammen med Craft. Dette gir dere en helt unik mulighet til å synes bedre som lag og bedrift og ikke minst skaper det samhold. Akkurat nå har vi et unikt introduksjonstilbud fra Craft og Sykle til jobben til dere med godt 20% rabatt:

  • Sykkelgenser 717,-
  • Shorts 997,-
  • Regnjakke 1197,-

Det må bestilles minimum 10 av hver. Design er inkludert i prisen. Se http://bedriftsidretten.biz/ eller kontakt Stian på stian@profilsp.no for mer informasjon. Minner også om at medlemslag i Bedriftsidretten kan få rabatter på alt fra Craft.




2 Kommentarer

#sykletilkamp, bli med på ny Instagram konkurranse

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Mai 2017

Er du en av dem som sykler til kamp? Da kan du vinne drakten fra Eliteserien eller OBOS-liga klubben i ditt hjerte! Post et bilde på instagram med #sykletilkamp og #sykletiljobben, og vis oss hvordan det er å sykle til kamp! Vinnerne trekkes om godt 2 uker og vi trekker hele 3 draker, så det er gode vinnersjanser ! Lykke til!



Ta vare på sykkelen din!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

En enkel vårvask av sykkelen gir god komfort, bedre bremser og sykkelen lever lenger. Og det trenger ikke ta lang tid. Det holder med litt Zalo, bremserens, svamp, børste og olje, sier Jan Ivar Engebretsen, kommunikasjonsrådgiver i NAF. I denne illustrasjonsvideoen viser han deg hvordan. Så ikke vent med denne viktige jobben, sett av litt tid i helgen, da får du en glad og fornøyd sykkel etterpå :)



Oss syklister imellom, vi brys oss, vis hensyn :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

Vi elsker sykkel og det kryr i oss alle når vi kan ta ut sykkelen og endelig komme i gang å tråke. Vi i Sykle til jobben-aksjonen ønsker å oppfordre alle til å vise hensyn i trafikken – syklende, gående, bilister, skatere, ja alle. Men vi starter med oss selv, så oss syklister imellom, noen ting å huske på:

  • Forbikjøring av en annen syklist krever plass og at det må være klart på sykkelstien
  • Tilpass farten på sykkelveiene, spesielt i ”sykkelrushen”, når det er mange på stien
  • Vær ekstra oppmerksom når det er barn og ungdom på sykkelveien/ved veien
  • Vær ytterst forsiktig når du kjører underganger og skarpe svinger, man vet ikke helt hva som kommer rundt hjørnet
  • Se opp for glasskår og andre gjenstander
  • Pass på deg selv og sykkelen din – husk lås, lys, hjelm og annet som du trenger på din reise

Tips til andre syklister, del med oss #sykletiljobben.

Kos dere på både korte og lange turer i all slags vær :)



Vinnere i uke 3 og årets verver

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

Vinnere i uke 3 (3.mai-9.mai) er klar

  • Ukens hverdagssyklister er lag Software SP&T Development fra DVNGL/Det Norske Veritas. Laget får en unik mulighet til å designe sitt helt eget sykkeltøy fra Craft med farger og logo i tråd med bedriften de representerer.
  • Ukens stjerne er Hilde Nøland fra Fresenius Kabi avd.Halden. Hun vinner en A360 aktivitetsklokke fra Polar.
  • Ukens stjernependler er Jonas Brennhovd fra Aker Solutions. Han vinner en allværsjakke fra Craft.

Hurra jeg er i gang vinneren er Arve Sunde fra DnB. Han får en Polar M200.

Det er mange vinnersjanser hver uke. Følg også med på Instagram, hvor vi akkurat nå har konkurransen Er din sykkel mer enn bare en sykkel for deg?”. Følg med flere konkurranser kommer.

Det ble Karl Petter Waern fra Statoil i Stavanger som ble årets verver. ”Så kjekt” sa Karl Petter, da vi informerte om at han var årets verver og den heldige vinner av en valgfri sykkel fra Merida. Han skal bruke litt tid på å finne ut hvilken ny sykkel han ønsker seg – CycloCross, Big Nine eller Crosway urban. Gratulerer til Karl Petter og lykke til med flott ny sykkel.

Det var knapp 1300 som vervet tre eller flere deltakere. Takk for jobben dere har gjort, vi setter pris på samarbeidet.



Kom deg trygt frem og tilbake på jobben, vær obs på blindsonen!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Kom trygt frem når du sykler til jobben :) Pass på å bli sett når du sykler! Blindsoner til kassebiler og store biler er større enn man skulle tro, gjør Statens vegvesen oss oppmersomme på. Gli derfor aldri opp på høyre side av kassebiler eller store biler i vegkryss. Sjåføren har ikke mulighet til å se deg der. Hold deg alltid bak. Se filmen og du vil bli overrasket.


Instagram konkurranse; Er din sykkel mer enn bare en sykkel?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Bli med på vår Instagram konkurranse! Ta frem kameraene deres og knips et bilde der du viser hvorfor nettopp DIN sykkel er mer enn bare en sykkel. Del bildet med oss på Instagram med begge hashtaggene #Sykletiljobben og #Merennbaresykkel. Premien er en fantastisk morsom Eliptigo, les mer om premien her. Vinneren kåres 24. mai, vær kreativ og lykke til :)

1 Kommentar

Gratulerer vinnere uke 2

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Vinnere i uke 2 (26.april-2.mai) er kåret.

  • Ukens stjerne er Ann-Kristin Strande Tømmervik, Nordland fylkeskommune. Hun vinner en hodelykt fra Silva.
  • Ukens stjernependler er Siri Stringe fra Bodø kommune. Hun vinner en allværsjakke fra Craft.
  • Ukens hverdagssyklister er lag NFK IKT fra Nordland fylkeskommune. Laget får lette tursekker fra Silva.

I tillegg har vi trukket en ”Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke” vinner. Det ble Lars Erik Solbraa fra Statens vegvesen region øst som nå kan sykle avgårde med funklende ny sykkelcomputer fra Polar

Sykle til kamp er en ny aktivitet i Sykle til jobben. Vi oppfordrer alle til å velge sykkel til og fra kamp, bra for miljøet, bra for helsa og enkelt å komme seg hjem igjen. Hele 444 personer har syklet til/fra kamp. Denne uken trekker vi hele 10 gavekort med 2 billetter til valgfri kamp i Eliteserien eller OBOS-ligaen og 2 signerte drakter fra laget som vinneren har i hjertet sitt. De heldige vinnere er:

  • Draktene går til Merethe Straumnes og Amanda Rongstad
  • Gavekort vinnere er Line Storaker, Marianne R-E Bratli, Ingeborg Eskerud, Stein Roger Holdal, Lars Dugstad, Knut Helberg, Dan Arve Eliassen, Trond Singdahlsen, Sigve Eliassen og Camilla Larvik.

Takk til alle deltakere som står på og er aktive til og fra jobb og på fritiden. Dere er alle stjerner hos oss. Om du har kollegaer som fortsatt ikke er påmeldt, få de med i dag. Vervepremien trekkes på mandag :)

Til dere som ikke er påmeldt. Det er aldri for sent å bli med. Meld deg på i dag og vær med i trekningen av premier allerede fra neste uke. Du kan registrere tilbake i tid og både Endomondo, Strava og Polar henter frem registreringer tilbake til 19. april om du synkroniserer med Sykle til jobben.

Lykke til videre!


1 Kommentar

Er din arbeidsplass sykkelvennlig eller har lyst å bli det?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

I årets aksjon skal Syklistens Landsforening og Sykle til jobben hedre tre arbeidsplasser som viser at de gjør det lille ekstra som kan bidra til at flere sykler til jobben. Det vil bli kåret to arbeidsplasser basert på kriterier opp mot følgende punkter:

  • Fasiliteter for sykler – sykkelparkering inne og ute, muligheter for vask og reparasjoner m.m.
  • Fasiliteter for syklister – dusj- og garderobeanlegg, klesoppbevaring, tørkemulighet m.m.
  • Cirka antall ansatte – og andel av de ansatte – som sykler til jobben
  • Antall deltakere i Sykle til jobben

Arbeidsplassene vil bli vurdert med utgangspunkt i god tilrettelegging, positiv stemning på arbeidsplassen knyttet til aktiv transport og ledelsens engasjement. Kom gjerne med annen viktig informasjon, kreative ideer og annet dere har gjort for å bidra til at flere velger en aktiv reisevei til og fra jobb.

De heldige vinnere får en flott premium sykkelservicestasjon fra Sykkelbyprodukter til sin arbeidsplass. Produktet leveres med ni av de vanligste verktøyene for syklister. Ved bruk kan sykkelen henges opp i setepinnen, noe som gjør at hjulene fritt spinner rundt og arbeidssituasjonen blir mer ergonomisk riktig. Servicestasjonen har også en innbygd manuell sykkelpumpe med trykkmåler og passer de vanlige ventiltypene.

I tillegg til de to arbeidsplassene som hedres ut ifra kriterier og innsendt søknad, trekker vi en heldig arbeidsplass blant alle deltakende arbeidsplasser i Sykle til jobben som har 10 eller flere som sykler til jobben.

Slik bedrifter blir ISO- eller Miljøfyrtårn-sertifisert, oppfordrer vi nå til at arbeidsplasser sertifiserer seg som sykkelvennlige arbeidsplasser. Les mer om sertifiseringen her og kontakt Syklistenes Landsforening for mer informasjon og bistand.

Søknadsfristen til Sykle til jobbens Sykkelvennlige arbeidsplass er 29. mai. Søknad sendes til lotte.frost@bedriftsidretten.no. Dere og bedriftene velger selv format for søknaden, men ovenstående kriterier og en kort beskrivelse av kommunen/bedriften må inkluderes i søknaden. Vær kreative, bli med i kåringen og vinn en fantastisk sykkelservicestasjon! Spørsmål? Kontakt Lotte Frost på telefon 950 76 232.

Kilde for bilde; Syklistenes landsforening - Oslo rådhus er en sykkelvennlig arbeidsplass, foto Roar Løkken.



Uke 1 vinnere (19.-25.april)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Mai 2017

Vi gratulerer ukens vinnere:

  • Ukens stjerne – Trine Gulbrandsen, Sarpsborg. Hun vinner en Pola A360 klokke.
  • Ukens stjernependler – Jo Erlend Thunberg, Vest-Agder fylkeskommune. Han vinner en allværsjakke fra Craft.
  • Ukens hverdagssyklister – Lag Telenor Tyholt C4. Laget får sykkellykter fra Silva.
Og sist men ikke minst har vi to ”hurra jeg er i gang” vinnere, disse er:
  • Ester-Lill Waage fra Universitetssjukehuset i Stavanger vinner en Polar M200
  • Roger Kristiansen fra Bane NOR vinner en Polar A360
Sykle til jobben er konkurransen, der alle er vinnere. Vi trekker ukentlig premier blant alle som oppfyller kriteriene som forhåpentligvis er oppnåelig for de fleste. Les alt om våre fine premier her!
Neste ukes premier trekkes torsdag kl. 12, så husk å registrer all aktivitet innen torsdag kl. 10 :)