Praktiske ordensregler på sykkelstien

Postet av Tina Aileen Johansen den 18. Apr 2016

I morgen går startskuddet for årets sykle til jobben aksjon og i den anledning tenkte jeg å dele litt av min erfaring siden jeg har tyvtrent :) Jeg har liksom tenkt at det kan være greit med noen få ordensregler slik at det ikke blir det glade vanvidd ute i trafikken...

Ja for jeg regner med at det vil bli enorm stor interesse, og at det har vært kø i alt av sykkel utsalg og sykkelfikseverksteder i diverse garasjer, kvelden før kvelden. Jeg regner med at aksjonen vil bli behørlig dekket i diverse medier. Tv, radio, aviser, blogger.. Ja dette er liksom oppvarming til Birken på en måte. Så da er det på sin plass å komme med noen retningslinjer og råd på veien til helt nye syklister.

Det første tipset er å lytte til erfarne syklister, ja sånne som meg for eksempel som har syklet i to uker alt....

Så er det beste å holde begge henda på styret og liksom følge med der du sykler, ikke på de pene unge mennene...

Det er greit å sykle etter hverandre og ikke i bredden liksom, blir nokk sånn lang kø i morgen......

Kan være greit å droppe ideen om offroad uti elva den første uka, bruk gangstien det er nye lettere

Man kan arrangere synkron sykling, ta med en venn..

Ikke la husdyrene få kloa i sykkelen din, da ender dekka opp som tyggeleke og kjøteren vil forsøke å imponere nabotispa med ulike triks...

Kle deg etter vær og kjøreforhold.


Du kan ansette en fyr til å sykle jobb-vesken din til jobben, så skaper du nye arbeidsplasser

Så er det fint å ha en til å heie deg frem til mål....

Lykke til!!!!!!!



I gang med tyv-treningen :)

Postet av Tina Aileen Johansen den 15. Apr 2016

Hei, da er jeg igang med tyv-trening og sykling til jobben. Jeg har allerede syklet to uker alt, siden våren er tidlig her i Skien. Jeg har ikke verdens lengste vei til jobb men tenker at alle monner drar så da er jeg i gang da. Det har blitt noen treningsturer også i tillegg så jeg føler at jeg er sikkerlig i gang nå.

De første turene var preget av litt nybegynner stress og fomling, sånn type neimen hva i alle dager skal jeg ha på meg da når det er to grader om morgenen og ti grader om ettermiddagen. Og veien til å innse at sykkelbukse faktisk er litt greit var smertefull..hehe... etter to og en halv mil.

Jeg har reklamert litt for sykkle til jobben på min arbeidsplass, som igrun ikke er i by, utvikling og ett eller annet som det står på min profil. Aner ikke hvorfor det dukket opp egentlig ... men i Rus og psykisk helse i Skien Kommune. Men mine kolleger er ikke helt overbevist ennå da.. vi får vel se... gleder meg til å høre mer fra dere alle sammen. Lykke til med syklingen da alle sammen.

Hjerteklem!!!!!!!!!