Kjell Gunnar Årnes Blog.

Premie!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 30. Apr 2018

Det smakte!


Nå har jeg gledet meg siden fredag til å kunne kassere inn premien for uke 17. 

Noe skjelven i knærne tok jeg heisen ned i fysioavdelingen sånn at vi kunne ha en litt seremoniell overrekkelse. Det har gått et par år siden sist jeg fikk oppleve dette, det kan du lese om her.


Gleden var stor når jeg fikk vite at det ikke var billige giveaways på premiebordet denne gangen. 

Neida nå er det 250,- klingende norske kroner som kan brukes hos Sport 1.


Så nå skal jeg bruke 1. mai til å google over sortimentet til Sport 1 sånn at jeg kan få maks ut av premien min.


Sist jeg vant så ble det feiret med Queen og We Are The Champions. Nå blir det omtrent i samme gate.


0 Kommentar

La meg presentere min sponsor i 2017!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 20. Feb 2017


Biltema er godtebutikken min. Der handler jeg fiskekroker, datakabler, poleringsmidler, batterier, bekledning, hjelmer og masse annet.

Når jeg var på utkikk etter sponsor så var det selvfølgelig bare ett firma som var aktuelt: Biltema.

Jeg har aldri tvilt på hva de kom til å svare, og i dag ringte de fra Biltema Lillehammer for å prate om hva slags sykkel de kunne tilby meg. Mer om det følger i et annet innlegg, følg med...


Her er min ydmyke søknad:


Sendt: tirsdag 7. februar 2017 19.42
Til: kundeservice@biltema.no
Emne: Sponsor til "sykle til jobben 2017" søkes!

Hei

Sak

19. april er det påmeldingsfrist til «Sykle til jobben» kampanjen 2017.

Om meg

Jeg er en svært lite sporty fyr som blir 50 år i år og ved et «arbeidsuhell» stilte jeg opp på «sykle til jobben» kampanjen i fjor».

Kampanjen gav meg sant å si ikke så veldig mye annet enn en del oppmerksomhet på bloggen min. Eller jo, jeg fikk faktisk en premie, men jeg er fortsatt like lat, like dvask og jeg har vel også gått opp noen kilo siden i fjor.

Trening

I fjor fikset jeg opp den gamle DBS’en med Biltema utstyr, jeg synes det er viktig å vise at enkelte tar ansvar for å holde kostnadene nede på utstyret og ikke kjøper seg sykkel bare for å posere sånn som disse glorete medsyklistene mine her på Lillehammer gjerne gjør.

Også synes jeg at det er viktig å se seg litt rundt når en er på treningstur, og legge merke til de små perlene som finnes i nærområdet. Jeg går heller ikke av veien for å sende et lite stikk til våre politikere og mine medsyklister her i mjøsbyen.

I år hadde jeg tenkt å stå over hele kampanjen siden den tar litt for mye tid også er det ikke så mye som motiverer for nye 60 dager med lett gruppepress. Men så føler jeg på at jeg kanskje burde gjøre et skippertak for kroppen igjen og for å få til det så må jeg finne ny motivasjon. Og hva gir mer motivasjon enn nytt utstyr og derfor henvender jeg meg til dere.

Biltema

Hvis du har trykket på linkene så ser du at jeg har vært god Biltema kunde som syklist. Men det er som motorsyklist at jeg handler ting det blir penger av hos dere ,det kan dere se av mine bidrag her.

Til poenget

Jeg må ha noe nytt som kan motivere til trening dersom jeg skal være med på en ny runde med «sykle til jobben». Nå ønsker meg ny Biltema sykkel.

Det er viktig for meg at det er en Biltemasykkel og ikke et av merkene som mine kolleger anbefaler. De bruker alt for mange penger på hos sportsforhandlerne på alt for dyre sykler og ikke minst klær og stæsj.

Derfor tillater jeg meg å komme med følgende utfordring: Hvis dere er sporty og sponser meg med en sykkel så skal jeg være sporty og melde meg på «sykle til jobben 2017».

Nå skjønner jeg jo at dette åpenbart fremstår som ren tigging. Til det er det å si at jeg definitivt har økonomi til å kjøpe meg en sykkel, men jeg vil så gjerne vise at slappfisker som meg også kan bli sponset!

Payback

Det Biltema får tilbake er:

  • Positiv omtale på bloggen, men også dønn ærlig.
  • Omtale på min instagramprofil
  • Jeg har vært forsiktig med å si noe om trening på min Facebookprofil, men hvis jeg blir sponset så skal jeg vurdere å skryte der også.
  • Mulighet til å følge en utrent gjennomsnittsmann i 60 dager på godt og vondt.
  • En reell produkttester, ref et par uheldige kjøp tidligere
  • Fri adgang til å linke mot mine åpne sider i kampanjen.
  • Følge min Endomondo hvor alle data fra turene ligger.
  • Forhåpentligvis rapporter om sykkelglede med humoristisk tilsnitt.
  • En god kunde


Håper på positiv tilbakemelding.


Sånn ser det ut utenfor jobben i dag. Det er heldigvis god tid til å psyke seg opp til sykle til jobben kampanjen.0 Kommentar

Ein skigard kan ikkje vara evig #

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 2. Jun 2016

Det ligger i kortene at jeg blir blant gjengen nederst på tabellen i konkurransen her på jobben, men jeg har bestemt meg for at jeg i alle fall skal prøve å bli best på data.

Inntil for få år siden var det bare nerder som visste hva dette tegnet heter: #

Det heter selvfølgelig skigard.

Med Twitter ble skigarden populær igjen, og etterhvert fulgte Instagram og Facebook hakk i hel.


Dette sykle til jobben opplegget er nå vel dokumentert på min Instagram konto.

Som jeg tidligere har skrevet her i bloggen så er det mulig at fotografering og alt det andre jeg bruker tid på for å dokumentere på at jeg virkelig deltar, kanskje går ut over innsatsen i selve konkurransen.

Men ifølge eksperter så vil det som havner på internett ligge der for evig. Og derfor er det jo greit å få dytta ut skrytebilder av egen trening sånn at mine etterkommerne kan få seg en hyggelig overraskelse når de nøster bakover i slektstreet.

Jeg trodde først at folka i Instagram snakket om illegale rusmidler når de skulle ha meg til å bruke hasjtag. De mente selvfølgelig skigard!

Mine mest brukte skigarder på Instagram er #sykletiljobben og #motoguzzi tror jeg.

Her ser du litt av det jeg har brukt tida på når jeg egentlig skulle prestere litt bedre i sykle til jobben kampanjen.

0 Kommentar

Endelig uttelling!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 27. Mai 2016

Det er fredag og snart helg og jeg har fått mail!


Heldigvis ble mailen sendt i dag tidlig slik at jeg rakk å nyte de litt misunnelige blikkene fra enkelte av mine kolleger i lunsjen.

32 økter fordelt på 27 timer og 49 minutter og en distanse på bare 191km og 40 er min innsats for å delta i loddtrekningen. Ikke noe å skryte av for folk flest, men veldig mye å skryte av for meg. Jeg føler all blod svette og tårer endelig har gitt meg uttelling!

Fysioterapeut, lagleder, bedriftens kontaktperson i sykle til jobben kampanjen og ikke minst Ottajenta Inger Tollefsrud overrakte meg premien under en enkel seremoni. Selv Bjørn Dæhlie ville nok blitt litt rørt.Til slutt vanket det en vannflaske fra Lillehammer kommune. Jeg vet ikke om det er et hint siden jeg la ut et bilde med ølboks i flaskeholderen?


Jeg føler meg som en vinner. God helg!
1 Kommentar

Treningsblogg hø hø

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 13. Apr 2016

Blogg er gøy, trening er ikke så gøy. Treningsblogg av meg har potensiale til å bli hysterisk gøy.


Her er jeg på en av mine turer på den 30 om dagen greia som vi har hatt på jobben. Dette er en vaskeekte Kjellfie tatt med sjølutløser. Gamle gubber som har blogg og som tar selfie er kanskje i overkant selvsentrerte?


Pytt pytt, jeg er i mål med første innlegg i treningsbloggen, og det uten å ha trent en meter!


0 Kommentar

Powered by: Bloc