Kjell Gunnar Årnes Blog.

Bunnlinja på pallen igjen!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 1. Jun 2016

Gleden var stor når jeg omsider mannet meg opp til å sjekke tabellen her inne igjen. Laget mitt har jaggu krøpet opp til en tredjeplass igjen, og paller det liker vi. At det er de andre på laget som redder rævva mi forbigår jeg i stillhet.

Bunnlinja er blant kremen, vi er et godt og blandet lag, ja egentlig er vi noen energibunter.


Når det gjelder min egen innsats så sitter jeg her og skal finne noe for å holde motet oppe de siste 16 dagene av kampanjen. Pr. dags dato er det bare 7 personer som er dårligere enn meg her på huset, og det altså etter å ha brukt nesten ei arbeidsuke på trening!

De får ikke en gang plass til å skrive inn plasseringa mi på medaljen der øverst til høyre


Folka i kampanjen lokker med gavedryss, det kunne kanskje være noe å bruke som en aldri liten gulrot for å holde motivasjonen oppe i tiden som er igjen? Vel, sjekk de kravene da!. Etter å ha gått i meg sjøl så skjønner jeg jo at det eneste realistiske målet er å satse på "ukens turgåer". Gå tur tre ganger på ei uke, det skal jeg klare. Jeg vet ikke hva en Flipbelt er, men jeg vil gjerne vinne det.

Dette er egentlig mobbing!


I det jeg skal til å stenge vinduet på Internet Explorer kjenner jeg at selvtilliten vokser.
Jeg kan glede meg over at 22635 deltagere er dårligere enn meg, ja og hvis du skal være kverulant så er 16689 aktive deltagere dårligere enn meg. Jeg slår meg til ro med det.

Mange amatører som har meldt seg på gitt


Bare å bite tenna sammen og stå på videre her!


0 Kommentar

Dag 30 - Tid til ettertanke

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 18. Mai 2016

Denne kampanjen går fra 19. april til 17. juni. I dag er vi på 18 mai så da betyr vel det at vi her halvveis tror jeg, jeg syns det er litt vanskelig å regne datoer.

Det er det litt småkjølig i dag, det var litt regn i lufta når jeg kjørte bil hjem fra jobb. Jeg syns det er utrolig vanskelig å motivere meg for dagens treningsøkt, kanskje jeg tar med meg kameraet og rusler en tur. Jeg må tenke litt på det.

Når jeg er ferdig med sykle til jobben kampanjen så får jeg enda bedre tid til å kjøre motorsykkel


Sånn midtveis i kampanjen så er det jo naturlig å gjøre seg noen tanker om progresjon, motivasjon, lagånd og alle sånne ting som jeg skjønner hører hjemme i en ekte treningsblogg.

Laget
Laget mitt består av en fysioterapeut, en psykolog, en sosionom og en kostveileder. Ja også meg da, som er nerd.

Prestasjon
Som du kan se av laget så har jeg et bra team rundt meg som kan ivareta både min fysikk, psyke og ikke minst diett. Jeg lurer på om om lagkameratene mine er fornøyd med sin egen innsats med å gjøre meg til en komplett idrettsutøver?

Jeg har glemt å spørre kostveilederen om hvilken type grandis jeg bør spise.

Konspirasjon?
Av og til lurer jeg også på om jeg kanskje er en del av en studie uten å vite det selv. Kanskje er det ikke tilfeldig at alle på laget er fra"raskere tilbake" gjengen. Kanskje de sirlig notèrer hva et livslangt forbruk av pizza og cola framfor dataskjermen gjør med et menneske, mens de føler seg litt stolte av å være snille ved å inkludere nerden på laget? Usj... jeg vil ikke tenker mer på det.

Opp og ned
Det fine med å ha kommet til dag 30 er at jeg endelig kan begynne å telle ned, det føles litt bedre enn å telle opp. Jeg må bare finne ut av hvor mange dager det er igjen. Jeg træler virkelig med å regne ut de datogreiene.


Nå skal jeg ta meg en kaffe til og føle litt på om jeg skal ta med fotoapparatet på en tur for å hanke inn et poeng eller noe.0 Kommentar

Arbeidsmiljøet

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 11. Mai 2016

Stor innvirkning? Ja det skal jeg sannelig love deg!


Nå verker altså da hele kroppen etter den turen i går, og her oppdager jeg akkurat at vi har havnet ned på en 4. plass!

Åkei folkens, jeg skal i alle fall IKKE sykle i dag.

Jeg skal spekulere litt på om jeg skal rydde bort noen av Facebook vennene mine i steden.....hrmph...0 Kommentar

En liten nedtur

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 2. Mai 2016

Jeg tenkte å ta en tur innom tabellen her og sole meg i glansen av førsteplassen sånn for å bli litt ekstra motivert for økta i kveld. Sjokket var derfor stor når jeg oppdaget at vi har blitt dytta ned på tredjeplass.

Det kunne være fristende å strø tegnestifter rundt sykkelstativet ved jobben, men jeg skal være så raus at jeg heller trår ei ekstra mil for laget.......hrmph!!....


0 Kommentar

Juhuu.. numero uno

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 29. Apr 2016

For en som alltid var den som ble plukka ut sist til laget i gymmen på skolen så er det stas å få mail fra sykle-til-jobben folka. Laget vårt er nummer 1 i bedriften. Jeg er dårligst på laget vårt, men tar til meg all heder og ære HELT ukritisk.


Når sant skal sies så burde jeg kanskje være mer stolt av å være nr 73 i kommunen, men det har liksom ikke den samme schwungen!
0 Kommentar

Powered by: Bloc