I dag fikk jeg sykkelen min!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 21. Feb 2017


biltema_logo.jpg

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg altså fått min egen sponsor!

Biltema er så sporty at de sponser meg med en splitter ny sykkel av typen Yosemite Trekking 28"

Varehussjef Thomas Aure på Biltema Lillehammer overleverer en Yosemite Trekking 28" til undertegnede.

I dag tikket det inn en hyggelig tekstmelding fra Thomas Aure på Biltema Lillehammer. Sykkelen var ferdigmontert og det var bare å komme å hente den.

Det er morsomt å ha noe å glede seg og særlig når jeg i hele dag har kunnet sole meg i glansen av oppmerksomheten fra mine medsyklister på jobben som IKKE har sin personlige sponsor.


Det kom 15 cm nysnø i natt, så det føles ikke helt som om sykkelsesongen er like om hjørnet.

Jeg var 15 år sist jeg hadde en splitter ny sykkel, det er altså snart 35 år siden jeg har hatt gleden av å hive en helt ny sykkelbruksanvisning uten å lese den.

I dag fant jeg fram speilreflekskameraet sånn at jeg kunne dele noen av detaljene på sykkelen med deg.


Svart metallic aluminiumsramme med bling bling logo!

Vær og føre tillater dessverre ikke noen prøvetur på sykkelen i dag, egentlig er jeg så stolt av den så jeg bør nok se an været hver gang jeg skal ut med den, litt sånn som Harley folket ;)



Jeg lurer på hva 6061 står for?

Sykkelen har aluminiumsramme og veier bare 16 kg. Jeg gleder meg til å sammenligne årets data på Endomondo med fjorårets når jeg brukte den gamle DBS'en. Jeg vet ikke hvor tung DBS'en er, og jeg gidder ikke å veie den.


RevoShift, jeg vet ikke helt hva det betyr, men det ser tøft ut!

Sykkelen har Shimano både gir og bremser og det borger for god kvalitet. Den gamle DBS'en min har også Shimanogir.


8 gir på høyrehånda, 3 gir på venstrehånda, det blir 24 til sammen!

Det er uvant å ha en sykkel hvor alle skruene er skinnende blanke, det er ingen rustflekk å se. Jeg tror Yosemiten må få plass ved siden av Moto Guzzien min, og der er det ikke hva som helst som får stå.


Nysmurt

Folka på Biltema skrudde sammen sykkelen og smurte opp kjede sånn at det bare er å sette i gang å tråkke. Jeg liker bling bling detaljer som et sølvblankt kjede.


Gubbeveske!

Denne sykkelen har solide metallskjermer, bagasjebærer og støtte av den gamle solide typen. Ikke den nye typen som du setter på bak og som gjør at sykkelen velter. Jeg har med meg mye rart på tur så heldigvis fikk jeg med en skikkelig vanntett veske. Det gjør at sykkelen kan brukes til det den er ment for: langturer. Begrepet langtur er jo noe individuelt, for meg er en lang tur å sykle strekningen Fåberg - Vingnes - Fåberg.

Med et speedometer, nei forresten en sykkelcomputer på plass så blir utsikten fin fra styret.

I år lurer jeg på om jeg skal gå opp et hakk når det gjelder sykkelcomputer og akkurat det skal jeg bruker kvelden på; å google forskjellige sykkelcomputere.


Shimano bremse


Hvis det står Shimano på utstyret så er det bra utstyr!
Jeg har hatt ei Shimano haspelsnelle i snart 30 år og den har jeg tatt mye stor fisk på. Hvis Shimano hadde vært dårlig så hadde jeg ikke fått på langt nær så mye fisk som jeg har gjort. Og den hadde ikke holdt i så mange år.

.


På Lillehammer er det fortsatt vinter og jeg har god tid til å psyke meg opp på årets "sykle til jobben" kampanje.





La meg presentere min sponsor i 2017!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 20. Feb 2017


Biltema er godtebutikken min. Der handler jeg fiskekroker, datakabler, poleringsmidler, batterier, bekledning, hjelmer og masse annet.

Når jeg var på utkikk etter sponsor så var det selvfølgelig bare ett firma som var aktuelt: Biltema.

Jeg har aldri tvilt på hva de kom til å svare, og i dag ringte de fra Biltema Lillehammer for å prate om hva slags sykkel de kunne tilby meg. Mer om det følger i et annet innlegg, følg med...


Her er min ydmyke søknad:


Sendt: tirsdag 7. februar 2017 19.42
Til: kundeservice@biltema.no
Emne: Sponsor til "sykle til jobben 2017" søkes!

Hei

Sak

19. april er det påmeldingsfrist til «Sykle til jobben» kampanjen 2017.

Om meg

Jeg er en svært lite sporty fyr som blir 50 år i år og ved et «arbeidsuhell» stilte jeg opp på «sykle til jobben» kampanjen i fjor».

Kampanjen gav meg sant å si ikke så veldig mye annet enn en del oppmerksomhet på bloggen min. Eller jo, jeg fikk faktisk en premie, men jeg er fortsatt like lat, like dvask og jeg har vel også gått opp noen kilo siden i fjor.

Trening

I fjor fikset jeg opp den gamle DBS’en med Biltema utstyr, jeg synes det er viktig å vise at enkelte tar ansvar for å holde kostnadene nede på utstyret og ikke kjøper seg sykkel bare for å posere sånn som disse glorete medsyklistene mine her på Lillehammer gjerne gjør.

Også synes jeg at det er viktig å se seg litt rundt når en er på treningstur, og legge merke til de små perlene som finnes i nærområdet. Jeg går heller ikke av veien for å sende et lite stikk til våre politikere og mine medsyklister her i mjøsbyen.

I år hadde jeg tenkt å stå over hele kampanjen siden den tar litt for mye tid også er det ikke så mye som motiverer for nye 60 dager med lett gruppepress. Men så føler jeg på at jeg kanskje burde gjøre et skippertak for kroppen igjen og for å få til det så må jeg finne ny motivasjon. Og hva gir mer motivasjon enn nytt utstyr og derfor henvender jeg meg til dere.

Biltema

Hvis du har trykket på linkene så ser du at jeg har vært god Biltema kunde som syklist. Men det er som motorsyklist at jeg handler ting det blir penger av hos dere ,det kan dere se av mine bidrag her.

Til poenget

Jeg må ha noe nytt som kan motivere til trening dersom jeg skal være med på en ny runde med «sykle til jobben». Nå ønsker meg ny Biltema sykkel.

Det er viktig for meg at det er en Biltemasykkel og ikke et av merkene som mine kolleger anbefaler. De bruker alt for mange penger på hos sportsforhandlerne på alt for dyre sykler og ikke minst klær og stæsj.

Derfor tillater jeg meg å komme med følgende utfordring: Hvis dere er sporty og sponser meg med en sykkel så skal jeg være sporty og melde meg på «sykle til jobben 2017».

Nå skjønner jeg jo at dette åpenbart fremstår som ren tigging. Til det er det å si at jeg definitivt har økonomi til å kjøpe meg en sykkel, men jeg vil så gjerne vise at slappfisker som meg også kan bli sponset!

Payback

Det Biltema får tilbake er:

  • Positiv omtale på bloggen, men også dønn ærlig.
  • Omtale på min instagramprofil
  • Jeg har vært forsiktig med å si noe om trening på min Facebookprofil, men hvis jeg blir sponset så skal jeg vurdere å skryte der også.
  • Mulighet til å følge en utrent gjennomsnittsmann i 60 dager på godt og vondt.
  • En reell produkttester, ref et par uheldige kjøp tidligere
  • Fri adgang til å linke mot mine åpne sider i kampanjen.
  • Følge min Endomondo hvor alle data fra turene ligger.
  • Forhåpentligvis rapporter om sykkelglede med humoristisk tilsnitt.
  • En god kunde


Håper på positiv tilbakemelding.


Sånn ser det ut utenfor jobben i dag. Det er heldigvis god tid til å psyke seg opp til sykle til jobben kampanjen.




Deltagelse 2017?

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 7. Feb 2017