Sykle til jobben Blog.

Ukens utfordring: mosjonsuke

Postet av Sykle til jobben den 5. Jun 2023

Ukens utfordring er å være aktiv! 

Kalenderen sier juni og varmen har begynt å komme flere steder i landet. En perfekt uke for å være litt ekstra aktiv. Gjør hva du selv ønsker og trives med. 

Du er automatisk med på utfordringene når du registrerer aktiviteter innenfor ukens utfordringer. Vi trekker en heldig vinner i hver av de tre kategoriene: 

 

Vandreren: Registrer minimum 2 Walk & Talk i løpet av uka (2 poeng) og vær med i trekningen av et par HOKA joggesko.

 

Viljestyrken: Jeg vil utfordre meg selv og være aktiv hver dag. Registrer i snitt 30 min aktivitet hver dag hele uken, og vær med i trekningen av et par HOKA joggesko.

 

Supermosjonisten: Jeg trener så ofte jeg kan. Registrerer minimum 8 timer aktivitet i løpet av 7 dager, og vær med i trekningen av en Polar Ignite 3 klokke. 


Lagutfordringer hele perioden!

Momentet: Klarer laget ditt å holde momentet gjennom kampanjen? Minimum 45 poeng i snitt gjennom kampanjeperioden? Da kan dere være med i trekningen av en Merida x KED Mitro hjelm til alle lagmedlemmer.


Vinkelsliperen: Klarer laget ditt å motivere hverandre - med minimum 90 poeng i snitt på laget under hele kampanjeperioden? Da kan dere være med i trekningen av HOKA joggesko til alle lagmedlemmer.


Image