Vinn tur til Svalbard og Skarverennet

Vinn tur til Svalbard og Skarverennet

Postet av Sykle til jobben den 6. Apr 2017

Meld deg på i løpet av påsken og bli med i trekningen av våre fantastiske påskepremier.

18. april kl. 9 trekker vi en vinner av en tur til Svalbard Skimaraton 27.april til 2.mai. Dette er en unik opplevelse for den heldige vinneren. Tenk å gå verdens nordligste skirenn... Du kan velge halvmaraton eller full maraton. Reiseleder er selveste Vibeke Skofterud.

Vi trekker også en vinner av en tur til Skarverennet 21.-23.april. Et av verdens største turskirenn. Dette er vårens vakreste eventyr ved magiske Hallingskarvet.

Alle påmeldte er med i trekningen av reisene. Les mer her og la deg inspirere med disse filmene - Svalbard skimaraton og Skarverennet.

Billetten og reisen gjelder for 1 person*. Dette er en gruppereise, og reise, opphold og billett til rennet er dekket. Du må beregne litt reiseutgifter til startsted Oslo/Fagerheim og enkelte måltider. Deler av dette vil bli subsidiert.

Så ta utfordringen, meld deg på Sykle til jobben, og du er automatisk med i trekningen av disse magiske opplevelsene* Om du allerede nå vet, at dette må jeg bare være med, kjøp din plass med rabatt her.

Du kan også vinne boken Kunsten å sykle USA på tvers av Gunnar Kagge, som krysset USA på sin håndbyggede sykkel Gunnar under valgkampen 2016. Boken kan også kjøpes her. I tillegg deler vi ut fantastiske sykkellykter fra Silva. Viktig med lys hele året.

Påske er quiz, slik er det også i Sykle til jobben. Ta vår quiz og vinn den sykkelen som passer for deg!

Meld deg på i dag, vi gleder oss til å se deg i aksjonen. Riktig god og aktiv påske, og så tråker vi i gang fra 19. april.*Premien kan ikke byttes eller refunderes, kan du ikke stille selv, gi billetten som gave til en god venn, kollega eller en annen som har anledning til å bli med. Turen til Svalbard kan byttes inn i 2 Skarverenn turer.


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc