Dag 18 - Ugresset i Heidis hage.

Dag 18 - Ugresset i Heidis hage.

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 6. Mai 2017

Når jeg gikk i 9. klasse var jeg sånn passe skolelei og da var jeg så heldig at jeg kunne få utplassering èn dag i uka. Den gangen hadde jeg 3 akvarier og akvariefisk var den store lidenskapen.

Hagens Blomster & Hagesenter på Otta solgte akvariefisk, så valget var lett når jeg skulle spørre en lokal bedrift om å få jobb.

Nå er det jo sånn at du kan ikke bestemme hva du skal jobbe med når du kommer der som en kvisete tenåring og skal prøve deg i arbeidslivet. All ære til folka på forretningen for at jeg fikk jobbe med fisk, undulater og kanarifulger. Men kunsten å luke var også en del av jobben.


Handyman? Neppe, men god til å ødelegge!

Jeg synes ikke luking av blomsterbedet rundt kommunehuset på Otta var noen høydare i min karriere, men såpass mange år etterpå så kan jeg si at det var en nyttig erfaring å ha med seg likevel.

I dag jobber vi i hagen her i Tønsberg, eller Tolvsrød for å være mer presis. Heidi planter om tomater, solsikke, chilli, hvitløks gressløk, meksikansk chilli, paprika, jordbær og reddiker.

Med min ballast fra gartnerbransjen så nøler jeg ikke med å gi gode råd som blir mottatt med en noe kritisk holdning fra min kjære. Jeg føler meg litt som ugresset i hennes hage.

Uteplassen er noe uryddig, men her er det plastdunker og potter klar for utplanting.

Heidi sitter i rullestol og når du sitter i rullestol så er det greit å ha plantene litt opp fra bakken sånn at det er enkelt å luke og vanne plantene.

Jeg har lagd noen benker og diverse som plastboksene kan stå i, men nå begynner det å skorte på plassen med tanke på ambisjonsnivået Heidi har. Jeg tror hun har 150 planter som hun tror hun skal få plass til.

Blid dame som liker tomater!

Hvis du synes det er litt kjipt med rullestoler så kan jeg fortelle at Trax er offroadutgaven. Jeg synes det er gøy med alt på 4 hjul og Trax er gøy.

Her kan du se min første tur med Trax.Dagens gladlåt kommer fra Paul Di'anno, Ex vokalist i Iron Maiden
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc