9 av 64 dager DONE!

9 av 64 dager DONE!

Postet av Monica Robstad den 27. Apr 2018

Da jeg ble spurt om å være med på "Sykle til jobben" tenkte jeg at jeg kanskje var aktiv nok i hverdagen til å hive meg på. Spesielt siden man kan logge ALL aktivitet, og ikke bare sykling. Etter å ha lest meg opp på konseptet fant jeg ut at 3 poeng hver dag skal jeg klare! Men på disse 9 dagene som har gått, så er det ikke godt nok å bare hanke inn 3 poeng hver dag. Konkurranse menneske i meg kommer fram. Det skal hankes inn kilometer, timer og treningsøkter for laget mitt RANDOMS, hver eneste dag. Og jeg skal definitivt dra min del av lasset. Det er SÅ kjekt å følge med på de 4 lagene i fra min arbeidsplass. Og at alle 4 lagene holder seg helt i toppen over Helse Bergen sine lag er jo ekstra gøy! 

På 9 dager har jeg hatt 28 økter på 22 timer og 43 minutter. Jeg har lagt bak meg 107 km og spart miljøet for 15,9 kg CO2! High Five! Men det gjenstår 55 dager og alle er like sulten på seier, heder og ære, så det er bare til å stå på.


Så hvordan har disse dagene gått?

Det har blitt daglige småturer og en lang tur hver eneste dag, sammen med min gode turvenn Tyson og en liten håndfull turglade venner. Synd man ikke får et poeng for hver venn man drar med seg ;) 

Etter 4 dager måtte Tyson melde pass ettersom han måtte til dyrelegen og legge i fra seg noen testikler og fikk da forbud mot lange turer. Han har siden lagt hjemme med barnevakten og surmult, mens jeg har luftet vennen mine (de har ikke surmult).


På dag 6 pusset jeg støv av sykkelen som ikke har vært i bruk på tre år. Det førte til en "pitte liten" knekk i selvtilliten i oppoverbakkene i Kanadaskogen. Er det mulig å være så tungt? Da hylte kroppen etter rettferdighet! Men det kommer ingen rettferdighet, ikke før om 55 dager. Da håper jeg rettferdigheten kommer i form at stål kondisjon, Bergens strammeste rumpe og masse stolthet! :D


Det har blitt lite styrketrening på disse 9 dagene. Kun 1 time og 11 minutter haha. Kanskje fordi jeg ikke skjønner poengsystemet? Jeg drar ikke kilometer på styrketrening, kun tid. Jeg må finne ut om det har en stor uttelling på poengene til laget mitt, for jeg er virkelig klar for å fortsette med treningsprogrammet mitt.


God helg! :)

 

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc