Aktiv pinse for team Tastagjengen😄👍😎

Aktiv pinse for team Tastagjengen😄👍😎

Postet av Kathrine Følstad den 20. Mai 2018


Team Tastagjengen har virkelig stått på i pinsen for at teamet skal få sine tre daglige poeng . Åshild gått mange 
kilometer gatelangs i nydelig Praha. Hun leide seg til og med en sykkel  den ene kvelden. Mens Hanne Merete har besteget flere fjelltopper enn vanlig i Suldal for å sanke poeng til laget.  Kathrine ble dessverre slått ut i feber, men lot allikevel bilen stå og tok beina fatt for å få den nødvendige bevegelsen. Alt i alt en aktiv pinse selv om det var både ferieavvikling og sykdom i laget, tram Tastagjengen stod på.


Denne konkurransen har vært en god inspirasjon for hele teamet til å komme seg mer i bevegelse og ut i naturen og mindre stillesitting  i bilen. Det er fantastisk å sykle forbi køa på vei hjem fra arbeid og være ferdigtrent når jeg kommer hjem. 

Været har vært nydelig de siste ukene, opptil 27 grader, så det har hjulpet på motivasjonen. Men vi har selvsagt syklet og busset i både regn og sterk motvind og medvind. Bilen står hjemme.  Nye vaner er kommet for å bli takket være Sykle til jobben. Ingen av oss har vært så aktive som i denne perioden på lenge, så dette ble en god erfaring. 

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.