Vi er i gang!!

Vi er i gang!!

Postet av TYNSET KOMMUNE den 25. Mai 2020

Hei! Da er vi godt i gang med Sykle til jobben 2020 og har allerede fått 168 deltagere, fordelt på 34 lag. I tillegg til Tynset kommune har vi også med Husfliden, Nortura, Blomstertunet, Norsk helsearkiv, Duett, Tynset tannkklinikk og Landbrukstjenesten i Nord-Østerdal. Det er flott, så får vi ekstern konkurranse for oss kommunearbeidere ;-)

Som følge av koronasituasjonen ble oppstarten forskjøvet med nesten en måned. Positivt for oss her nord på Østlandet som får våren noe senere enn sørpå. Snart kan vi finne fram solkremen, solbrillene og la koronasveisen blafre i vårbrisen (men OBS: husk hjelm!). I år er det bare 6 ukers aksjon som drar seg litt nærmere sommerferien, til 30. juni. Vi oppfordrer derfor så mange som mulig til å henge seg på og legge grunnlaget for en sterk og flott sommerkropp!

Vi oppfordrer også alle til å bli med på et lag, enten et som allerede finnes eller danne et nytt. Spesielt ønsker vi å få med de som enda ikke har meldt seg på! Ta kontakt med undertegnede hvis dere får problemer med dette. 

Ikke minst er det fremdeles mulig å kjøpe seg de nye Sykle-til-jobben-jakkene, med Tynset kommunes logo, og verdiene Puls, optimisme, trygghet og involvering i refleks på ryggen. Jakken er signalfarget, og er sponset av trafikksikkerhetsutvalget for å øke tryggheten for deg i trafikken! Ta kontakt med Servicetorget, 624 85 000, for felles bestilling, eller prøving av jakker. Pris per jakke kr 400. Dersom det blir mange slike jakker i bybildet, ser vi at det er mange av oss som jobber mot samme mål: Bedre folkehelse, redusert trafikk, klimagassutslipp, støv og støy.


Vi vil også i år trekke rikelig med premier som en ekstra effekt av deltakelsen. Etter denne første uke har vi trukket ut .Senegal Beach Buddies som får et gavekort på Pizza? ved Stasjon Grill og sportsbar. Premien kan hentes i servicetorget på rådhuset.


Laget består av Siri Eggset, Gunn Bråten, Amir Fadiaw Niang, Julie Kristin Aae og Kim Van Thi Tran. De holder til på Tynset Opplæringssenter. Vi gratulerer!


Vi ber laget om å sende over et lagsbilde som viser hvem dere er! 

 
Lykke til videre i aksjonen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc