Lader opp med lammelårssykling

Lader opp med lammelårssykling

Postet av Guro Wendelbo den 19. Mar 2016

Det er snart påske og en ting hadde jeg bestemt meg for: Låret skal hentes hjem med sykkel i år. Den nærmeste butikken pleier å være dyrere enn de andre så jeg står over den og sykler en annen vei på min lårekspedisjon. Første plakat 1,5 km unna: kr 59.90, ok. Men hvor er lårene? Fryseboksen er tom! Ja, beklager det er tomt på lager, vi får ikke inn mer. Oj! Ikke kommet til Palmesøndag en gang, og så er lageret tomt? Hvordan skal dette gå? Kjenner at jeg blir litt i overkant svettere enn overgangsalderens hetetokter. Dette kan jo bli krise....

Jeg begynner å telle alle årene på rad vi har hatt lammelår på påskeaften, og alle som gleder seg, og alle som regner med at jeg fixer lammelåret, ja da krydderkverna er allerede godt i gang, sier jeg når de spør! Jeg rekker å tenke mye der i den lange køen på Rema med en pose mandariner som ikke er på tilbud, hva skal jeg med de engelig? før jeg sykler enda 1.5 kilometer til til neste plakat: kr 79.90.

Jeg kaster meg av sykkelen(nei da, men skynder meg veldig, og den låsen er så vanskelig når jeg har det travelt!!!), hjelmen har jeg glemt hjemme kommer jeg på, men det hadde jo ikke gjort noe å løpe med hjelm mellom reolene, for her er allepå lårjakt og hjelm kunne man absolutt trenge, det er ingen tid å miste, lammelår, lammelår, hvor er du? Hvor er du? Der! Tre igjen. Puh! Påsken er sikret.

Alle har lammelår i handlevognene sine. Jeg har lammelåret på bagasjebrettet og tar fatt på hjemveien, sykler en omvei for å vinke til en lammelårsplakat på kr 89.90 utenfor Kiwi, og skulle gjerne sjekket om de hadde flere lår igjen, sånn at jeg kunne være enda mer fornøyd enn jeg er, men det er greit nok, jeg er egentlig veldig fornøyd, når jeg tenker meg om, for jeg har syklet lenger enn jeg tenkte jeg hadde tid til i dag, og fortsatt er det tid. Jeg parkerer sykkelen, og går rett inn og registrerer min sykle-med-lammelårsaktivitet i treningsboken min her på sykle til jobben. Her er jo kategorier for alt :-)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc