Oppstart

Oppstart

Postet av Adrian Hulvej Stray den 19. Apr 2017

Da er dagen kommet. Første dag med "sykling" til jobben.
For meg selv blir det ikke så mye sykling, ettersom jeg tar bussen fra Kristiansand til His (Arendal), men litt labbing blir det.

Jeg står opp halv seks på morningen, steller meg, forbereder lunsj (skiver av grovt brød med salami) og knasker i meg to knekkebrød med brunost på vei til byen.

Dagen er egentlig ikke så veldig annerledes fra den vanlige rutinen. Største forskjellen er mengden fiber jeg får i meg, siden jeg nå kjøper brød med full "grovhets-sirkel" og knekkebrød med ekstra fiber.

Selv om dagen er ganske lik andre dager er det noe som skiller seg ut.
Driven min.

Jeg har ingen forhåpninger om å faktisk vinne en ny sykkel eller hva enn jeg kan vinne gjennom denne aksjonen, men det lille faktum at jeg tjener poeng ved å trimme gir meg iver og lyst.
Jeg tjuvstartet litt på aksjonen med å gå turer i lysløypa og nå som jeg faktisk tjener poeng så ser jeg fram til å trimme litt ekstra når jeg ikke jobber (jeg jobber ikke fulltid).

Dette er spesielt positivt for meg, siden jeg har ganske mange kilo tilovers. Røper ingen tall, men jeg kan trygt si at jeg er langt over gjennomsnittsvekten.

Det jeg prøver å si er vel at jeg er takknemlig for at aksjonen hjelper meg å fokusere og motiverer meg med tanke på vekttap. Jeg vet det hele er en psykologisk "felle" i hodet mitt, men det forandrer ikke faktum at jeg kjøpte mini-gulrøtter istedenfor superbillig påskegodis i går.
Det er på høy tid at jeg gjør noe med vekten min (annet enn halvhjerta situps en gang annenhver måned) og sykletiljobben hjelper definitivt!

Takk for boosten!
Håper det er flere som får motivasjonen de trenger.

Adrian


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc