Dag 12 - I CO2'ens tegn

Dag 12 - I CO2'ens tegn

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 1. Mai 2018

Det er 1. mai og på grunn av diverse tekniske utfordringer ble det bare en liten runde i regnværet med motorsykkelen. Jeg endte opp med å ta turen i bil til Skreia for å se på den tradisjonelle utstillingen av veterankjøretøy på Skreia stasjon.

Hvem blir ikke glad av å se en Vespa?


Jeg brenner for gamle veteranmotorsykler og har styreverv i Norsk Veteran Motorsykkel Club

Når det gjelder CO2 så er vi nok ikke best i klassen. Men når det gjelder engasjementet for å bevare kulturhistorie på to og tre hjul så leverer vi.

Og det er jo det vi ser at treffer noe hos folk i alle aldre, for det finnes sikkert en god historie om en Tempo moped eller motorsykkel i din familie også?

Du har helt sikkert en slektning som har hatt en Tempo Corvette?


Om kanskje ikke alle er så glad i tohjulinger, så har alle et forhold til bilen. På Skreia stasjon kan du hver 1. mai se masse entusiastbiler. Det er mye amerikansk og Yttervika bandet spiller femtitallsmusikk live.


Du har helt sikkert en slektning som har hatt en Boble?


Jeg parkerte et stykke bort fra stasjonen og satte på Endomondoen og gikk meg en runde. Dette var en av de mer hyggelig treningsøktene. Et lite minus med tanke på Endomondostatistikken er at jeg traff en gammel venn som også har bensin i blodet.

Det ble en litt lang stopp for å prate om biler og motorsykler ned på detaljnivå. Men siden det er flaggdag så velger jeg å se jeg slitt stort på det. Jeg kan jo ikke miste meg selv helt i dette opplegget.


Her er kampanjens dagens tall

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc