Gavekort, Ida Pida og verdensveven

Gavekort, Ida Pida og verdensveven

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 2. Mai 2018

Mandag var jeg innom Sport 1 fordi jeg var tenkt på å kjøpe en sykkelcomputer for gavekortet jeg vant i sykle til jobben kampanjen. Når jeg så at prisene lå på 5 - 600 kroner så droppet jeg det. 

En hyggelig ekspeditør kunne fortelle at sykkelcomputerne hadde 10 funksjoner, men jeg parerte raskt med at jeg har en Polar M600 og premium utgaven av Endomondo så jeg trenger ikke alle de funksjonene. Han prøvde ikke en gang å argumentere mot. Jeg reiste hjem med uforrettet sak.

I dag ble det plutselig klart for meg hva som ville være en nyttig ting som i tillegg blir brukt: fiskestang. 

En teleskopstang liten nok til at den kan ligge i bilen sånn at jeg kan dra den fram ved anledning. Det synes jeg var en flott gave!

Jeg har brukt gavekortet jeg vant! Ikke på noe treningsrelatert, men på noe matnyttig!


I år som tidligere år så har jeg bestemt meg for å bli aller flinkest på teknologi her i kampanjen. Og jeg syns jeg ligger ganske bra an på både bloggteknologi og dingser.

I dag fikk jeg hyggelig mail av Ida Pida. Hun er faktisk en av de som finleser Endomondodataene mine og hun har helt korrekt oppfattet at selve ruta ikke er synlig her i blogginnleggene.

Det er jo veldig stas at noen faktisk ser på den Endomondostatistikken som jeg limer inn her. Sant og si så har jeg trodd at det er sikkerhetsregimet til Sykehuspartner på jobben som har gjort at hele verden vises og ikke bare mine personlige ruter fra dag til dag. Men det må være en bug her inne.

Visningen under blir feil siden den bare viser verdenskartet, så du bør nok melde deg inn i Endomondouniverset og legge meg til som venn. Da kan du også lese alle detaljer om meg!Dette er årsaken til at jeg limte inn Endomondodataene som bilde og ikke HTML-kode i det siste innlegget. Jeg tror jeg må gjøre en henvendelse til support folka her inne.

Nerder må nerde.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc