Ny uke, nye muligheter for å vinne!

Ny uke, nye muligheter for å vinne!

Postet av Sykle til jobben den 2. Jun 2015

Ukens vinnere: En har droppet bilen og sykler i stedet. En annen kom i form ved hjelp av håndsykkel. En tredje går sin ene kilometer til jobben og en fjerde holder seg i form ved hjelp av fotballen! Takk til ukens aktive vinnere med masse pågangsmot :)

Ukens jobbsyklist - Unni Havstein

Unni har ikke bil og sykler overalt!


Unni er psykiatrisk hjelpepleier og jobber med demente. Hun stortrives på det flotte Kamfjord-hjemmet i Sandefjord. Hun skriver:

HURRA..HURRA....nå ble jeg kjempegla :-D
Det er helt utrolig å bli plukket ut blandt 27000 mennesker !!
Denne computeren har jeg virkelig ønsket meg !!!!

Har hatt bil hele mitt liv, men ble ufrivillig uten bil i februar i år. Den var da 22 år og orket ikke mer.
Men har oppdaget at det går veldig bra å sykle. Har ikke umiddelbare planer om å kjøpe bil.
Nå har jeg et STORT ønske om kjempegode piggdekk til vinteren.:-D
Holder på å bygge meg opp mentalt nå til å utvide grensene enda mer, hehe.

* Det utenkelige er ikke så vanskelig som man tror *.

Bare å starte med korte distanser, så går resten av seg selv. Det sitter mellom ørene.
Man skal bare tenke TID...og atter TID. Det tar sin tid å sykle fremfor å kjøre, men man kommer tilslutt inn i en god rutine. Det er deilig å presse grenser , og jeg bare elsker å bruke kroppen :-)
Sykling har blitt livet mitt, uten tvil !!!

Unni har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Hun vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-


Mine 30 - Kristoffer Abrahamsen

Kristoffer bor i Fauske og har kommet seg i form med sykkelen!Han skriver:
Det var veldig overraskende telefon og få (mens jeg syklet), jeg vinner sjeldent så det var morro Smilefjes

Jeg sitter i rullestol og har håndsykkel som jeg benytter meg av når det er vær til det på sommeren. Om vinteren har jeg en håndsykkel som man fester fast på bortplaten. Den har jeg brukt aktivt nå siste 7-8 månder med intervalltrening.

Jeg hadde slurvet med treningen de siste årene og bestemte meg for å komme meg i bedre form. Som sagt så gjort, nå trener jeg 4-6 ganger i uken. Sykling ute med håndsykkel, styrketrening og intervalltrening med håndsykkel innendørs. Formen er på god vei tilbake Smilefjes

En kollega av meg i Statens vegvesen fikk meg til å melde meg på Sykle til jobben så jeg får takke han. Han heter Anders Hansen og vi jobber sammen i svartjeneste for trafikant og kjøretøy underlagt vegdirektoratet avdeling Fauske (TK tjenester der av lagnavn TEKÅ) Smilefjes Sykle til jobben er et bra tiltak som gjør det moro å komme seg i aktivitet SmilefjesPremien trekkes blant de som beveger seg minst 30 min om dagen. Premien er et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke.


Når egne mål - Mona Låte

Mona har mål om 4 økter i uka og nådde målet forrige uke!Hun skriver:
Tusen takk, så hyggelig å bli trukket ut som vinner!
Målsetningen min om minst 4 økter i uka er nok ikke så ambisiøs, men den er ganske realistisk i en travel hverdag. Jeg har kun 1 km til jobb så det å gå/sykle til jobb er en selvfølgelighet hele året, men det blir ikke mye trening av det. Jeg prøver derfor å komme meg på trening (treningssenter) 2-3 ganger til i løpet av uka, og om det ikke blir tid til trening så legger jeg inn en del hverdagsaktivitet som å la bilen stå på korte turer og å gå tur mens ungene er på trening.
Det er helt klart et konkurranseelement i å registrere seg på sykle til jobben som også medfører økt aktivitet. Min målsetningen er å gjøre det så godt som mulig innad på arbeidsplassen, og gjerne knuse målet om minst 4 økter hver uke.


Mona fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Mona som nådde målene sine!

Ukens mosjonist - Atle Olsvik

Atle bor i Farsund: Går tur, trener yoga, spiller fotball og trener styrke!Han skriver:
Kjempegøy å vinne en så flott premie. Bruker til vanlig en Polar Loop aktivitetsmåler, men Polar M400 kommer til å bli flittig brukt.

Som lab.ingeniør på Alcoa Lista i Farsund blir det mye innetid på jobb, og mange timer på kontoret med PC. Så jeg synes det er viktig å være i aktivitet for å holde
meg i form og forhindre rygg- og muskulære problemer.

Jeg går mye på tur sammen med kone og hund når vi får tid til det. Ellers er det fotballkvelden sammen med gutta som er ukens høydepunkt, skal mye til for å droppe den! Har i det siste også startet med fotballøkt enkelte dager i lunsjen, dette gir et ekstra kick og jeg føler meg mer energisk etter en runde på det flotte nye kunstgresset i Alcoa parken. Fotball er også sentralt ellers i hverdagen, da jeg er med som fotballtrener for minste gutt som spiller på Farsund G13.

Styrketrening i form av sirkeltrening er en del av ukens program, en til to ganger i uken blir det plass til dette. Og en yogatime sent søndag kveld er en flott avslutning på uken, slik at en får
strukket godt ut og føler seg avslappet før en ny uke starter.

Sykle til jobben-aksjonen sammen med GCC skritt teller konkurranse som pågår er veldig stimulerende til å ta en ekstra tur eller en aktivitet, og bidrar til å holde motivasjonen oppe.
Så jeg gleder meg masse til å ta i bruk den nye pulsklokken. Dette går jo bare oppover :)
Atle har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Gratulerer!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc