Bagel + sykkel = høyt engasjement

Bagel + sykkel = høyt engasjement

Postet av Sykle til jobben den 23. Feb 2016

Disse folka skal få flere til å sykle i Bergen

Sykkelfrokosten i Bergen i dag samlet hele 42 deltakere. Alle har de ett mål; å få flere på sykkel!

Foto: Bernt Andersen og Jørgen johanson ønsker tips til hva man kan gjøre på arbeidsplassen for å motivere kollegaer til å bli med.

Dagens sykkelfrokost, arrangert av Bedriftsidretten Hordaland, Sykkelbyen Bergen og Scandic, er godt i gang på Scandic Hotel Byparken!

Engasjementet er stort og det bobler over av gode ideer om hvordan vi sammen kan skape den beste Sykle til jobben-aksjonen noen sinne! Sykkel-VM 2017 tok også turen innom og slo av en prat om hvorfor frivillighet er så viktig.

Foto: Tove Sæter håper å få nyttige tips til hvordan hun kan verve kollegaer i NAV til å bli med på aksjonen.

En ting er hvertfall sikkert, Sykle til jobben-aksjonen 2016 kommer bergenserne til å huske! Husk å meld deg på via www.sykletiljobben.no.


Foto: Mette Hammarsland fra Fana Sparebank gleder seg til å få engasjert flere kollegaer under sykle til jobben-aksjonen. I fjor var de 50 deltaker av 130 ansatte.

PS: Du har vel fått med deg at det er gratis for alle som bor eller jobber i Bergen kommune å bli med på aksjonen? Stor takk til Sykkelbyen Bergen som sponser deltakelsen til Bergen kommunes innbyggere og arbeidstakere!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc