Kom i form med dette seks ukers programmet!

Kom i form med dette seks ukers programmet!

Postet av Sykle til jobben den 6. Apr 2016

av Paal Hermansen, syklist og personlig trener

For å lykkes med å komme i form er det enklest og lettest når du er motivert og trives med trening, at du har en plan å følge og et langsiktig mål der fremme som du drømmer om.

Et genialt triks som kan være til uvurderlig hjelp er å lure deg selv til å slappe av og kose deg på langturene. Kjenn på at det er godt og gøy at kroppen beveger seg raskt og blir presset underveis i intervallene. Tenk at det å sitte på sykkelen er omtrent som å sitte i godstolen hjemme i stua men med mye mer spennende ting å se og tenke på. Legg gjerne sykkelturene til interessante og idylliske gater og steder med utsikt, da har du alle forutsetninger for å ha det kjekt og sakte men sikkert bli gradvis bedre og bedre uten at du egentlig tenker noe særlig på det. Alt mulig er mulig, så lenge du trives på veien.


Paal er personlig trener og syklist og har satt opp et treningsprogram for deg som ikke trener eller trener 1-2 ganger i uken. Vi håper det hjelper på når du skal komme i gang :)

Om Paal Hermansen

Paal A. Hermansen begynte å sykle til jobb for 8 år siden og ble så ivrig til å sykle at han snart begynte å trene med en sykkelklubb og delta i mosjonsritt. I dag er han er med på Rye Expressen (Sportsklubben Rye sitt satsningslag for bl.a. Trondheim - Oslo) og deler gledelig erfaringer med treningsprogram og råd for å komme i gang. Han er utdannet pedagog og personlig trener.

Se hele seksukersprogrammet her!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc