Sykle til jobben.

Sykle til jobben.

Postet av Ina Merethe Fredriksen den 4. Mai 2016

Å Sykle til jobben i Solskinn.


Det er første gang jeg er med på sykle til jobben. Selv om jeg har syklet mye før. har jeg aldri tenkt på dette.

Nå er det noen uker siden jeg satte meg på sykkel for første gang i sykle til jobben 2016.

Og jeg har fått syklet hver dag. Og de 3 poengene man kan få, gjør at jeg virkelig vil gjøre en innsats. For poeng vil jeg ha, så da blir det slik noen ganger at man pusher seg selv, selv om man kanskje ikke orket :-)

Og flott tiltak, hva er vel bedre enn gratis trim også.


Men før det, så hadde jeg ikke sittet på sykkelsetet siden jeg var høygravid sommeren 2014. Da hadde vi med telt og sykler, og var vestover Odda/Rosendal osv, det området der. Bildene sitter som støpt i hodet mitt enda. Noe så vakkert skal man lete lenge etter.


Så hadde aldri trodd dette skulle gå så bra. Skønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før. Men med mann som jobber på sjøen, og en liten gutt, og ingen sete på sykkel til han, så har det ikke vært så lett.

Men nå har sykkelsete også blitt kjøpt. Og i morgen skal meg og lillegutt på sykkeltur når min kjære reiser på jobb igjen.


Det føles jo så utrolig herlig å få starte dagen slik som dette. med trim, solskinn og kald frisk luft, fuglesang, og en stille rolig dag med mange andre blide syklister.


Det er hva man kan si å være TAKKNEMLIG!


Å sette pris på noe så fint som dette.

Ikke alle er så heldige dessverre.


Sette seg på sykkelen å føle seg heldig.


Jeg gleder meg allerede til å ta neste tur.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc