Registrer aktivitet

• Hvordan registrere aktivitet?
  • Disse aktivitetene kan registreres
  • Hvordan registrere aktivitet på sykletiljobben.no via Min side?
  • Hvem kan se det jeg legger inn på «Min side»?
  • Hvordan bruker jeg Endomondo eller Strava?

1. Opprett profil på enten Endomondo eller Strava.

Først må du opprette en egen profil på Endomondo eller Strava.

2. Koble profilen med din Sykle til jobben-bruker.

Logg inn på sykletiljobben.no. Gå til Min side, og trykk på "Treningsdagbok". I boksen "Logg trening automatisk" kan du velge å koble til enten Endomondo eller Strava.

Logg så inn med ditt brukernavn og passord som du har på den valgte treningsapplikasjonen.

NB! Aktiviterer registrert i sykletiljobben.no lastes ikke opp til appen, mens det du loggfører i appen lastes ned til sykletiljobben.no. Ikke alle aktiviteter synkronises - les den fulle listen HER.

• Hvilke aktiviteter er koblet fra Endomondo/Strava til sykletiljobben.no?
  • Jeg har loggført aktivitet, men ikke fått poeng. Hvorfor?
  • Jeg har loggført aktivitet, men ikke fått poeng?
Powered by: Bloc