Arkiv


 • Vi søker profiler til Sykle til jobben 2021

  Vi søker profiler til Sykle til jobben 2021

  Vi søker profiler og familier til Sykle til jobben 2020. Personene får tett oppfølging for å nå sine mål!

  Les mer
 • Sykle til jobben-aksjonen: Sykkelen er viktigere enn noengang

  Sykle til jobben-aksjonen: Sykkelen er viktigere enn noengang

  Norges største aktivitetskampanje, Sykle til jobben-aksjonen, begynner i dag. Kampanjen oppfordrer til en aktiv hverdag og en aktiv reisevei. - Dette budskapet er viktigere enn noensinne, sier prosjektleder for aksjonen, Heidi Gromstad.Aksjonen ble åpnet 19.mai av Kultur- og likestillin

  Les mer
 • Hovedpremiene er trukket!

  Hovedpremiene er trukket!

  Årets hovedpremier har endelig blitt trukket og her har du de heldige vinnerne som ble trukket ut av en gigantisk bunke med kandidater.   Årets hovedpremie for lag gikk til laget LEAN monsters i bedriften Bane NOR! Laget hadde klart kravet på minimum 300 poeng innad i laget, og ble trukke

  Les mer
 • ​ «Årets motivator» i Sykle til jobben er kåret!

  ​ «Årets motivator» i Sykle til jobben er kåret!

  I 2018 har vi hatt en ny konkurranse i Sykle til jobben aksjonen, «Årets motivator». Vi ønsket å få et innblikk i hvordan våre deltakere motiveres og å finne ut av hva disse ildsjelene gjør for å skape aktivitetsglede. Vi oppfordret årets deltakere til å nominere de personene som har motivert og ins

  Les mer
 • Instagram konkurranse; Er din sykkel mer enn bare en sykkel?

  Instagram konkurranse; Er din sykkel mer enn bare en sykkel?

  Bli med på vår Instagram konkurranse! Ta frem kameraene deres og knips et bilde der du viser hvorfor nettopp DIN sykkel er mer enn bare en sykkel. Del bildet med oss på Instagram med begge hashtaggene

  Les mer
 • Vinner av Vendela elsykkel i Sykle til jobben-aksjonen 2016

  Vinner av Vendela elsykkel i Sykle til jobben-aksjonen 2016

  8898 deltakere klarte kravet, men bare en kunne vinne! Anne Søyset oppnådde mer enn 90 poeng i løpet av kampanjeperioden og ble trukket som årets individuelle vinner.

  Les mer
 • Så hvem vant egentlig den turen til Tallinn?

  Så hvem vant egentlig den turen til Tallinn?

  Mange lag klarte kravet om å samle 90 poeng i gjennomsnitt på 60 dager, men bare et lag kunne vinne. Vinneren av årets hovedpremie ble trukket og Dream Team hverdagsrehabilitering fra Flekkefjord kommune stakk av med seieren.

  Les mer
 • Årets hederspris går til Tone N. Schultz!

  Årets hederspris går til Tone N. Schultz!

  Nærmere 600 personer er nominert til årets hederspris. Komitéen hadde nærmest en umulig jobb i å velge kandidater da det var flere hundre som viste seg å ha engasjert folk rundt seg, stått på for å skape stemning på jobben, gått ned i vekt og motivert kollegaer. Tone Schultz er en av disse.

  Les mer
 • Hold deg unna blindsoner

  Hold deg unna blindsoner

  Pass på å bli sett når du sykler! Blindsoner til kassebiler og store biler er større enn man skulle tro. Gli derfor aldri opp på høyre side av kassebiler eller store biler i vegkryss.

  Les mer
 • ​Full rulle på Myrens Sportssenter

  ​Full rulle på Myrens Sportssenter

  Full rulle på Myrens Sportssenter Styrkeprøven nærmer seg med stormskritt, og det er under en måned til vår sporty gjeng fra Sporveiens bedriftsidrettslag skal ut i aksjon. Vi har igjen tatt en prat med laglederen deres Zoran om hvordan laget ligger an inn mot den store prøvelsen.

  Les mer
 • Bruk lys og refleks

  Bruk lys og refleks

  Visste du at de alvorligste sykkelulykkene skjer fordi bilisten overser syklisten selv om det er fullt dagslys? Pass på å bli sett når du sykler. Bruk lys og refleks også på dagtid.

  Les mer
 • På sporet av motivasjonens kilde

  På sporet av motivasjonens kilde

  «Sykle til jobben» vinner jeg aldri, men å tape kan jeg aldri tenke meg. Hver dag er en seier. Hotellovernattinger, lagturer, pulsklokke, skritt-teller, det er ikke premier som motiverer meg.

  Les mer
 • Dristig sykkeltøy ga etappeseier

  Dristig sykkeltøy ga etappeseier

  Med det passende lagnavnet Iført Dristig Sykkeltøy dro de av gårde med etappeseieren til Dalarna!

  Les mer
 • Gjør sykkelen klar for våren

  Gjør sykkelen klar for våren

  Våryre syklister strømmer fortsatt ut fra garasjer og boder over det ganske land, i pur sykkelglede. Vi har samlet noen gode råd for å gjøre sykkelen klar for de mange mil!

  Les mer
 • Bruker trening som en slags elskerinne på siden

  Bruker trening som en slags elskerinne på siden

  Gjengen fra DigitasLBi har fått full uttelling i Sykle til jobben i år. Les om hvordan de motiverer hverandre gjennom kampanjen :)

  Les mer
 • ​Ut med trikk – inn med pedaler og klikk

  ​Ut med trikk – inn med pedaler og klikk

  Uke to er i godt i gang for gjengen som ser frem til Styrkeprøven den 18. juni. Vi har tatt en prat med leder i Sporveien Oslo sitt bedriftsidrettslag, Zoran Stepanoski, om hvordan laget hans ligger an inn mot den mildt sagt krevende utfordringen. Zoran har allerede kjørt trikk siden klokken 04:15,

  Les mer
 • Lek i sjokoladefabrikken ga full uttelling!

  Lek i sjokoladefabrikken ga full uttelling!

  Vinnerne av Geiloturen viste seg å være fire spreke sjefer som bruker sykkel som fremkomstmiddel både til jobben og i jobben.

  Les mer
 • Rekrutteringen er i gang for fullt!

  Rekrutteringen er i gang for fullt!

  Mandag 11. april var det en stor vervekampanje for å få flere av de ansatte i Jonsvollkvarteret til å sykle til jobben. Tilstede var både arrangøren for Sykle til Jobben-aksjonen, Sykkelsenteret og ikke minst sykkelsjefen i bergen, Einar Grieg.

  Les mer
 • Kom i form med dette seks ukers programmet!

  Kom i form med dette seks ukers programmet!

  Paal er personlig trener og syklist og har satt opp et treningsprogram for deg som ikke trener eller trener 1-2 ganger i uken. Vi håper det hjelper på når du skal komme i gang :)

  Les mer
 • Fjorårets vinnere koste seg på tredagers i fantastiske Madrid!

  Fjorårets vinnere koste seg på tredagers i fantastiske Madrid!

  I oktober satte fjorårets velfortjente vinnere av Sykle til jobben-aksjon kursen mot verdensbyen Madrid. Gjengen som til vanlig jobber på Rehabil i Oslo var veldig klare for en begivenhetsrik tur til det som kanskje er Spanias kuleste by, om enn noe overrasket over at akkurat de hadde vunnet aksjone

  Les mer
 • Bagel + sykkel = høyt engasjement

  Bagel + sykkel = høyt engasjement

  Disse folka skal få flere til å sykle i BergenSykkelfrokosten i Bergen i dag samlet hele 42 deltakere. Alle har de ett mål; å få flere på sykkel!

  Les mer
 • - Jeg hjelper deg komme i form på seks uker!

  - Jeg hjelper deg komme i form på seks uker!

  Seks ukers jobbing kan gi vanvittige resultater! Her er en seksukers treningsplan for deg som vil få et forsprang på sjefen og kollegaer, og komme i gang før Sykle til jobben starter.

  Les mer
 • Hva er vinneringrediensen?

  Hva er vinneringrediensen?

  Vinnerne av Sykle til jobben-aksjonens Madrid-tur forbereder seg på langhelg med god hjelp fra ekspertene. Med råd om restauranter, sykkeltraséer, muséer og opplevelser i baggasjen er de godt rustet for en herlig tur til Madrid. Men hvordan klarte de egentlig målet om 2922 km?

  Les mer
 • Sykkelvettreglene

  Sykkelvettreglene

  Vel tilbake fra ferie er det mange som finner frem sykkelen og tråkker til jobb. Da er det greit å repetere litt sykkelvettregler!

  Les mer
 • Fra stillstand til velstand

  Fra stillstand til velstand

  Kjell Olav var yrkessjåfør med mye stillesitting. For han ble sykkelen nøkkelen til bedre helse, bedre form, nye venner og en ny hobby. Det hele startet med en enkel DBS-sykkel og et spark bak fra fysioterapauten.

  Les mer
 • Hvem vant Madridturen?

  Hvem vant Madridturen?

  Denne gjengen jobber til vanlig med å få jobbsøkere ut i arbeid, men har også jobbet knallhardt for å få seg selv i form! Årets hovedpremie, en tur til Madrid for hele laget, er herved utdelt laget Rehabil Full Turbo!

  Les mer
 • Storfornøyde vinnere av Geilo-teamtur

  Storfornøyde vinnere av Geilo-teamtur

  Laget fra barnevernstjenesten i Porsgrunn har en travel og til tider tøff arbeidshverdag. De har vunnet en teamtur til Geilo spekket av gode opplevelser.

  Les mer
 • Årets individuelle utøver vinner drømmesykkelen

  Årets individuelle utøver vinner drømmesykkelen

  Vant hovedpremie: Roar Stornes fra Bergen kan velge sin egen drømmesykkel med sitt nyervervede gavekort på meridastore.no til en verdi av 12.000 kr. Roar transporterer sine barn i en transportsykkel og får på denne måten den trimmen han trenger.

  Les mer
 • Uke 9 av 9: Disse leverte til aksjonens siste uke

  Uke 9 av 9: Disse leverte til aksjonens siste uke

  De siste ukesvinnerne er kåret, og du kan lese om hva som motiverer dem her.

  Les mer
 • Den nye inspirasjonskilden

  Den nye inspirasjonskilden

  Unni sykler som regel dit hun skal. Nå har hun jammen meg slått en ny rekord også takket være ny inspirasjon.

  Les mer
 • En gode dose nordnorsk vinnerinstinkt!

  En gode dose nordnorsk vinnerinstinkt!

  Vi får stadig vekk hyggelig skildringer fra lag. Vi har lyst til å dele "Psyk.amb rehabteam" sine opplevelser på siste tur for å samle km til Madrid.

  Les mer
 • Vinnernes oppskrift: Et hårete mål, variasjon, moro og tålmodighet

  Vinnernes oppskrift: Et hårete mål, variasjon, moro og tålmodighet

  Her er ukens vinnere!

  Les mer
 • Teambuilding på Geilo

  Teambuilding på Geilo

  En av lagpremiene er en teambuildingstur til Geilo Sommerpark med spennende aktiviteter levert av Geilo Holiday. Har ditt lag hatt minst tre økter i uka? Da er dere med i trekningen.

  Les mer
 • Vil du sykle en tur med Abid Raja?

  Vil du sykle en tur med Abid Raja?

  Har du lyst til å bli med meg på sykkeltur? Jeg kommer nemlig til din kommune, da jeg tester sykkelveiene i Norge fra Lindenes til Nordkapp. Det er langt. Veldig langt. Derfor hadde det vært til veldig stor hjelp for meg om du hadde kommet, og syklet 500 meter med meg, eventuelt 5 eller 50 km.

  Les mer
 • En motivator uten sidestykke

  En motivator uten sidestykke

  - Vår kontorlærling på 19 år har sikret enormt engasjement og super gjennomføring av Sykle til jobben-aksjonen. På rådhuset der han jobber har man måttet ha god grunn for å ikke delta, når han har vært rundt å personlig invitert samtlige, forteller en imponert kollega.

  Les mer
 • Syklet i sprutregn til Idrettstinget

  Syklet i sprutregn til Idrettstinget

  Syv ansatte i Norges idrettsforbund tok sykkelen fatt og syklet like godt til Idrettstinget i Trondheim. Men det var ikke «E6 – den strakaste vei`n» som den glade sykkelgjengen tok.

  Les mer
 • El-sykkelen – et alternativ til bil

  El-sykkelen – et alternativ til bil

  Stadig flere som får prøve el-sykkel konverterer. Mange av dem bytter ut bilen til fordel for el-sykkel. Prosjektet «Prøvekjøre» lar flere få prøve el-sykkel. I Bergen har 19 % av deltakerne i prosjektet kjøpt seg el-sykkel etter å ha «prøvekjørt».

  Les mer
 • Kjappest å sykle til jobben

  Kjappest å sykle til jobben

  Posten i Fredrikstad stiller med et aktivt lag i Sykle til jobben hvor flere av deltagerne velger sykkel til fordel for bilen når de skal på jobb. Hvorfor? Fordi det rett og slett går fortere.

  Les mer
 • Uke 7 av 9: Her er ukens vinnere

  Uke 7 av 9: Her er ukens vinnere

  Les om Ragnar som kom i gang igjen med Sykle til jobben-aksjonen og Thea som hadde 23 økter i forrige uke (17 flere enn sin målsetting). Og supermosjonisten Hege sikrer seg 5 økter om dagen ved å sykle til og fra jobben og gå tre turer med bikkja

  Les mer
 • Trøste og bære, Økotrim, Fram og tilbake, Babes on blades og Snublefot.

  Trøste og bære, Økotrim, Fram og tilbake, Babes on blades og Snublefot.

  Det er en kreativ gjeng fra Cappelen Damm som deltar i Sykle til jobben. Fjorårets vinnere har satset hardnakket i år igjen. De har fått med godt over halvparten av alle ansatte, og sprer god stemning

  Les mer
 • Med Maxpulse til Tour de France 22.-27. juli

  Med Maxpulse til Tour de France 22.-27. juli

  Interessen for Tour de France øker, og stadig flere nordmenn reiser nedover for å følge begivenhetene. Maxpulse reiser også i år nedover med over hundre nordmenn. Du kan bli med du og.

  Les mer
 • Ny uke, nye muligheter for å vinne!

  Ny uke, nye muligheter for å vinne!

  Ukens vinnere: En har droppet bilen og sykler i stedet. En annen kom i form ved hjelp av håndsykkel. En tredje går sin ene kilometer til jobben og en fjerde holder seg i form ved hjelp av fotballen! Takk til ukens aktive vinnere med masse pågangsmot :)

  Les mer
 • Søk blikkontakt

  Søk blikkontakt

  Visste du at de alvorligste sykkelulykkene skjer fordi bilisten overser syklisten, selv om det er fullt dagslys? Pass på å bli sett når du sykler.

  Les mer
 • Tørre klær og trygge sykler hos KCA Deutag Drilling Norge

  Tørre klær og trygge sykler hos KCA Deutag Drilling Norge

  KCA Deutag Drilling Norge har i følge sykkelkoordinator for velferden, Vidar Hollevik, lagt godt til rette for at de ansatte kan sykle til jobben.

  Les mer
 • Endelig aktiv igjen!

  Endelig aktiv igjen!

  Alexandra Reksten er med på Sykle til jobben-aksjonen, men det er absolutt ingen selvfølge. Etter en prolapsoperasjon ble sykling og aktivitet mulig igjen.

  Les mer
 • Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

  Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

  Mange snakker om det, men Camilla Bock (39) gjorde det og vant en avansert el-sykkel til 20.000 kroner.

  Les mer
 • Ukens vinnere: El-sykler seg fra a til b

  Ukens vinnere: El-sykler seg fra a til b

  Hver uke trekker vi minst fire vinnere. Denne uken kan du lese om fire ulike måter å holde seg i form - en hundelufter, en el-syklist, en helårs jobbsyklist, og en som kom i gang igjen med Sykle til jobben-aksjonen.

  Les mer
 • Konkurranse i Øygarden

  Konkurranse i Øygarden

  Kjenner du noen som bor eller jobber i Øygarden? Kunne det friste med en pulsklokke av typen Polar M400? Bli med i aksjonen og ha mulighet til å stikke avgårde med en pulsklokke.

  Les mer
 • Gi tydelige tegn

  Gi tydelige tegn

  Pass på å bli sett når du sykler! Rekk ut hånden og gi tydelig tegn når du skal svinge. Dette er særlig viktig når du skal krysse kjørebanen, og svinge til venstre.

  Les mer
 • P3 Big Way Camp i Perris, California

  P3 Big Way Camp i Perris, California

  Har du testet å hoppe i fallskjerm? Deltaker Marion Fløysand forteller fra sine fallskjermhopp på camp i California: Første camp unnagjort, fått beskjed om at jeg er med videre neste helg!! Yey!

  Les mer
 • Gir bort ukens premie til en god kollega

  Gir bort ukens premie til en god kollega

  Ville din kollega gitt bort et gratis weekendopphold på et valgfritt Scandichotell? Det gjør en av ukens vinnere, nemlig! Les mer om ukens vinnere, og hva de gjør for å holde seg aktive.

  Les mer
 • Vinn to billetter til et av disse fantastiske rittene

  Vinn to billetter til et av disse fantastiske rittene

  Du kan vinne to billetter til et ritt! Det eneste du må gjøre er å skrive til oss hvorfor du vil vinne! Vi deler ut billetter til disse rittene Nordsjørittet, Farrisrunden, Valdresrittet og Hårfagrerittet.

  Les mer
 • Har du vurdert å sykle ritt?

  Har du vurdert å sykle ritt?

  For mange kan et ritt være en motivator og et hårete mål som gjør hverdagstreningen litt mer spennende. For andre er det naturopplevelsen eller det sosiale som står i sentrum. Her har vi funnet frem noen eksempler på ritt som kan være en god målsetting etter Sykle til jobben-aksjonen.

  Les mer
 • Syklet 2700 kilometer til jobb

  Syklet 2700 kilometer til jobb

  Jobben min er å tegne strekmenn og spise mat så fort jeg kan. Det kan jeg gjøre hvor som helst i verden. Hvorfor ikke i Roma?

  Les mer
 • Opp av sofaen!

  Opp av sofaen!

  For meg har sykletiljobben vært kjempemorsomt. Jeg har sittet altfor lenge i sofaen. Etter tre uker er kondisjonen mye bedre, bukselinninga slakkere, tiltakslyst og ikke minst humør på topp. Jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før!

  Les mer
 • Fungerte brevet til fru Øverby?

  Fungerte brevet til fru Øverby?

  Team Maurits skrev tidligere om deres "motivasjonsmobbebrev" til en av deltakerne på laget. Her kan du lese om brevet fungerte etter hensikten når lagånden blir testet på fellestur.

  Les mer
 • All aktivitet teller

  All aktivitet teller

  Lengre tids inaktivitet er en risikofaktor for overvekt, sykdom og tidligere død. Vi sitter for mye på rumpa! Forsking viser at det er farligere å være inaktiv enn overvektig. Heldigvis er det ikke så mye som skal til.

  Les mer
 • Motiverende erting

  Motiverende erting

  Et lag har utpekt seg med spesielle motivasjonstiltak. Team Maurits Hansen har inkludert koner for å sette press på teammedlemmene. Les brevet de har skrevet her.

  Les mer
 • Her er ukens vinnere!

  Her er ukens vinnere!

  Ukens jobbsyklist ble lederen i ØKOKRIMs miljøkrimavdeling som viser seg å være i kriminelt god form! Vi har også trukket fire vinnere som alle fortjener heiagjeng, dusker, fløytespill og klapp på skulder'n. Disse folka er i god form! Ukens jobbsyklist – Hans Tore HøviskelandLeder for ØKOKRIMs

  Les mer
 • Aktivitetsmåling - hva og hvorfor?

  Aktivitetsmåling - hva og hvorfor?

  Å loggføre treningen øker motivasjon, effektivitet og progresjon. Loggføringen gir god oversikt over ditt aktivitetsnivå og er inspirerende!

  Les mer
 • Vinner av el-sykkel: Fikk med seg halve bedriften

  Vinner av el-sykkel: Fikk med seg halve bedriften

  Anita Weberg-Larsen er trukket ut som vinneren av el-sykkelen til 31.999,-. Hun vervet 18 stykker i sin egen bedrift og det er så godt som halvparten. Flott jobba, Anita!

  Les mer
 • Blir lykkelig av sykkel

  Blir lykkelig av sykkel

  Beretning fra en deltaker: En sykkeltur gjennom byens åpne rom, torg og plasser gir nye syn og opplevelser – og et løft i hverdagen.

  Les mer
 • Ny trend: Hjelmsveis

  Ny trend: Hjelmsveis

  Flere og flere legger ut bilder av egen hjelmsveis for å bidra til at flere bruker hjelm. En av fire lar nemlig være å bruke hjelm av hensyn til sveisen, viser tall fra Trygg Trafikk. Kvinner og ungdom er i flertall blant dem som ikke bruker hjelm.

  Les mer
 • Knall og fall

  Knall og fall

  Sykler Oslo-Roma: Det var en søndag i Danmark. Regnet fosset ned og veiene var såpeglatte. Jeg satt på en sykkel i full fart fremover mot Rødbyhavn i Syd-Danmark.

  Les mer
 • Sjarmerende uforberedt

  Sjarmerende uforberedt

  Jeg er veldig god på en ting: Å kaste meg uvitende inn i en utfordring og gripe tak i problemene etterhvert som de kommer! Oslo - Roma er intet unntak. Jeg har ikke sittet på en sykkel siden november

  Les mer
 • Dine sju ømmeste punkt

  Dine sju ømmeste punkt

  Du kan gjøre noe med dine sju ømmeste punkt som syklist. Her er ni gode tips for å sikre syklistens hode, nakke, skuldre, hender, rygg, knær og ankler.

  Les mer
 • Slik utfører du vårpuss på sykkelen!

  Slik utfører du vårpuss på sykkelen!

  Følger du disse enkle tipsene før vårens første sykkeltur er du sikker på at turen blir en suksess!

  Les mer
 • Vinnere med konkurranseinnstinkt i aksjonens andre uke

  Vinnere med konkurranseinnstinkt i aksjonens andre uke

  Sterkt konkurranseinstinkt preger ukens vinnere. Vinnerlysten blir kanskje ikke mindre nå?

  Les mer
 • Mindre støy med sykkel

  Mindre støy med sykkel

  I anledning Støyfri dag vil vi i Sykle til jobben-administrasjonen skryte litt av alle som velger sykkel. Vi syklister bidrar til mindre støy. En sykkel bråker ikke spesielt mye, med mindre du har veldig kraftig ringeklokke eller har satt på et større horn for å konkurrere med russebussen.

  Les mer
 • Sporty vinnere i aksjonens første uke!

  Sporty vinnere i aksjonens første uke!

  Hver uke trekker vi vinnere fra aksjonen. Ukens trekning ble en blomst av sporty folk: En har transportert en madrass med en sykkel, en annen er helårssyklist og en tredje er nyfrelst transportsyklist med to barn til barnehage.

  Les mer
 • Test kondisen din på en enkel måte

  Test kondisen din på en enkel måte

  Å finne ut hvor god kondis man har, involverte tidligere omfattende tester, avansert utstyr, mye svette og flere hundrelapper. Eller du kan finne svaret hjemme i din egen stue.

  Les mer
 • Sykle til jobben-aksjonen - for første gang

  Sykle til jobben-aksjonen - for første gang

  Jeg deltar i Sykle til jobben-aksjonen for første gang i år. Jeg har lyst å komme meg frem for egen maskin, og har bestemt meg for å gå når jeg har tid og anledning til det. Så hvorfor har jeg ikke deltatt tidligere?

  Les mer
 • Mange sykkeltiltak i gang på Haukeland sykehus

  Mange sykkeltiltak i gang på Haukeland sykehus

  På Haukeland Sykehus er det mye fokus på at de ansatte skal kunne sykle til og fra jobb. De er med i årets Sykle til jobben-aksjon og har flere sykkelrelaterte tilbud på jobben.

  Les mer
 • I dag oppfordrer vi alle til å ta sykkelen!

  I dag oppfordrer vi alle til å ta sykkelen!

  21. april går startskuddet for Sykle til jobben-aksjonen der flere tusen nordmenn er med. Aksjonen har som formål å få flere til å sykle. Vi har rekordstår påmelding i år!

  Les mer
 • Kjære bilist - ikke drep meg

  Kjære bilist - ikke drep meg

  Sommeren 2013 syklet jeg Norge på langs. Fra Nordkapp til Trondheim brukte jeg to uker. Det var ingen andre muligheter enn å sykle på E6 videre derfra derfra.

  Les mer
 • Twitterlegen Wasim Zahid er med!

  Twitterlegen Wasim Zahid er med!

  Du kan se han på Nytt på nytt i kveld 17.april. Twitterlegen er også med på Sykle til jobben-aksjonen :)

  Les mer
 • Gode grunner til å sykle

  Gode grunner til å sykle

  Å sykle har så mange fordeler at vi så oss nødt til å liste dem opp.

  Les mer
 • - Bli med å sykle til jobben

  - Bli med å sykle til jobben

  Endelig vår! Det er lyst om morgenen og ettermiddagen, brukbar temperatur og bare veier, i hvert fall her på Østlandet. Da er det fint å være syklist.

  Les mer
 • Abid Raja er med!

  Abid Raja er med!

  Sykle til jobben-ambassadør Abid Raja gleder til årets aksjon. - Sykkel er det perfekte kinderegg; godt for helsa, miljøet og en kommer faktisk raskere frem. Så er det jo gøy!

  Les mer
 • Zahid Ali har skiftet beite

  Zahid Ali har skiftet beite

  Zahid Ali har byttet beite fra komiker til logistikkansvarlig. Se filmen på Facebook-siden vår! :)

  Les mer
 • Samferdselsministeren åpner aksjonen!

  Samferdselsministeren åpner aksjonen!

  Sykle til jobben-ambassadør Ketil Solvik-Olsen kommer 21.april og åpner årets aksjon.

  Les mer
 • DNB dobler antallet aksjoner

  DNB dobler antallet aksjoner

  DNB har sin egen Trim til jobben-aksjon som går gjennom hele året. I år ønsket de å ta det enda lenger, så de meldte seg på Sykle til jobben-aksjonen i tillegg!

  Les mer
 • Trofaste travere i Tryg

  Trofaste travere i Tryg

  Tryg Forsikring i Bergen er igjen med på årets Sykle til jobben-aksjon. Carsten Tangerås, key account manager i Tryg Carsten har vært pådriver for Trygs Sykle til jobben-deltakelse i en årrekke.

  Les mer
 • Tine Sundtoft, vår sykkel-ambassadør!

  Tine Sundtoft, vår sykkel-ambassadør!

  Klima- og miljøminister Tine Sundtoft er med på laget i årets Sykle til jobben-aksjon: - Sykling gir helsegevinst og klimagevinst, og er samfunnsøkonomisk lønnsomt!

  Les mer
 • Får komplimenter for lårmusklene sine

  Får komplimenter for lårmusklene sine

  - Litt sykling hver dag gjør underverker for muskulatur og hjerte! Og det er ekstra artig når en proffkledt mannlig sykkelfantast blir forbisyklet av meg i Maridalen og han hesblesende peser til meg:

  Les mer
 • Turen går til Madrid!

  Turen går til Madrid!

  Tenk at sykling og aktiv bevegelse i Norge som er så gøy, kan føre deg helt til Madrid! Årets hovedpremie er en tur til Madrid for inntil fem personer. Klarer laget ditt distansen på 2.922 km?

  Les mer
 • Sykle-til-jobben-premien – «Twisted blisters» i Barcelona

  Sykle-til-jobben-premien – «Twisted blisters» i Barcelona

  Les reiseskildringen fra vinnerne av Sykle til jobben 2014, et lag hos Cappelen Damm. En fantastisk tur til Barcelona!

  Les mer
 • Vintersykling - tips fra en deltaker

  Vintersykling - tips fra en deltaker

  Ingar Johansen sykler hele året. Her har han oppsummert sine gode råd for andre vintersyklister. Enjoy!

  Les mer