Premier

2018 premier er snart klare! Dette var 2017 premiene:

Opplev vakre Lofoten sammen med laget

I år trekker vi to heldige lag som vinner en helt unik reise til vakre Lofoten levert av MaxPulse i samarbeid med Scandic, Widerøe, Hurtigruten og Destinasjon Lofoten. Laget vil få unike og fantastiske opplevelser denne helgen. Nærmere informasjon og program følger, dette blir en magisk reise for to heldige lag.

Reise 1 trekkes blant alle lag som har vært aktive til og fra jobb gjennom hele perioden, enten ved å gå, løpe, el-sykle eller sykle. Laget må ha gjennomført minimum 100 aktive til/fra jobb reiser for å være med i trekningen.

Reise 2 trekkes blant lag som har minimum 300 poeng gjennom perioden.


Hvilken syklist er du? Vinn sykkelen som passer for deg.

Deltar du i Sykle til jobben, kan du bli med i trekningen av DIN drømmesykkel. Gjennomfør vår lille quiz og finn ut hvilke syklist du egentlig er. Liker du fuglekvidder på morgenen eller trives du best med å ligge side ved side med Audien i kjørebanen? Vi berømmer og belønner alle syklister, hos oss er alle stjerner. Premiene er fantastiske – 5 sykler levert av Merida og Butchers&Bicyckles fra Face2Face.

 • Liker du å komme raskt frem uten å bli svett, da er kanskje El-sykkel noe for deg?
 • En sykkel som kan brukes overalt til alt, ja da er Hybridsykkel ditt valg.
 • Fuglekvidder, ro og plass til vesken, sykkel med kurv er kult!
 • Trening til og fra jobb, en landeveissykkel er en god treningskompis
 • For deg som elsker å ha selskap på turen, som liker å både handle og hente barn på vei hjem, en transportsykkel er en perfekt støttespiller.

Alle kan ta quiz'en. Men det er bare deltakere i Sykele til jobben som er med i trekningen av en sykkel og bare med et svar. Men du må selvfølgelig gjerne ta quizen flere ganger, men send da det svaret du ønsker å ha med i trekningen :) Lykke til!

Les mer om de ulike syklene her.


Er du en Sykle til jobben ambassadør og verver kollegaer til å delta?

Det lønner seg! Verv minimum 3 kollegaer og du er med i trekningen av en valgfri sykkel fra Merida. Les mer her.


Min sykkel er mer enn bare en sykkel….

Send inn bilde av deg og din sykkel hvordan du bruker sykkelen din på en ny og annerledes måte. Vi trekker en heldig vinner av en Eliptigo fra Treningspartner.no, en morsom måte å komme seg fremover på.

Les mer om den spennende premien her :)

Har laget ditt det lille ekstra?

Har laget ditt det lille ekstra? Blant jentelag som sender inn sitt ”girlpower” bilde trekker vi 10 billetter til KK-mila.


Ukens hverdagssyklister:

Blant alle lag som har syklet (el-sykkel, sykkel, bysykkel) minimum 10 ganger til/fra jobb den siste uken trekker vi lagpremier, som gjør hverdagen på sykkelveien enklere

 • 2 lag får designe ditt eget sykkeltøy fra Craft
 • 2 lag får lett tursekk fra Silva
 • 2 lag får vanntett mobilcover fra Silva
 • 3 lag får sykkellykter fra Silva

Trekkes hver torsdag kl. 10 om ikke annet er annonsert. Perioden er de siste 7 dagene (fra onsdag til etterfølgende torsdag) så husk å alltid ha oppdaterte registreringer :)Ukens stjerne:

Blant alle som har minimum 7 poeng den siste uken trekker vi fine aktivitetspremier

 • 5 vinnere får en hodelykt fa Silva
 • 4 vinnere får en aktivitetsklokke fra Polar

Trekkes hver torsdag kl. 10 om ikke annet er annonsert. Perioden er de siste 7 dagene (fra onsdag til etterfølgende torsdag) så husk å alltid ha oppdaterte registreringer :)


Ukens stjernependler:

Blant alle som har vært aktive til/fra jobb minimum 2 ganger den siste uken trekker vi 9 allværsjakker fra Craft.

Trekkes hver torsdag kl. 10 om ikke annet er annonsert. Perioden er de siste 7 dagene (fra onsdag til etterfølgende torsdag) så husk å alltid ha oppdaterte registreringer :)


Overraskelser underveis

Hurra, ”jeg er i gang"
6 vinnere får en pulsklokke fra Polar– trekkes blant alle som har minimum 7 poeng denne uken

Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke
4 vinnere får en sykkelcomputer fra Polar– trekkes blant alle som har syklet minimum 3 ganger i uken

Laget mitt gjorde en forskjell
1 lag får sykkellykter fra Silva – trekkes blant lag som har minimum 35 poeng den uken

Flere premier kan komme… så følg med!


Sykkelvennlig arbeidsplass

Syklistenes landsforening og Sykle til jobben kårer to sykkelvennlige arbeidsplasser i løpet av aksjonen. Kriterier blir publisert etterhvert. I tillegg blir det en trekning mellom alle arbeidsplasser som har 10 personer eller mer som har syklet til jobben en eller flere ganger gjennom aksjonsperioden. Premien er bedriftens helt egen premium sykkelmekkestasjon, levert av sykkelbyprodukter.no. Klikk her for å lese mer om premien.


Sykle til kamp

Blant alle som har syklet til kamp trekker vi ukentlige premier som gavekort og signerte drakter fra laget i DITT hjerte. Alle som registrerer minimum 1 "Sykle til kamp"-aktivitet i uken er automatisk med i trekningen. Totalt trekker vi 50 gavekort og 10 signerte drakter, levert av Norsk Toppfotball, Eliteserien og OBOS-ligaen. Klikk her for å lese mer om Sykle til kamp!

Powered by: Bloc