Vinnere

Vinnere

I 2017-aksjonen vil vi tradisjonen tro kåre mange vinnere gjennom hele kampanjen. Men husk at du alltid er en vinner og en stjerne, når du er fysisk aktiv.
Under kan du lese litt om noen av fjorårets glade vinnere. Kanskje det blir deg og laget i år? Lykke til!

Pedalkameratene oppnådde 180 poeng i snitt!

07.06.2016

Pedalkameratene fra Flekkefjord kommune er det eneste laget med fem deltakere som har oppnådd hele 180 poeng i gjennomsnitt gjennom hele aksjonen. Det vil si tre poeng daglig og maksimal poengsum! Dette er helt rått og vi gratulerer så mye. Pedalkameratene vinner en sykkeltrøye hver fra Bjørn Dæhlie sin sykkelkolleksjon, og vi gratulerer så mye!

Selv skriver Pedalkameratene dette til oss i Sykle til jobben-teamet:

Som alltid er det kvinnene som står bak "galskapen". To av dem så at denne aksjonen kunne bli en super motivasjonsfaktor for å komme i bedre form. Damene tok initiativ, og når en kunne være fem på laget måtte det fylles opp. De valgte to kolleger som de visste sykla til jobben daglig, og en de hadde hørt gikk daglig, men de ante ikke hvor mye eller lite...

Vi gikk høyt ut og starta med tre poeng daglig. Det var imidlertid stor åpenhet på at hvis ikke noen fikk til tre poeng var det veldig greit. Enkelte av oss oppmuntret nærmest og håpet på at noen ville "sprekke". Etter noen dager var det likevel et visst konkurranseinnstinkt som slo til hos alle. Det ville jo være stas å ha tre poeng daglig. Status på aksjonens hjemmeside ble heftig lest, og vi var hele tiden best, eller i alle fall i nærheten. At formen faktisk ble bedre ga ny inspirasjon. Men konkurranseinstinktet ville ingen av oss innrømme. Etter at aksjonen nå er over er det vel på tide å meddele at dette instinktet var godt inntakt..
Dette hadde vi masse humor på. Vi oppretta en messenger-gruppe der bilder og oppmuntrende kommentarer flere ganger daglig ble delt. Masse humor og morsomheter forsterket samholdet og gav samhørighet til laget. Meldingene var kun skryt og oppbacking. MEN, ble klokka ti om kvelden ble det hektisk aktivitet hvis ikke alle hadde 3 poeng i boks. Det har blitt mange sene kveldsturer på noen av oss. Her må en stor takk sendes til de respektives familier for stor utholdenhet og tålmodighet.

Siste innspurt ble likevel den største opplevelsen. Tre dager før aksjonens slutt oppdaget vi at "rått nivå" på 3500 km egentlig ikke skulle være mulig, men skulle vi prøve likevel? Jo, vi satset alt, ble inspirert av, og delvis dratt ut av en representant fra Lister BHT på sykkeltur en sen regnfull kveld 16.juni. Vi tok den kvelden 86 km pr pers og innen utgangen av 17.6. hadde vi 3519 km. (Ganske så nøyaktig samme distanse som årets Tour de France). Vi var alle enig om at det hadde vært en fin tur!

Vi ønsker Pedalkameratene en fantastisk sommer! :)

VINNERE I KILOMETERUTFORDRINGEN

RÅTT NIVÅ - TRYG PSYCLO FRA TRYG FORSIKRING

Dette laget er faktisk helt rått. Kravet i denne utfordringen var på 3500 km, men Tryg Psyclo ga seg ikke før de hadde passert 10.000km! Med seg på laget har de en av norges beste syklister, så her går det nok fort i svingende.


Lagleder Carsten Tangerås skriver til oss: Laget vårt har deltatt i en årrekke, For 4(?) år siden hadde laget vårt lengst distanse av alle lag. Året etter var blant topp 10, så vi har en lang og god historikk. Så det går vel litt på tradisjon og gammel vane? Vi har med få unntak vært samme gjengen hele tiden. Vita Heine er primus motor. Hun er en av norges beste kvinnelige syklister, og er pt utenlands og sykler løp.


Hele laget vinner sykkeltrøye fra Bjørn Dæhlie.


Fra venstre: Lars Endresen, Christian Gullaksen og Carsten Tangerås

MIDDELS VANSKELIG NIVÅ - TEAM TRELLO FRA FOLKEHELSEINSTITUTTET


Team Trello klarte kravet om å samle 2000 km på 60 dager, og vinner sykkeltrøyer fra Bjørn Dæhlie.

Lagleder Daniel skriver til oss: Vi ble med på årets aksjon fordi vi hadde lyst til å teste oss selv og motivere hverandre til å gjøre en ekstra innsats. Vi er flere som allerede er aktive på vei til/fra jobb hver dag, men dette ga oss en sterkere motivasjon til å holde oss fysisk aktive i hverdagen. Alt teller! Spesielt gøy å se at laget som helhet gjorde det så bra, og det at vi kunne konkurrere både mot hverandre internt på laget men også mot andre lag i poengsankingen var nok med å forsterke konkurranseinstinktet og dermed oppmuntre til videre deltakelse. Vi blir gjerne med igjen neste år!

LETT NIVÅ - BFK EIENDOM FRA BUSKERUD FYLKESKOMMUNE

BFK Eiendom klarte kravet om å samle over 1000 km og vinner dermed matchende sykkeltrøyer fra Bjørn Dæhlie.

Lagleder Anders forteller oss at det er moro å bli med i en uhøytidelig konkurranse som vil utgjøre en forskjell på helse og miljø:

Laget har blitt motivert av registrering/treningsdagboken og at man kan følge andre personer og lag. I Buskerud fylkeskommune er det mange lag med og da er det nok ekstra gøy å følge med for å se hvilke lag som har flest kilometer og poeng. Aksjonen har vært en inpirasjon til å være mer aktiv og således komme i bedre i form, kan Anders fortelle. Han legger også til at det er mye prat i det daglige om aksjonen både i og utenfor bedriften. Dette vil påvirke at vi som allerede deltar fortsetter med å være like aktiv, og at andre også blir inspirert til å delta neste år.

Sykle til jobben-teamet gratulerer så mye!


Foto: illustrasjonsfoto


UKENTLIGE VINNERE I KAMPANJEN:)

VINNERE I UKE 9 AV KAMPANJEN

Ukens mosjonist - Heidi Engstrøm

Heidi har virkelig stått på og har klart 3 poeng hver dag den siste uken. Det står det respekt av, og jammen synes man da fortjener en premie. Heidi vinner en Polar A300 en aktivitetsklokke.


Heidi skriver til oss: Jeg har de siste årene vært primus motor for Sykle til jobben på arbeidsplassen min NTNU Ålesund. Har alltid vært glad i gå og benytter anledningen så fort den byr seg, starter også gjerne dagen med en løpetur før jeg går til jobb. Vi er en kjekk gjeng på laget mitt som motiverer hverandre til det lille ekstra.

Må også få nevne at i år så har vi satt ny rekord for antall deltakere på jobben. Ca 25% av alle ansatte har deltatt og det er jeg kjempefornøyd med. Neste år blir vi enda flere. Sykle til jobben er en kjempefin måte å trimme sammen med andre kollegaer og utfordre hverandre til å gå/sykle den ekstra halvtimen.
Vi ser frem til aksjonen hvert år og jeg gleder meg allerede til Sykle til jobben 2017

Ukens mine 30 - Eivind Myhr

Aktiv selv om man er i pappapermisjon

Vi gratulerer Eivind som vinner av ukens mine 30. Han har klart å være i minst 30 minutter aktiv hver dag gjennom hele uken.

Eivind skriver til oss: Jeg har vært i pappapermisjon gjennom hele kampanjeperioden, og har benyttet aksjonen som en motivasjon til å være ekstra aktiv sammen med dattera mi. Vi har stått på for å få tre poeng hver dag, og er fornøyd med at vi kom i mål med det. Det er morsomt å følge med på statistikken på Min side. At Sykkelbyen Lillehammer spanderte deltakeravgiften, var avgjørende for at jeg valgte å melde meg på årets aksjon.

Ukens jobbsyklist - Liv Jorun Andenes

20. juni 2016

Denne ukens jobbsyklist ble Liv Jorun Andenes. Hun klarte kravet om å sykle til og fra jobb minst 4 ganger i løpet av uken.

Liv Jorun skriver dette til oss: Eg jobbar i Sykkelprosjektet i Oslo kommune, og vi ønskjer sjølvsagt å vere gode førebilete for andre. Oslo kommunes sykkelstrategi slår fast at kommunen skal gå føre med eit godt døme, og difor spanderer kommunen deltakaravgifta i Sykle til jobben-aksjonen for alle sine tilsette. Sykkelprosjektet er sjølvsagt med på å profilere aksjonen ved å delta. Sjølv om aksjonen nok ikkje ført til at vi syklar meir enn vi brukar, så er det både motiverande og morsomt å sjå kor langt ein syklar i løpet av ein periode, og samanlikne seg med dei ein jobbar saman med. Vi tykkjer det er veldig bra med kampanjar som kan motivere fleire til å begynne å sykle!

Ukens turgåer - Frank Lyngaas

20. juni 2016

Frank har vært aktiv gjennom hele kampanjeperioden, og denne gangen var det hans tur til å vinne.

Han forteller til oss at hans motivasjon til å være med er for å kunne være i bevegelse og holde seg i god form. Noe treningsdagboken sier han har klart med glans. Han påpeker også at det å kunne vinne en premie hjalp med motivasjonen, og da er det jo ekstra gledelig å kunne få tildele en premie til Frank.


Han vinner en funksjonell og trofast Flipbelt hvor han kan oppbevare mobil, nøkler o.l. mens han er ute å trener.


Vi gratulerer så mye

VINNERE I UKE 8 AV KAMPANJEN:

Ukens mosjonist - Tone Jevne

14. juni 2016.

Tone har oppnådd tre poeng hver dag denne uken, og er dermed trekt ut som den heldige vinner av ukens mosjonist! Tone vinner en sportsklokke fra Polar av typen A300. Vi gratulerer så mye!

Selv skriver Tone dette:
Veldig moro å bli vinner av ukens mosjonist. Jeg sykler eller går til jobben hele året, så da var det jo naturlig å bli med i Sykle til jobben. Ekstra motiverende er det å være på lag med blide og førnøyde kolegaer som motiverer hverandre til å ta flest mulige poeng.

Vi håper Tone får stor nytte av den flotte premien hun har vunnet, og ønsker henne samtidig lykke til videre med årets aksjon.


Ukens mine 30 - Ingunn Renolen

14. juni 2016.

Ingunn har vært i aktivitet minst 30 minutter hver dag denne uken, og er derfor den heldige vinner at et weekendopphold for to på et valgfritt Scandichotell fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Vi gratulerer så mye!

Selv skriver Ingunn til oss:
Tusen takk for hyggelig telefon! Dette var kjekt! Når været er flott, slik det var i forrige uke, er det fantastisk å kunne ta omveien om byfjellene og Rundemannen (568 moh) rundt Bergen på vei hjem fra jobb. Jeg startet forrige uke med denne turen, som dette bildet er tatt fra. Her har du nydelig utsikt over byen og Byfjorden i det nedstigningen fra fjellet starter. På travlere hverdager bruker jeg el-sykkelen til jobb. Et supert framkomstmiddel som sykletiljobben-aksjonen har motivert meg til å bruke, selv når det regner.

Vi håper at Ingunn får et fantastisk opphold på det Scandichotellet hun måtte velge, og ønsker henne lykke til videre i årets aksjon. :)

Ukens jobbsyklist - Trond J. Strøm

14. juni 2016.

Vi gratulerer Trond som ukens jobbsyklist. Han har klart kravet om å sykle til jobben minst 4 ganger den siste uken.

Trond forteller: ”Sykle til jobben” er bra for egenmotivering til å få beveget seg litt mer. Når det er lett å registrere aktivitet med en app, blir det fort til at jeg sykler en liten omvei til butikken, eller går i stedet for å ta t-banen en stasjon fra toget til jobb. Neste gang vil jeg få syklet hele veien inn til jobben oftere.

Ukens turgåer - Marianne Bårnes

14. juni 2016.

Ble bitt av basillen

Ukens turgåer ble Marianne Bårnes fra RFD i Drammen. Kravet på minst 3 turer i løpet av uken, klarte Marianne med god margin.

Hun skriver til oss: Veldig hyggelig å bli ukas vinner. Første gang jeg er med på Sykle/gå til jobben og dette ga mersmak!! Opp og ut - herlig start på dagen! Min venninne, nabo og arbeidskollega Janne Bogstrand og jeg ble fullstendig bitt av basillen. Må innrømme at vi har blitt litt "gale" og besatte på å få full score hver dag - noe vi klarte! Utrolig nok!

Dette er noe vi kommer til å fortsette med (kanskje ikke i snøvær, men ellers, håper og tror vi i hvert fall!).

Takk for deltakelsen og flott innsats, Marianne.


VINNERE I UKE 7 AV KAMPANJEN:

Ukens mine 30 - Trude Remme

07. juni 2016


Trude har vært i aktivitet minst 30 minutter hver dag den forrige uken, og er derfor den heldige vinner av denne ukens mine 30! Hun vinner dermed et weekendopphold for to på et valgfritt Scandichotell fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord - vi gratulerer!

Selv skriver Trude dette til oss:
Så gøy og motiverende å bli trukket ut som vinner av "mine 30" den siste uken :) Vi er et lag fra Akershus fylkeskommune som er påmeldt i "sykle-til-jobben" kampanjen. Jeg ønsket å være med på laget da jeg er glad i å bevege meg, men synes at dørterskelen kan være litt høy etter en lang dag på jobb. Kampanjen ble derfor en ekstra motivasjonsfaktor for å komme seg i bevegelse. Laget mitt er en svært aktiv gjeng - så de trigger konkurranseinstinktet. Jeg prøver å være aktiv daglig og trener primært for helsas skyld, men også for å kunne komme meg opp på fjelltopper uten å være komplett utslitt! Jeg har funnet fram sykkelen for sesongen, og prøver å sykle til jobb flere ganger hver uke. Det er 1 mil hver vei, og en del oppover, så det monner i regnestykket :)

Vi håper du får et fantastisk opphold på kommende selvvalgte Scandichotellet, og ønsker deg masse lykke til videre i årets aksjon.

Ukens mosjonist - Esben Bjellerås

07. juni 2016.

Esben Bjellerås har oppnådd tre poeng hver dag, og er derfor den heldige vinner av en klokke fra Polar type A300. Vi gratulerer så mye!

Selv skriver Esben til oss:

Vi ble utfordret om å bli med i sykle til jobben, og siden konkurranseinstinktet er så høyt i vår barnehage ble vi selvfølgelig med! Det er morro å være med på dette, og igjennom hverandre på jobb, presser vi hverandre til å holde oss aktive for å skaffe oss flest mulige poeng. Sykle til jobben har gitt meg mer energi i hverdagen, noe som gjør at jeg også vil prøve å fortsette med dette selv etter konkurransen er ferdig.

Vi håper Esben får fin nytte av sin nye pulsklokke i sin aktive hverdag, og ønsker han lykke til videre med årets aksjon! :)

Ukens jobbsyklist - Joakim Kirkhaug

07. juni 2016.
Bildet til høyre er et illustrasjonsbilde.

Denne ukens jobbsyklist er Joakim Kirkhaug, han kvalifiserte seg til å være med i trekningen ved å sykle til jobben minst fire ganger denne uken. Joakim vinner derfor en sykkelcomputer fra Polar av typen M450 - vi gratulerer så mye!

Selv skriver Joakim dette:
Sykler til og fra jobb hele året uansett, og da kan jeg likegodt være med på sykle til jobben aksjonen også!


Vi håper at den nye sykkelcomputeren til Joakim får ta del i hans aktive reisevei, og ønsker han lykke til videre med årets aksjon. :)

Ukens turgåer - Valbjørg Fotland

07. juni 2016.

Valbjørg har gått minst tre turer denne uken, og er dermed den heldige vinner av et praktisk flipbelt hun kan ta med på sine kommende turer. Vi gratulerer så mye!

Selv skriver Valbjørg dette til oss:
Har blitt med på sykle til jobb for jeg liker å gå tur i skog og mark. Komme seg ut i naturen og frisk luft er balsam for både kropp og sjel. Sykle til jobb gjør du går ut på tur hver dag selv om du i litt ruskevær bare kunne ønske og vært inne. Og når en først kommer seg ut er det veldig godt.

Vi håper at det nye flipbeltet blir en fin turvenn og samtidig ønsker vi Valbjørg lykke til videre med årets aksjon! :)


VINNERE I UKE 6 AV KAMPANJEN:

Ukens jobbsyklist - Anja Sara Ophus

31. mai 2016.

Anja Sara har syklet til jobben minst fire ganger denne uken, og er derfor denne ukens heldige vinner av en sykkelcomputer med GPS av typen Polar M450! Vi gratulerer så mye.

Anja skriver til oss:
Grunnen til at jeg ble med i denne aksjonen er først og fremst fordi jeg syns sånne ting er veldig morsomt og motiverende å være med på. Jeg forsøker å få 3 poeng hver dag og legger ofte inn en ekstra økt kun for å oppnå dette. Det er også veldig gøy å legge inn alt å se hvor langt man sykler/løper/går og hvor mye man faktisk er i aktivitet. Jeg sykler til jobb hver dag og bruker som regel alltid sykkel som fremkomstmiddel. En annen grunn for at jeg meldte meg på er jo også pga. mitt konkurranseinstinkt. Så jeg ble utrolig glad når jeg fikk vite at jeg hadde vunnet ukens jobbsyklist! Alltid gøy å vinne. Helt tilslutt vil jeg si en viktig ting: Bruk hjelm! Jeg har ikke alltid vært så flink til å bruke det selv, men nå bruker jeg det hver dag. Ser alt for mange syklister uten hjelm, både unge og eldre. Du ser mer dum ut uten hjelm enn med sier nå jeg.

Vi håper at den nye sykkelcomputeren fra Polar får ta del i all syklingen, og ønsker Anja Sara masse lykke til videre i aksjonen. :)

Ukens turgåer - Bente Moum Johansen

31. mai 2016.

Bildet til høyre er et illustrasjonsfoto.

Bente gikk minst tre turer forrige uke, og kan derfor den heldige trekte vinner som kan krone seg med tittelen ukens turgåer! Hun vinner et praktisk flipbelt hvor hun kan oppbevare ting som mobiltelefon, nøkler og lommebok. Vi gratulerer!
Selv skriver Bente dette til oss:

Liker å være ute å gå. Ikke fortrinnsvis i marka, men kombinerer det med å gå litt ekstra før og etter jobb, og på fridager prøver jeg å ta en gåtur. Trodde at sykle til jobben bare var å sykle til jobb. Da jeg hørte om at det gjaldt alle aktiviteter var det interessant. Det hadde dannet seg et lag på jobb med fire, og da ble jeg med som nr 5. Minner hverandre om aksjonen, slik at aktivitetene blir registrert.

Vi ønsker Bente masse lykke til videre i aksjonen. :)


Ukens mosjonist - Jorunn Skuggedal

31. mai 2016.

Vi har gleden av å gratulere Jorunn som ukens mosjonist. Hun har oppnådd hele tre poeng hver dag denne uken, og er den heldige vinner av en Polarklokke av typen A300.

Selv skriver Jorunn:

Takk, så hyggelig å bli trukket ut som vinner av ukens mosjonist. :)

Jeg pleier å være flink til å trene men hadde en periode i vinter hvor det var litt mindre.

Bestemte meg for å være med på aksjonen og da var jeg i gang igjen.

Veldig bra med en aksjon som kan motivere til aktivitet.

Vi har 3 hunder som trenger mosjon så de har også nytt godt av aksjonen.

Tidligere år har jeg syklet til jobb fra mai til oktober men til nå i år har det bare blitt gåtur på meg.

Planen er å begynne og sykle nå i juni.


Vi håper at pulsklokken fra Polar faller i smak, og ønsker Jorunn lykke til videre i aksjonen.


Ukens Mine 30 - Ole Brastad

31. mai 2016.

Ole Brastad fra Oslo har denne uken vært i aktivitet minst 30 minutter hver eneste dag, og er derfor den heldige vinner av et weekendopphold for to på et valgfritt Scandichotell i Norge.

Selv skriver Ole dette:
Det var overraskende og hyggelig.

Jeg er aktiv konkurranseløper og løper stort sett mellom 60 – 80 kilometer i uka. Noe av det til og fra jobb. I perioden hvor sykle til jobben kampanjen foregår så går jeg også en del ekstra for å sikre laget 3 poeng hver dag.

Bedriften deltar fordi vi mener at det er viktig at medarbeidere er aktive og fordi all aktivitet bidrar til bedre helse.

Vi håper at det valgte hotellet faller i smak, og ønsker Ole lykke til videre i aksjonen.VINNERE I UKE 5 AV KAMPANJEN:

Ukens mosjonist - Svenn-Ketil Jevningen

24. mai 2016.

Ukens mosjonist ble Svenn-Ketil fra Tromsø. Han og familien sykler hele året, og dette til tross for at de holder til i Nordens Paris. Premien er en Polarklokke type A300, og denne har Svenn-Ketil fortjent ettersom han hadde 3 poeng hver dag!

Svenn-Ketil forteller:

Vi sykler til og fra jobb hele året sammen med vår yngste sønn, Eskild Dahl Jevningen (7), på sin påhengsykkel uansett vær og føre.
Vi inspirerer og pusher hverandre når motivasjonen ikke er på topp samtidig som vil sparer; tid på å sykle køfritt, miljøet på å ikke bruke bil til og fra jobb og penger på å ikke betale for parkering siden vi begge jobber midt i Tromsø sentrum.
Det går bare 30 min på sykkel til jobb og følelsen av frisk luft om morgenen er fantastisk deilig, særlig i regn eller snø for det finnes ikke dårlig vær osv osv. Hele familien på 5, Tage (17) og Johannes (14) har sykler og har muligheten til å sykle over alt, sommer som vinter.


Sykle til jobben gratulerer så mye, og oppfordrer flere til å gjøre som Svenn-Ketil. Har du mulighet, så bruk sykkel til og fra jobb! :)Ukens Mine 30 - Heidi Høiseth

24. mai 2016.

Heidi klarte kravet om 30 minutter med aktivitet hver dag hele uken, og vinner dermed et opphold på et valgfritt Scandichotell i Norge.

Heidi forteller:

Dette var jo super hyggelig og motiverende. Jeg tilhører Finstad dreamteam 2. Dette er et lag av helsepersonell tilhørende Finstad bo og service senter på Lørenskog. Topp motivert gjeng og mulig litt over middels glad i aktivitet. Jeg liker å være ute og bevege meg. Bor nær skogsgrensen og går MYE i skog og fjell. Og det er også fin sykkelvei til og fra jobb uten altfor mye biler. Motivasjonen er at i en belastet arbeidssituasjon ( som det er når man jobber i helsesektoren) så må man være i aktivitet på fritiden ellers kommer alle belastnings sykdommene snikende veldig fort.

Vi ønsker Heidi lykke til videre med årets aksjon, og håper hun får et flott opphold på Scandichotellet hun velger! :)

Ukens jobbsyklist - Karianne Ellefsen

24. mai 2016.

Denne uken var det Karianne som dro av gårde med den populære sykkelcomputeren, ettersom at hun har syklet til og fra jobb minst fire ganger denne uken!

Karianne skriver til oss:
Jeg har en god kollega som satte i gang prosessen med å få med oss andre på aksjonen, og det er jeg veldig glad for. Vi er en fin gjeng på 10 stk på Regionkontoret til Bufetat Region Midt-Norge, som kjemper i to lag om å hele tiden ha flest poeng. Aksjonen gir deg det lille ekstra til å faktisk sykle til og fra jobb, noe som resulterer i at man kommer inn i en god treningsrytme.

Vi ønsker Karianne og hennes kolleger lykke til videre med årets aksjon, og håper at den nye sykkelcomputeren bidrar til å gjøre det morsommere å sykle til og fra jobben. Har du også lyst til å vinne en sykkelcomputer? Les mer HER.

Ukens turgåer - Lene Stenrud

24. mai 2016.
Bildet til høyre er et illustrasjonsfoto.

Lene Stenrud var denne ukens heldige vinner av ukens turgåer. Hun har gått minst tre turer i uken som var og vinner derfor et praktisk flipbelt hvor man kan oppbevare nøkler, mobil og diverse man har med seg på tur. Vi gratulerer!


VINNERE I UKE 4 AV KAMPANJEN:

Ukens turgåer - Sølvi Næss Evensen

18. mai 2016

Sølvi gikk minst tre turer i forrige uke, og det kvalifiserte til at hun ble den heldige vinner av et splitter nytt flipbelt!

Sølvi skriver til oss:
Motivasjonen som ligger bak deltakelsen er at vi har forskjellige lag på jobben, og at man deltar sammen med kollegaer på jobben. I tillegg synes jeg at det er god trening for kroppen og meg selv!

Vi gratulerer Sølvi som ukens turgåer, og ønsker samtidig Sølvi lykke til videre i årets aksjon! :)

Bildet til høyre er et illustrasjonsfoto.

Ukens jobbsyklist - Tone Rasmussen

18. mai 2016.

Denne uken var det Tone som stakk av med sykkelcomputeren til Polar, nemlig Polar M450. Dette fordi hun har syklet minst fire gang til og fra jobben i denne perioden! Tone jobber på Folkehelseinstituttet hvor det er 169 ansatte som er påmeldt Sykle til jobben.

Tone skriver til oss:

Vi er delt inn i lag og det er hard konkurranse mellom lagene. Siden all aktivitet kan registreres blir man mer motivert for å gjøre en innsats for laget. Hver vår ser jeg fram til å sykle ute etter en lang vintersesong og jeg sykler hver dag fra april til oktober, uansett vær. Mine 2 mil på sykkelsetet gjør meg hver dag klar for en ny arbeidsdag og jeg bruker like lang tid når jeg sykler som når jeg kjører med offentlig kommunikasjon. Gøy å kjenne at formen blir bedre og at musklene blir hardere. Det blir ofte konkurranse med andre syklister jeg tar igjen eller de tar igjen meg og jeg gir meg ikke før jeg er helt ferdig.

Sykling til jobben anbefales til alle som ønsker å trene uten å bruke mye ekstra tid.

Vi ønsker Tone masse lykke til videre med aksjonen, og håper at sykkelcomputeren fra Polar gjør syklingen enda morsommere!

Ukens mosjonist - Kjartan Leine

18. mai 2016.

Kjartan klarte kravet om å samle 3 poeng hver dag den siste uken, og vinner derfor en splitter ny Polarklokke type A300. Vi gratulerer så mye med en strålende innsats!

Kjartan skriver til oss:
På min arbeidsplass er det et bredt fokus på denne aksjonen. Vi minner hverandre stadig på å komme seg ut for ikke å svikte laget. Det er en beinhard konkurranse om å bli det beste laget internt på huset. Vi motiverer hverandre gjennom å henge resultatlister på veggen. Ligger man da langt nede på lista, får man høre velmenende oppmuntringer fra de andre.

Når vi først snakker om turer og trening, gir vi hverandre generelle tips om fjellturer vi har vært på, nye idretter vi har utforsket, mm. Blant oss har vi også en erfaren utøver som jevnlig deltar i sykkelritt. Han deler generøst av sine erfaringer til oss hobbymosjonister.

Vi ønsker Kjartan lykke til videre med årets aksjon, og at den nye pulsklokken fra Polar blir et nyttig verktøy i videre aktivitet. :)

Ukens mine 30 - Per Kåre Selle

18. mai 2016.

Per Kåre Selle er den heldige vinner av ukens mine 30. Han har vært aktiv i minst 30 minutter hver dag, og vinner derfor et weekendopphold på et valgfritt Scandichotell i Norge for to!

Per Kåre skriver til oss:

Utgangspunktet for Studentsamskipnaden i Agder din deltakelse er vår årlige HMS-samling i mars, der vi i år blant annet hadde besøk av Kristin Tverberg fra Bedriftsidretten i Vest-Agder. Hennes tema var lavterskeltilbudene deres, deriblant Sykle til jobben aksjonen. Noe som bidro til at forsamlingen fikk øynene opp for at denne aksjonen handler om mye mer enn å sykle på jobb, og spesielt barnehagene våre engasjerte seg med entusiasme og stor påmelding. Noe som har resultert i at vi stiller med 17 lag som inkluderer 72 deltakere, som i praksis er nærmere halvparten av våre ansatte. Aktiviteten for mange av lagene er svært høy og konkurranseinstinktet blomstrer.

Selv om jeg har funksjoner som er litt forpliktende i forhold til deltakelse, handler min deltakelse først og fremst om å gi meg selv et spark i baken, for i større grad benytte sykkel til/fra jobb. Mitt konkurranseinstinkt er også definitivt vekket til livet, slik at jeg har syklet nesten daglig til jobb, som er en mil hver vei. I tillegg til mosjonen har syklingen bidratt til at den mentale avstanden mellom hjem og jobb er blitt betydelig mindre, slik at det bør være gode muligheter for at jeg fortsetter å sykle etter at aksjonen er over. I tillegg så jeg på deltakelsen min som et virkemiddel for å justere ned trivselsvekta med 4-5 kg. Første halvdel av aksjonen er gjennomført og jeg ser frem til å gjennomføre siste halvdel like bra som den første :)

Vi ønsker Per Kåre masse lykke til videre med årets aksjon, og håper at han får et hyggelig opphold på det valgte Scandichotellet.


VINNERE I UKE 3 AV KAMPANJEN:

Ukens mosjonist - Ingeborg Mjanger

11. mai 2016.

Vi gratulerer Ingeborg som ukens mosjonist, og for en strålende innsats så langt i aksjonen. Ingeborg klarte å samle tre poeng hver dag denne uken, noe som kvalifiserte til å vinne en splitter ny Polarklokke av typen Polar A300! :)

Ingeborg skriver til oss:
Laget mitt og jeg er med i Sykle til jobben fordi det er godt for kroppen, det er deilig å bevege seg, og det gjør at vi er med på å spare miljøet. Motivasjonen vår er at vi faktisk ligger på 1. plass i bedriften vår, og det er litt moro, for vi har ganske mange mennesker med konkurranseinstinkt her ;-) Min motivasjon er at jeg faktisk får trimmet hver eneste dag, og det er moro å klare tre poeng hver dag :) Det er første gang jeg er med, men det blir absolutt ikke siste.

Vi ønsker Ingeborg masse lykke til videre i aksjonen, og håper at den nye pulsklokken fra Polar blir en fin tilvekst i aktiviteten som kommer! :)


Ukens mine 30 - Elisabeth Sundland

11, mai 2016.

Elisabeth er en av de som har klart 30 minutter med aktivitet hver dag i uke 3, noe som gjør at Elisabeth er den heldige vinner av et weekendopphold på et valgfritt Scandichotell i Norge. Vi gratulerer!

Elisabeth skriver til oss:
Å vinne er motivasjon i seg selv! 😁 Men å vinne er mye, det er å vinne over seg selv - de dagene hvor det er tungt å komme seg ut, og det bare er herlig når en har kommet igang med dagens tur/trening. Det er å vinne sammen med laget - å se at vi trigger hverandre til å komme oss ut å trene! Så: HEIA TOPPHELSE! Og ØVRE EIKER KOMMUNE! Vi går for gull! 😊😊😊

Vi ønsker Elisabeth lykke til videre i aksjonen, og håper hun får et flott opphold på det valgte Scandichotellet! :)

Ukens turgåer - Bjørg Eriksen

11. mai 2016.

Bjørg har gått over 3 turer den siste uken, og oppfyller dermed kravet for å vinne et praktisk flipbelt. Vi gratulerer! :)

Bjørg skriver til oss:
Jeg først og fremst med fordi det gir en fin teamfølelse, litt annet engasjement og humør i hverdagen :), samtidig som det gir det ekstra puffet til å intensivere aktivitetsnivået noe.


Vi gratulerer så mye Bjørg så mye, og ønsker henne masse lykke til videre i aksjonen. :)

Ukens jobbsyklist - Geir Haugen

11. mai 2016.

Denne uken er det Geir Haugen som stikker av med tittelen ukens jobbsyklist. Geir har syklet til jobben minst fire ganger i løpet av denne uken, og er derfor den heldige vinner av en sykkelcomputer med gps, av typen Polar M450.

Geir forteller oss:
Min motivasjon er å holde seg i form både i løping, sykling og rask gange. Jeg synes Sykle til jobben aksjonen er et flott tiltak for å motivere til fysisk aktivitet. Er artig å få tallfestet både mengde og tid for å ha noe å strekke seg mot.

Vi gratulerer så mye, og ønsker Geir masse lykke til videre i aksjonen. :)


VINNERE I UKE 2 AV KAMPANJEN:

Ukens jobbsyklist - Andreas Rakli

03. mai 2016.

Denne ukens jobbsyklist er Andreas Rakli! Han har syklet til jobben minst fire ganger i løpet av uken, og er derfor den heldige vinner av en sykkelcomputer med GPS, av typen Polar M450. Vi gratulerer! :)

Andreas forteller oss:

Motivasjonen bak å være med på Sykle til jobben-aksjonen er bl.a at det er morsomt å være en del av et team som skal oppnå noe sammen. Flere på laget har høyt konkurranseinstinkt, og målet for laget må jo være å vinne internt i bedriften. I tillegg er det gøyalt for egen del å prøve å slå de andre på laget/i bedriften. Jeg føler også at det er god stemning i laget, og alle ønsker å bidra til at vi gjør det best mulig! Veldig hyggelig å kunne samarbeide med andre kollegaer om ting som ikke bare har med jobb å gjøre! Ved at all aktivitet kan registreres blir man også pushet til å være aktiv, og jeg er veldig tilhenger av å bruke kroppen! Det å sykle til jobben gir masse god energi til resten av dagen, og jeg anbefaler alle å gjøre det samme!

Vi håper at sykkelcomputeren fra Polar også får delta i Sykle til jobben-aksjonen, og ønsker Andreas lykke til videre med årets aksjon! :)

Ukens turgåer - Berit Kvalvik

03. mai 2016


Ukens turgåer og heldig vinner av et flipbelt er Berit Kvalvik fra Rådal. Berit har klart kravet om å gå minst tre turer i løpet av uke to. Vi gratulerer!

Berit skriver til oss:

Grunnen til å vera med i aksjonen er fokus på god helse i aktivitet som går ann å gjennomføra i ein hektisk kvardag. I tillegg er konkurranse i seg sjølv motiverande; artig å få oversikt over eigen innsats i perioden.


Vi ønsker Berit lykke til videre i aksjonen, og håper at flipbeltet blir en fin tilvekst på de kommende turene. :)

Ukens Mine 30 - Svein Olsen

03. mai 2016.

Ukens vinner av Mine 30 er Svein Olsen fra Stathelle. Svein har vært i aktivitet i minst 30 minutter hver bidige dag under uke 2, og er den heldige vinner av et weekendopphold på et valgfritt Scandic-hotell i Norge.

Selv sier Svein dette:

Etter en lang vinter og lange dager bak en Pc på kontoret føltes kroppen tung. Sykle til jobben aksjonen ble en glimrende anledning og motivasjonsfaktor til å komme i form. Allerede føles kroppen mye lettere og ser også stor gevinst ved at core muskelauturen styrkes. Dette er bare vinn vinn.

Vi ønsker Svein masse lykke til videre med årets aksjon, og håper han får et fantastisk opphold på det Scandichotellet han måtte velge! :)

Ukens mosjonist

3. mai 2016.

Ukens mosjonist er Marianne Vu. Marianne har fullførte kriteriene som var å oppnå tre poeng hver dag med glans og er dermed den heldige vinner av en Polarklokke type a300!

Marianne skriver til oss:

Vi er 18 ansatte fra Viju Norge AS som er med i Sykle til jobben. Vi ble med på konkurransen for å motivere oss selv til å være mer i aktivitet. Også synes vi det er kjekt å konkurrere internt og med andre bedrifter. Neste år satser vi på å få med oss flere.

Vi ønsker Marianne og hennes kolleger fra Viju Norge AS lykke til videre med årets aksjon.VINNERE I UKE 1 AV KAMPANJEN:

Ukens mosjonist - Andreas Simonsen

26. april 2016.

Andreas er vinner av uken mosjonist ettersom at han har fått 3 poeng hver dag denne uken, og er derfor den heldige vinner av en polarklokke av typen A300.

Han forteller til oss:
Det å være i daglig aktivitet er viktig for meg, når det blir mange timer foran pcèn på kontoret. Jeg ble med på Sykle til jobben for å ha en ekstra motivasjon til å være i mer aktivitet nå mot sommeren. Å notere hvor mange kilometer det har blitt hver dag, samt se hvordan man ligger an mot andre, har vært artig og givende.

I bildet til høyre ser man Andreas på tur med hunden Frøya, som sikkert også får glede av at Andreas har fått seg en ny Polarklokke. Vi ønsker Andreas lykke til videre med årets aksjon! :)

Ukens jobbsyklist - Tove Elisabeth Myrvang

26. april 2016.

Tove Elisabeth Myrvang er den heldige vinneren av en Polar M450, sykkelcomputer med gps. Hun har syklet til jobben minst fire ganger i løpet av denne uken!

Tove skriver til oss:
Jeg sykler hver dag til jobb, og været er ingen hindring. Det gjelder bare å kle seg riktig, så blir sykkelturen en fryd.

Vi ønsker Tove lykke til videre i aksjonen, og håper at den nye sykkelcomputeren får oppleve all slags vær den også. :)

Ukens turgåer - Yngve Spjelkavik

26. april 2016.

Yngve er ukens turgåer, og har gått minst tre turer forhenværende uke. Premien er et fantastisk belte til å oppbevare tingene dine på tur - et flipbelt!

Yngve skriver til oss:

Jeg er med på sykle til jobben-aksjonen i år fordi jeg fikk et beinbrudd i kne og har ligget strak på sofaen i 10 måneder. Godt å få beveget seg igjen. Jeg har for hobby å gå, har gått firedagersmarsjen i Nijmegen noen ganger og deltar også på lignende marsjer av kortere karakter.

Motiv(asjon) for å bevege seg er at kroppen skal brukes, det holder oss jo friske. Det burde være i enhver arbeidsgivers interesse å støtte opp om slike aksjoner året igjennom uansett hva slags treningsform det gjelder.

Etter at snøen forsvant har jeg fått syklet men ikke klokket inn de kilometre som det har blitt - forhåpentligvis husker jeg på å starte klokka neste gang. Kan jo ikke bare drive å gå i en sykle-kampanje, mener nå jeg.

Vi ønsker Yngve lykke til videre i årets aksjon, og håper at premien blir en fin tilvekst på de kommende turene. :)

Mine 30 - Ann-Katrin Pedersen

26. april 2016.

Vi har gleden av å gratulere Ann-Katrin som vinneren av Mine 30. Hun har vært i aktivitet i minst 30 minutter hver dag hele uken, og hun vinner derfor to netter i et lekkert dobbeltrom på et valgfritt Scandichotell i Norge for to personer.

Ann-Katrin skriver til oss:

Vi i Onninen er med på sykle til jobben kampanje for 3. året på rad. Vi motiverer de ansatte og kjører egne konkurranser mot ansatte samt at vi har opprettet en egen facebook side slik at vi kan dele treninger og økter og motivere hverandre og teamene våre.

Er selv en del av team marked. Vi er 5 deltakere på laget mitt som går for å vinne flest antall økter i bedriften - og vi ligger veldig godt an. Vi trener alle jevnlig gjennom hele året men ser på disse to månedene med sykle til jobben som en ekstra boost og konkurranseinstinktet kommer svært tydelig frem både hos oss i teamet og i organisasjonen. Vi er en gjeng som trenger fotball, styrke, sykler, går turer og er generelt aktive i hverdagen

Dette er en fin måte å komme nærmere sine kolleger på og ikke minst trigge til økt motivasjon – vi syns det er veldig gøy å være med på sykle til jobben.

Vi ønsker Ann-Katrin og hennes lag lykke til videre med årets aksjon.

ETAPPEVINNERE! :)

Individuell etappevinner - Ellen Johansen

20. juni 2016.

Ellen er den heldige vinner av etappen mellom Cuxhaven og Tallin. Hun vinner dermed et ekstremt praktisk flipbelt som hun kan ha med seg på tur, hvor hun blant annet kan oppbevare mobil, nøkler og lommebok. Vi gratulerer så mye!

Selv skriver Ellen til oss:
Sykling til og fra jobb er det beste, nesten hele året rundt. Skatten Bil er svært aktiv og ble nr 8 i konkurransen innenfor Bodø kommune. Til neste år blir vi flere og enda bedre :-)

Vi ønsker Ellen en flott sommer! :)

Fra nattevakt til Cuxhaven

03. juni 2016.

Vi gratulerer laget Nattens engler som vinnere av tur til Cuxhaven. De oppnådde 25 poeng i gjennomsnitt fra den 19. mai til 02. juni, og oppfylte derfor kravene om å bli med i trekningen av den flotte lagturen til Cuxhaven. Laget består av fem damer fra Vestfold og de skriver til oss:
Vi er fem nattevakter på Kamfjordhjemmet i Sandefjord, derav navnet Nattens engler. Noen av oss var med på Sykle til jobben i fjor og ble vel litt utfordret av ett annet lag fra samme bedrift i år. Vi slo de i fjor og det skulle vi i år også. Det har vi klart fint, det er ett annet lag i bedriften som vekket vårt konkurranseinstinkt. Så her var det bare å stå på. Motivasjonen fant vi ved at vi er ett team som jobber mot samme mål. Det er gøy å slå andre på laget eller i bedriften. I tillegg til at vi har jobbet sammen mot ett mål, har vi også blitt sprekere. Det er mye snakk om aksjonen når vi møtes på jobb, mulig andre kolleger er glade når den er over. Vi går for 3 poeng hver dag, har ikke vært så opptatt av å vinne premier, men å vinne internt i bedriften, så det var derfor ekstra morsomt når vi vant tur til Cuxhaven.

Vi håper damene fra Nattens engler får en fantastisk tur til Cuxhaven, og ønsker de masse lykke til videre med aksjonen! :)

På bildet fra venstre:
Unni, Reidun, Synnøve, Bjørg og Mallika.

Individuell etappevinner - Erik Brenden

03. juni 2016.

Erik har samlet 25 poeng i løpet av 15 dager, og er derfor trekt ut som denne etappens heldige individuelle vinner! Han vinner derfor en hybridsykkel fra Merida - vi gratulerer så mye!

Selv skriver Erik dette:
Utrolig morsom telefon å få på en mandags morgen. :) Jeg ble med på aksjonen siden jeg tross alt allerede sykler til jobben året rundt, og så har jeg en firbent krabat som det ikke går an å si nei til når han vil ut. Kombinerer man det med geocaching og stolpejakt får man mye gratis mosjon samtidig som man stadig finner nye fine turområder. Men selv med all den aktiviteten har det blitt noen ekstra turer ut for å sikre flest mulig poeng :)

Vi håper den splitter nye sykkelen faller i smak, og ønsker samtidig Erik lykke til videre med årets aksjon. :)

Vi gratulerer laget Kvintetten med tur til Skåne

19. mai 2016.

Laget klarte kravet om 30 poeng i gjennomsnitt for etappe 2, og vinner dermed en lagtur til idylliske Skåne. Les mer om premien.

De forteller litt om hvorfor de er med:

I vårt firma med mange aktive individuelle trimmere var Sykle til jobben et supert alternativ for oss. Selv om vi alle er aktive fra før ser vi at dette har gitt oss en ekstra boost som vekker konkurranseinstinktet og gjør oss til ``krigere`` i naturen :)

Noe av det vi i Kvintetten synes er best med Sykle til jobben, er at mange forskjellige typer aktiviteter kan være med.

Så tusen takk for et supert opplegg, dette er en vinn - vinn situasjon både for oss og bedriften vår Viju Norge AS.

Vi ønsker Kvintetten lykke til videre med årets aksjon, og håper de får en fantastisk tur til Skåne! :)

Individuell etappevinner - Bjørn Olav Olsen

19. mai 2016.

Den heldige vinneren av en splitter ny hybridsykkel denne gangen var Bjørn Olav Olsen, vinner av ukens individuelle etappe.

Bjørn Olav skriver dette til oss:

Dette er første året jeg er med på sykle til jobben, men sykle til jobben har jeg likevel gjort tidligere. Det som motiverer meg til trening er først og fremst helsegevinsten dette gir. Etter mange år med helsemessige utfordringer ser jeg stor fremgang med trening. Når man legger dette sammen med et konkurranseinstinkt som grenser til det usunne, må det jo bli bra. I starten var dette ganske enkelt. Det eneste jeg gjorde var å synkronisere Endomondo med kampanjesiden og leve som tidligere. Etter hvert våknet konkurranseinstinktet, og kampanjen har nok ført til noen flere treningstimer i uken enn det som i utgangspunktet var planen.

Ved Fauske vgs har man fokus på helsefremmende trening ikke bare i kampanjeperioden. Mange har vel kommet på jobb litt små støl i kroppen etter en «Lenetrening». Siden vi har idrettsfag ved skolen er vi så heldig at Lene som er lærer der, kjører trening to ganger i uken for ansatte. Treningen er lagt opp slik at den utfordrer alle deltakere uavhengig av fysisk form.

Nå er det bare å holde fokus på målene som er satt, og fullføre med stil. Kanskje stiller vi enda sterkere neste år, er jo noen lokale lag vi kan prøve å utfordre.

Vi håper sykkelen kommer godt med og ønsker Bjørn Olav lykke til videre i aksjonen! :)

Fra Flåklypa til Bohuslän

12. mai 2016

Den andre etappen gikk fra Dalarna til Skåne innom Bohuslän. Her var målet 15 poeng i gjennomsnitt, og det klarte laget Flåklypa fra Nav forvaltning Nordland. De har syklet og trent i all slags vær, og vinner nå en tur til kystpærlen Bohuslän! Her er skjærgårdsidyllen komplett og mulighetene for naturopplevelser mange. På vakre Tanumstrand kan man kombinere innkvartering i vannkanten og smaken av lokale delikatesser med padling.

Siv Anita er lagleder og skriver til oss:
Det er kjempeartig å være med på Sykle til jobben. Vi er veldig godt fornøyd med at mange ulike aktiviteter teller med i aksjonen. Og selv om noen av oss har syklet fire dager i trekk med snø er vi fortsatt motivert til å sykle enda mer før aksjonen er slutt. Vi liker konkurranser - og også det å konkurrere mot hverandre.

Vi ønsker laget Flåklypa lykke til videre i årets aksjon, og håper de får en fantastisk opplevelse i Bohuslän! :)
Etappevinner - Eliza Maria Gudem

11. mai 2016.

Eliza Maria var den som stakk av som etappevinner denne uken, og vinner derfor en hybridsykkel av typen Merida Crossway 15-MD til en verdi av 5499,-. Til oss skriver Eliza Maria følgende:

Så utrolig morsomt, jeg ble 40 i går så dette er jo fantastisk bursdagsgave!
Jeg har vært overvektig i noen år og klarte ikke å finne motivasjon til å trene meg ut av det, helt til jeg begynte å gå turer på kyststien mere regelmessig før påske. Det tok ikke lang tid før kilo etter kilo begynte å dette av. Sykle til jobben aksjonen kom akkurat som bestilt før jeg rakk å gi meg. Jeg har sansen for konkurranse og skulle vise alle at dette er jeg med på! Ikke har jeg bare fortsatt, men økt også intensiteten og tiden for jeg skal jo ha med alle 3 poeng hver dag! Både kondis og utseende er blitt betydelig forbedret, og gode kommentarer strømmer inn. Jeg har også fått flere av mine kollegaer med ettersom all aktivitet teller. Dette er morsomt både for meg og for arbeidsplassen!

Vi håper sykkelen motiverer til at du fortsetter med den flotte jobben du allerede har gjort. :)

Vant tur til Dalarna

03. mai 2016

Laget Dristig Sykkeltøy fra Kongsberg Defence & Aerospace ble etappevinner og vant dermed en tur til Dalarna for hele laget.

Les hele saken her.

Vant turen til Geilo!

20. april 2016.

Løkka barnehageområde stakk av med lagpremien til Geilo, de har loggført aktivitet den første dagen i kampanjen.

Laget kaller seg Løkka barnehageområde i Oslo kommune - bydel Grünerløkka. Laget består av Ingvill Norheim (48), Hege Nymoen (40), Erik Abrahamsen (35) og Daniel Øverdahl Perkis (25). De skriver om seg selv:

Vi er 4 kvikke og spreke fra lederteamet i Løkka barnehageområde. Vi jobber i hjerte av bydel Grünerløkka og trives godt med det. Vi har personalansvar for opptil 150 ansatte. Vi som ledere må bevege oss raskt og mellom mange tjenestesteder, og da er vi nødt til å være i god form. Så det å bruke hverdagens nødvendige forflytninger til mosjon er en smart løsning for oss. Vår visjon er «å lære å lære å mestre oss selv i omgivelsen», og vi stiller krav til at vi selv må ta ansvar for egen helse og liv.

Vi ønsker laget lykke til videre med årets aksjon, og håper de får en fantastisk opplevelse på Geilo! Les mer om vinnerne her.


VINNERE AV VERVEPREMIENE! :)

Agathe vant premie verdt 29.999!

09. mai 2016.

Vinneren av årets vervekonkurranse ble Agathe Alsaker Hopland fra Jernbaneverket, og hun er dermed vinner av elsykkelen Merida E.Spresso Steps 600 EQ Sport! :)

Grunnen til at Agathe meldte seg på Sykle til jobben-aksjonen er dels på grunn av konkurranseinstinktet og dels fordi det gir en større motivasjon å registrere aktivitetene sine. Det er viktig for Agathe å være et godt forbilde, så hun kan motivere folk til å være aktive til og fra jobb.

Sykle til jobben ønsker å takke alle som har vervet deltakere før og underveis i aksjonen. Det er pga flinke og dedikerte ververe og flotte ambassadører ute i bedriftene som har gjort så over 30.000 deltakere har meldt seg på i årets aksjon! Sammen gjør vi Norge sprekere. :)

Bente vervet og vant

09. mai 2016.

Vi gratulerer Bente Schiefloe som har vervet, og kan derfor velge et valgfritt polarprodukt i premie.

Hun kan melde fra om at hun og kollegaene på Ciber Norge er godt i gang med årets aksjon, unge som gamle! :)

Bente sitter i en posisjon på jobben hvor hun har kontakt med mange av de ansatte. Her fikk hun raskt gitt beskjed om at det var på tide å melde seg på Sykle til jobben, og det gjorde dem. Hun opplyste også om at dette er lavterskel, og man behøver ikke å være noen idrettsnarkoman for å være med. Dermed er de nå en stor gjeng med sporty folk, som synes det er veldig moro å være med.


Vi ønsker gjengen i Ciber Norge lykke til videre, og premien kommer snart til deg Bente. :)

Jan Dag Ottemo har også vervet!

09. mai 2016.

Jan Dag Ottemo holder til i Kabelvåg i Nordland. Han har vervet deltakere, og har fått lov til å velge seg et valgfritt Polarprodukt i premie. Vi gratulerer!

Selv skriver han dette:

Vågan kommune som bedrift er med som for første gang i sykle til jobben-aksjonen. Vi tok initiativet via e-post, og ganske raskt var 75 av våre kolleger påmeldt og igang med ulike aktiviteter. Noen sykler, noen løper eller går, noen går i fjellet, og jeg er ikke i tvil om at sykletiljobben aksjonen bidrar til mere mosjon og ikke minst litt moro på jobben. Litt konkurranse på ulike avdelinger og mellom avdelingene skader ingen og nå er "Familieenheten 1", på topp. Mitt lag Rådhuset lag 1 kjemper om høyere plassering før aksjonen er over. Til neste år har vi som mål å rekruttere 100 ansatte, samt lage lokale konkurranser/premier og aktiviteter i sammenheng med aksjonen. Vi er også svært fornøyd med at Nordland fylkeskommune sponser deltagelsen.

PS. Vågan kommune har en flott natur å sykle i, så jeg oppfordrer enda flere å komme hit for å sykle :-)


Vi gratulerer så mye med et fortjent Polarprodukt, og håper selvsagt at Vågan når 100 deltakere neste år!


Powered by: Bloc