Premie:Helgetur til valgfritt Scandichotell

To netter i et lekkert dobbeltrom på et valgfritt Scandichotell i Norge for deg og en gjest. Velg blant hele 86 hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp og Svalbard i nord.

Vi trekker 9 heldige vinnere.
Trekkes blant alle som har beveget seg mer enn 30 minutter hver dag den siste uken. De 30 minuttene kan være av valgfri aktivitetstype.


Velkommen til Scandic!


Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hoteller i syv land. Etter oppkjøpet av Rica i 2014 har vi hele 86 hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp og Svalbard i nord. Det er med andre aldri langt til nærmeste Scandic-hotell uansett hvor i Norge du ønsker å reise.

Hver dag jobber våre 13.500 medarbeidere med ett mål for øyet – å få gjestene våre til å trives om de skal treffe venner, er på kjærestetur eller reiser i forbindelse med jobb.

Alle våre 86 hoteller i Norge har alle sin unike personlighet og atmosfære. Men, visse ting kan du være sikker på når du velger å bo hos Scandic:

  • Frokost er alltid inkludert i frokosten, og i løpet av våren 2015 lanserer vi vår helt nye frokost som skal gi deg en enda bedre start på dagen
  • WiFi er alltid gratis og inkludert
  • Når du bor hos oss kan du enkelt sjekke ut på nett fra PC, mobil eller nettbrett takket være vår online check out
  • Alle våre hoteller tilbyr gratis trening til boende gjester, enten i vår egen gym eller via et treningssenter vi har avtale med
  • Alle hotellene jobber aktivt med miljøspørsmål for å gi deg en mer miljøvennlig hotellopplevelse
  • Smarte funksjoner og løsninger på våre hoteller sørger for bedre tilgjengelighet for deg som har spesielle behov
  • Hotellene våre er bemannet 24 timer i døgnet for å gi deg et avslappet og trygt miljø