Velkommen til Scandic!


Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hoteller i syv land. Etter oppkjøpet av Rica i 2014 har vi hele 86 hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp og Svalbard i nord. Det er med andre aldri langt til nærmeste Scandic-hotell uansett hvor i Norge du ønsker å reise.

Hver dag jobber våre 13.500 medarbeidere med ett mål for øyet – å få gjestene våre til å trives om de skal treffe venner, er på kjærestetur eller reiser i forbindelse med jobb.


Alle 86 hoteller i Norge har alle sin unike personlighet og atmosfære. Men, visse ting kan du være sikker på når du velger å bo hos Scandic:

  • Frokost er alltid inkludert i frokosten, og i løpet av våren 2015 lanserer vi vår helt nye frokost som skal gi deg en enda bedre start på dagen
  • WiFi er alltid gratis og inkludert
  • Når du bor hos oss kan du enkelt sjekke ut på nett fra PC, mobil eller nettbrett takket være vår online check out
  • Alle våre hoteller tilbyr gratis trening til boende gjester, enten i vår egen gym eller via et treningssenter vi har avtale med
  • Alle hotellene jobber aktivt med miljøspørsmål for å gi deg en mer miljøvennlig hotellopplevelse
  • Smarte funksjoner og løsninger på våre hoteller sørger for bedre tilgjengelighet for deg som har spesielle behov
  • Hotellene våre er bemannet 24 timer i døgnet for å gi deg et avslappet og trygt miljø

Premie: Helgetur til valgfritt Scandichotell

To netter i et lekkert dobbeltrom på et valgfritt Scandichotell i Norge for deg og en gjest. Velg blant hele 86 hoteller fra Kristiansand i sør til Nordkapp og Svalbard i nord.
Vi trekker 9 heldige vinnere. Trekkes blant alle som har beveget seg mer enn 30 minutter hver dag den siste uken. De 30 minuttene kan være av valgfri aktivitetstype.