VINNERE

I 2017-aksjonen vil vi tradisjonen tro kåre mange vinnere gjennom hele kampanjen. Men husk at du alltid er en vinner og en stjerne, når du er fysisk aktiv.Under kan du lese litt om noen av fjorårets glade vinnere. Kanskje det blir deg og laget i år? Lykke til!


Agathe vant premie verdt 29.999!

09. mai 2016.

Vinneren av årets vervekonkurranse ble Agathe Alsaker Hopland fra Jernbaneverket, og hun er dermed vinner av elsykkelen Merida E.Spresso Steps 600 EQ Sport! :)

Grunnen til at Agathe meldte seg på Sykle til jobben-aksjonen er dels på grunn av konkurranseinstinktet og dels fordi det gir en større motivasjon å registrere aktivitetene sine. Det er viktig for Agathe å være et godt forbilde, så hun kan motivere folk til å være aktive til og fra jobb.

Sykle til jobben ønsker å takke alle som har vervet deltakere før og underveis i aksjonen. Det er pga flinke og dedikerte ververe og flotte ambassadører ute i bedriftene som har gjort så over 30.000 deltakere har meldt seg på i årets aksjon! Sammen gjør vi Norge sprekere. :)


Så hvem vant egentlig den turen til Tallinn?

22. Jun 2016

Mange lag klarte kravet om å samle 90 poeng i gjennomsnitt på 60 dager, men bare et lag kunne vinne. Vinneren av årets hovedpremie ble trukket og Dream Team hverdagsrehabilitering fra Flekkefjord kommune stakk av med seieren. Disse kvinnene klarte å samle 98,6 poeng i gjennomsnitt gjennom kampanjeperioden ved å registrere all type aktivitet. Styrketrening, løping, sykling og fjellturer sikret seieren!

Drømmelaget skal på drømmetur! Og de gleder seg...

- Vi i Dreamteam hverdagsrehabilitering jobber sammen i ett team med Hverdagsrehabilitering. I jobben vår fokuserer vi på aktivitet og mestring. Da Sykle til jobben-aksjonen startet var det en selvfølge at vi skulle være med, da vi i jobben ser hvor viktig det er med fysisk aktivitet for helsa. Det er gøy for oss som jobber sammen i ett team å bli med på en konkurranse sammen som ett lag. Det har vært gøy og motiverende å klikke seg inn på de andre på laget og sammenligne poeng. Hvem leder? Vi er fra før av aktive både på jobb og fritid så det å samle nok poeng gikk fint. Det har blitt noen ekstra sykkelturer og gåturer til og fra brukere på jobben også for å få poeng. I tillegg til noen ekstra trimturer på fritiden. Vi har ett godt samhold fra før og trives godt sammen, men kan vi muligens ha blitt litt sprekere..? :) skriver laglederen inn til oss.

Gratulerer Dream Team!


RÅTT NIVÅ - TRYG PSYCLO FRA TRYG FORSIKRING

Dette laget er faktisk helt rått. Kravet i denne utfordringen var på 3500 km, men Tryg Psyclo ga seg ikke før de hadde passert 10.000km! Med seg på laget har de en av norges beste syklister, så her går det nok fort i svingende.

Lagleder Carsten Tangerås skriver til oss: Laget vårt har deltatt i en årrekke, For 4(?) år siden hadde laget vårt lengst distanse av alle lag. Året etter var blant topp 10, så vi har en lang og god historikk. Så det går vel litt på tradisjon og gammel vane? Vi har med få unntak vært samme gjengen hele tiden. Vita Heine er primus motor. Hun er en av norges beste kvinnelige syklister, og er pt utenlands og sykler løp.

Hele laget vinner sykkeltrøye fra Bjørn Dæhlie.

Fra venstre: Lars Endresen, Christian Gullaksen og Carsten Tangerås


Kontakt


Norges Bedriftsidrettsforbund har arrangert
Sykle til jobben-aksjonen siden 1973.

Kontakt oss gjerne! sykle@bedriftsidrett.no

Powered by: Bloc