Trond Jacobsen Blog.

Fotball til jobben?

Postet av Trond Jacobsen den 27. Apr 2016

Forsøkte meg på å legge til en fotballkamp etter 60 min med bedriftsfotball i Vestlandshallen i går. Det ble fort slettet da det ikke ga noe poeng??? Får holde meg til det tradisjonelle SYKLE TIL JOBBEN konseptet og ikke alt mulig annet rart til jobben ;-)Uke 2

Postet av Trond Jacobsen den 26. Apr 2016

Ser med glede at mine lagkamerater har begynt å røre på seg, samtidig som laget totalt sett sklir bakover i bedriften.

De dagene jeg ikke er på jobb her i Bergen så forsøker jeg å legge inn noen løpeturer ute i det fri for å holde koken. Blir ikke særlig fristet til å registrere zumba eller yoga i denne konkurransen. Ikke det at det skulle være noen fare for det heller, men så er det sagt i alle fall.

Vel her gjelder det å ikke gi seg, men fortsette å SYKLE TIL JOBB for å skaffe poeng. Legger inn en drøy omvei fra jobb da jeg ser at det faktisk er tiden man bruker og ikke nødvendigvis en lang distanse på kort tid som gjelder.Sykle til jobb dag 2

Postet av Trond Jacobsen den 20. Apr 2016

Jeg registrerer at foreløpig så er det ingen andre på laget som har rørt på seg. Kanskje jeg må spørre om de trenger litt hjelp med vårpussen på syklene før de går ut på veien? Vel de kommer nok sikkert sterkt tilbake :-)

I dag var det faktisk ikke nedbør i lufta på vei til jobb selv om veien var våt. Det går litt lettere da selv om temperaturen ikke er all verden ennå.

Det regner i Bergen

Postet av Trond Jacobsen den 19. Apr 2016

Fin tur til jobb i dag selv om det regner. Blir litt sånn at jo dårligere været er jo mer gir jeg på og jo bedre føles det etterpå.

Har man valgt å sykle i Bergen så kler man seg deretter og tar i mot det som kommer ;-) Og for å avslutte så kan jeg si at overtrekk til sykkelsko ikke er oppskrytt!
       

Powered by: Bloc