La meg presentere min sponsor i 2017!

La meg presentere min sponsor i 2017!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 20. Feb 2017


Biltema er godtebutikken min. Der handler jeg fiskekroker, datakabler, poleringsmidler, batterier, bekledning, hjelmer og masse annet.

Når jeg var på utkikk etter sponsor så var det selvfølgelig bare ett firma som var aktuelt: Biltema.

Jeg har aldri tvilt på hva de kom til å svare, og i dag ringte de fra Biltema Lillehammer for å prate om hva slags sykkel de kunne tilby meg. Mer om det følger i et annet innlegg, følg med...


Her er min ydmyke søknad:


Sendt: tirsdag 7. februar 2017 19.42
Til: kundeservice@biltema.no
Emne: Sponsor til "sykle til jobben 2017" søkes!

Hei

Sak

19. april er det påmeldingsfrist til «Sykle til jobben» kampanjen 2017.

Om meg

Jeg er en svært lite sporty fyr som blir 50 år i år og ved et «arbeidsuhell» stilte jeg opp på «sykle til jobben» kampanjen i fjor».

Kampanjen gav meg sant å si ikke så veldig mye annet enn en del oppmerksomhet på bloggen min. Eller jo, jeg fikk faktisk en premie, men jeg er fortsatt like lat, like dvask og jeg har vel også gått opp noen kilo siden i fjor.

Trening

I fjor fikset jeg opp den gamle DBS’en med Biltema utstyr, jeg synes det er viktig å vise at enkelte tar ansvar for å holde kostnadene nede på utstyret og ikke kjøper seg sykkel bare for å posere sånn som disse glorete medsyklistene mine her på Lillehammer gjerne gjør.

Også synes jeg at det er viktig å se seg litt rundt når en er på treningstur, og legge merke til de små perlene som finnes i nærområdet. Jeg går heller ikke av veien for å sende et lite stikk til våre politikere og mine medsyklister her i mjøsbyen.

I år hadde jeg tenkt å stå over hele kampanjen siden den tar litt for mye tid også er det ikke så mye som motiverer for nye 60 dager med lett gruppepress. Men så føler jeg på at jeg kanskje burde gjøre et skippertak for kroppen igjen og for å få til det så må jeg finne ny motivasjon. Og hva gir mer motivasjon enn nytt utstyr og derfor henvender jeg meg til dere.

Biltema

Hvis du har trykket på linkene så ser du at jeg har vært god Biltema kunde som syklist. Men det er som motorsyklist at jeg handler ting det blir penger av hos dere ,det kan dere se av mine bidrag her.

Til poenget

Jeg må ha noe nytt som kan motivere til trening dersom jeg skal være med på en ny runde med «sykle til jobben». Nå ønsker meg ny Biltema sykkel.

Det er viktig for meg at det er en Biltemasykkel og ikke et av merkene som mine kolleger anbefaler. De bruker alt for mange penger på hos sportsforhandlerne på alt for dyre sykler og ikke minst klær og stæsj.

Derfor tillater jeg meg å komme med følgende utfordring: Hvis dere er sporty og sponser meg med en sykkel så skal jeg være sporty og melde meg på «sykle til jobben 2017».

Nå skjønner jeg jo at dette åpenbart fremstår som ren tigging. Til det er det å si at jeg definitivt har økonomi til å kjøpe meg en sykkel, men jeg vil så gjerne vise at slappfisker som meg også kan bli sponset!

Payback

Det Biltema får tilbake er:

  • Positiv omtale på bloggen, men også dønn ærlig.
  • Omtale på min instagramprofil
  • Jeg har vært forsiktig med å si noe om trening på min Facebookprofil, men hvis jeg blir sponset så skal jeg vurdere å skryte der også.
  • Mulighet til å følge en utrent gjennomsnittsmann i 60 dager på godt og vondt.
  • En reell produkttester, ref et par uheldige kjøp tidligere
  • Fri adgang til å linke mot mine åpne sider i kampanjen.
  • Følge min Endomondo hvor alle data fra turene ligger.
  • Forhåpentligvis rapporter om sykkelglede med humoristisk tilsnitt.
  • En god kunde


Håper på positiv tilbakemelding.


Sånn ser det ut utenfor jobben i dag. Det er heldigvis god tid til å psyke seg opp til sykle til jobben kampanjen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc