En ruskete start ...

En ruskete start ...

Postet av Oddbjørn Krage den 19. Apr 2017

I og med at jeg hadde gått ut så høyt på kontoret når det gjaldt å sykle til jobben så fant jeg ut i dag tidlig at jeg kunne ikke vært noe dårligere selv enn å gå foran som et godt eksempel.

Så i godt mot tok jeg med meg sykkelen på sykkelstativet på bilen for å kjøre min datter på skolen, gi henne bilnøkkelen for så å sykle videre selv. Så langt så vel...

Det jeg helt hadde glemt i løpet av vinteren var at girskifteren til bakhjulet hadde blitt defekt slik at det ikke gikk an å gire, og selvfølgelig stod den i 9 gir. Når jeg da heller ikke fikk lagt kransgiret på den minste kransen pga avstanden så ble det til at jeg måtte ha den på den midterste av de 3. Så da var det bare et gir og det var det 18.ende av 27 gir.

Etter en noe tråkk tur til kontoret , med litt kjedeavhopping og annet småsnacks, så har jeg nå bestilt nye deler og sykler ikke før de er påmontert.

Uansett så fikk jeg vist mine kolleger på kontoret at jeg tar denne kampanjen seriøst og hvis jeg er heldig så kan jeg få med noen av de andre etter hvert.

God sykkeluke til dere alle.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc