Dag ni av sykle til jobben

Dag ni av sykle til jobben

Postet av Kristin Bay den 27. Apr 2017

Ble kjørt til fysioterapeuten i dag også. Da mista jeg 30 minutter gange på vei til jobben, for jeg orker ikke stå opp tidligere enn jeg må når jeg har time 0715 - 0815. Og hva gjør jeg da? Jeg vil jo ha full pott i dag også! Tok beina fatt og gikk hele veien hjem. I dag tenkte jeg ikke på alle bussene jeg kunne ta. I dag hadde jeg, om ikke nummer på brystet, så i alle fall i huet. Planen var å ta tiden på ordentlig, med raskest mulig tempo. Ingen stopp for å prate med naboer på jordet eller utveksle ord med forbisyklende kolleger. Jeg kom litt lenger i dag før hofte og kne begynte og gnage og gangen ble mer og mer gakk gakk...

Men da jeg kom til dette punktet på veien, ble veien hjem veldig lang... det gjelder å sette på skylappene litt tettere heretter!

I luftlinje er det 1,3 km. Å følge veien er det 2,5 km og ennå 30 minutter å gå på dette tidspunktet av strekket. I dag brukte jeg 1 time og 41 minutter uten stopp. Men alt for laget, poengene er fylt opp og jeg trenger ikke sykle på parkometer'n i dag. YESS! Ferdig for dagen, bokstavelig talt.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc