Dag atten av sykle til jobben

Dag atten av sykle til jobben

Postet av Kristin Bay den 7. Mai 2017

Stålende start på helga. Fredag fikk jeg gjennomført trening jeg var i ferd med å avlyse på e-post til PT (= personlig trener) torsdag, men klarte å avslutte e-posten med at ...siden jeg ikke har lyst til å trene og er skikkelig utafor og har vondt i ryggen, tror jeg at jeg må ha en time med deg på fredag... og det gikk bra!!!! Alt for laget ;-) og sola skinte.

Lørdag fortsatte med solskinn og jeg angret på at jeg hadde bestilt billetter til Giselle på Dansens Hus i Oslo klokka 15 på ettermiddagen. Da følget meldte avbud i pollenhælvete, var fristelsen stor til å bli hjemme... men litt dumt å la billettene gå føyken også... og dessuten hvordan skulle jeg greie å få trimpoeng i dag? En liten ringerunde og jeg fikk med meg en annen venninne. Så til Oslobyen jeg dro. To tilbud om skyss til bussholdeplassen ble avslått og 30 minutter tjent. Alt for laget!!!

Inne i Oslo fikk jeg nesten klaus. Så mye folk!!! Yrende folkeliv overalt. Jeg valgte å gå langs Akerselva opp til Vulkan. Roligere og grønnere og flere meter og minutter tjent. Nye 30 minutter. Alt for laget!!!

Forestillingen var grei, men hadde ønsket meg litt mer fart enn bare spasmer og rykkende bevegelser i tide og utide. Det er jo så mye fint kroppen kan få til når rytmen er fra rungende, sugende trommer. Derfor var det vel så hyggelig med litt vin og skravling etterpå... og glaning på folkelivet. Eksotisk livlig rundt oss på alle kanter. Men siden vi skulle på middager hver for oss, ble byturen, eller rettere sagt byoppholdet, ikke spesielt langt. Valgte en annen rute hjem i byens gater som kunne bli flere metere og minutter. Det ble bare 25 minutter på vei til bussen, men da visste jeg at jeg ville få de samme 30 minuttene etter bussturen for nå var det ingen tilbud om å bli henta... festen hadde begynt der hjemme... og jeg fikk flere poeng i fine vårkvelden... ALT FOR LAGET!!!

Home sweet home. Da dette bildet dukket opp hadde jeg gått nærmere en mil denne dagen...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc