Dag tjuefem av sykle til jobben

Dag tjuefem av sykle til jobben

Postet av Kristin Bay den 13. Mai 2017

Det er lørdag, jeg er heller tung som en elefant enn lett som en bie. Hadde gjemmedagen min i går og startet morgenen med trening på Eika Sportssenter. Er visst litt tom fortiden så "min" PT, personlige trener, roet intensiteten litt... ikke så mye intervall og tempo, men mer styrke og balanse.

Jeg er imponert over hvor mange fine øvelser som finnes, som kjennes veldig funksjonelle ut, hvilket betyr at jeg kan kjenne igjen og relatere dem til aktiviteter i det vanlige liv, ikke bare på treningsstudio.

Og hun, PTen, er imponert over hvordan jeg bruker andre muskler enn de jeg egentlig skal bruke :-). Det er visst en del som skal læres på nytt.

I går var det mye for rygg- og kjernemuskulatur. Bl.a. diverse balanseøvelser på ball. En av dem var på-knærne-alle-fire oppå ballen... og jeg med mine livlige bilder i hodet fikk latterkrampe da magemusklene begynte å svi som værst. Så for meg en blanding av balanserende elefanter på sirkus i Pondus-damenes skikkelse. Måtte fortelle synet til PT'n så da ble vi enige om at vi kanskje skulle opptre på Ås-Mart'n. Hun svinge med pisken og jeg gjøre kunstner på ball! HA-HA! Alt for laget!!!

I dag er jeg sykt støl, men en ett poengsøkt med parkometersykling er gjennomført... selv om oppfordringen er å roe ned litt. ALT FOR LAGET!!!! God helg.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc