Har jeg trent for hardt?

Har jeg trent for hardt?

Postet av Erik Aadland-Rasmussen den 8. Jun 2017

Da denne kampanjen startet var jeg totalt utrent. Veide godt opp på tresifret og veldig glad i søtt og kjøtt.

Lett til sinns og tung på foten satte jeg ut for å bli sprek, sanke poeng og vinne konkurransen innad i redaksjonen.

Jeg begynte å spille fotball, gikk skoger i tur og mark, prøvde løpeskoene for første gang i dette årtusenet, og sågar gikk jeg en dag både til og fra kontoret. Google påstår det er 11,1 km hver vei.

Her kom tøffe tøffe tøffe tøff.

Problemet var bare det at viljen var ivrigere enn kropp og forstand, og uken før 17. mai gav det seg utslag i det som bare kan tolkes som en protest fra liket.

Jeg pådro meg alle bronkitts mor. Sluttet å sove, svettet som to svin, hostet så jeg vekket de døde og surklet som en pensjonist med kols. I ukene som fulgte gikk hosten mer eller mindre over, men noe har lagt og irritert ene lungen de siste fjorten dagene. Kjennes som om noen poker meg 24-7, og "smertene" stiger og synker utifra hva jeg spiser og drikker. Det som sitter der døser av melk og vann, mens sterk mat og kaffe setter fyr i teltet.

Slik tolker jeg at jeg begynte for hardt, jeg som nesten ikke hadde luktet på en sykkel eller kunstgressbane siden jeg ble gammel nok til å drikke voksenbrus, prøvde plutselig å gå i Bjørn Dæhlies fotspor.

Lungene mine synes åpenbart det var en dårlig ide.

Kommer nok til å fortsette å trene, men da på et lavt nivå.

F*en så rett Team Antonsen hadde...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc