U-Go — en suksess for en aktiv skolevei!

U-Go — en suksess for en aktiv skolevei!

Postet av Sykle til jobben den 8. Jun 2017

Denne våren ble aktivitetskampanjen U-Go lansert for første gang!


U-Go 2017 var en aktivitetskampanje for ungdomsskoleklasser i Oslo og Akershus. Kampanjen ble lansert våren 2017 og varte fra 3.mai til 31.mai. U-Go gikk rett og slett ut på at deltakende klasser skulle bruke skoleveien sin aktivt enten ved å gå, sykle, skate osv. til og fra skolen og registrere dette i kampanje-appen eller på en egen bruker på kampanjens nettside. Deltakende klasser kunne vinne spennende premier som utflukt til Tusenfryd, klatreparken på Tryvann, Rush, Fangene på Fortet eller Megazone!

I årets kampanje var det over 3000 påmeldte og 1900 aktive deltakere som ivrig konkurrerte om å være de mest aktive. I løpet av kampanjen var det 14 klasser som vant forskjellige premier! Ta gjerne en titt på våre spreke vinnere her!

Målet med U-Gokampanjen er å bidra til økt hverdagsaktivitet blant ungdomsskoleelever, gjennom en morsom lavterskelkonkurranse med fokus på en aktiv skolevei, klassesamhold og samarbeid.

Med våre samarbeidspartnere, Sparebankstiftelsen, Samferdselsdepartementet, Oslo Kommune og Akershus Fylkeskommune, ønsker Bedriftsidretten å bidra til å skape gode reisevaner blant ungdom som de kan ta med seg videre inn i voksenlivet.

U-Go fikk også god hjelp av Samferdselsdepartementet, Trygg Trafikk og Statens Vegvesen til å implementere trafikksikkerhetsbudskap i kampanjen. Et element vi ønsker å jobbe grundig videre med!

Nå er målet å kunne spre U-Go ut til enda flere deler av landet og kunne tilby så mange ungdomsskoleklasser som mulig å delta i aksjonen. Vi håper virkelig på å gjennomføre andre runde neste vår og til slutt vokse oss til en nasjonal kampanje!

Interessert i å lese mer om U-Go? Ta en titt på nettsiden til kampanjen da vel :)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc