Hilde Bjørnstøl Hansen ble årets Tralle-Trulte

Hilde Bjørnstøl Hansen ble årets Tralle-Trulte

Postet av Sykle til jobben den 17. Jun 2017

Hilde Bjørnestøl Hansen fra Sørlandet sykehus Kristiansand ble vår Tralle Trulte 2017 og dermed den heldige vinneren av den eksklusive sykkelen fra Butchers and Bicycles, gitt av vår samarbeidspartner, design- og kommunikasjonsbyrået Face2Face Creatives. Hilde har alltid mange jern i ilden, og en slik transportsykkel kan frakte alt av handleposer, interiørting, vesker, ja til og med hunden til Hilde. «Jeg ser er at sykkelen er svært anvendelig og jeg gleder meg til å ta den i bruk», sier Hilde.

Face2face Creatives er store sykkel-fans, så når sykle til jobben tok kontakt måtte vi bare henge oss på! Bedriftsidrettsforbundet har tatt fantastisk initiativ som vi er stolte av å støtte sier Per Meland, styreleder i Face2face Creatives. Vi håper Hilde Bjørnestøl Hansen blir fornøyd med sykkelen - vi har selv 50 stykker som våre ansatte bruker hver dag, og kan anbefale den på det varmeste. Les mer om design- og kommunikasjonsbyrået Face2face.

Butchers & Bicycles Built cargo bike, verdi 52.600.-. Sykkelen er gitt til Norges Bedriftsidrettsforbund av støttespilleren design og kommunikasjonsbyrået Face2face Creatives. Bilde: Face2face Creatives


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc