Ulike dager

Ulike dager

Postet av Unni Hennum Bergill den 24. Apr 2018

Det er varmt, kaldt, varmt, sol og nesten litt glatt tidlig på morgenen - akkurat slik April alltid har vært. Enda ikke blader på trærne, til tross for at det er 24. april. Fortsatt behov for lange bukser på veg til jobb. Det beste av våren er fortsatt foran oss! Fordelen er at det ikke er fluer og insekter som plutselig treffer en i ansiktet, når vi sykler.

Etter en drøy ukes sykling, var det helt nydelig å sette seg på sykkelen mandag morgen. Da kjente jeg at den verste syra i musklene var borte, og klarte meg opp bakkene uten store problem. Det går fort å få resultater av økt aktivitet etter vinteren. (for de av oss som ikke bruker ski... men elsker å sykle)

Å finne ut av garderoben og vanene på en ny arbeidsplass var en liten bøyg å komme over, denne våren. Når er det mest rush, hvordan ordner man seg med skift, tørk, såpe, hånkle, og alle klærne som til slutt hoper seg opp før man i blandt må ta bilen en kveld for å hente og rydde litt. Hvor har man sine egne personlige ting, - er det dumt å gå gjennom kontorlandskapet i treningstøy - etc. etc. 

Alle arbeidsplasser har sine ordninger. Noen har et veldig ordentlig system, andre plasser er man  mer eller mindre overlatt til seg selv og tilfeldighetene. På min arbeidsplass er alt veldig ryddig, så ryddig at man ikke etterlater en eneste personlig gjenstand i garderoben. En sidegang med oppheng for klær, er stedet man henger fra seg alt. Det fungerer greit. Kommer man etter kl. 8 er man helt alene i garderobe og dusj, og det synes ikke at noen har kommet før en. Litt merkelig følelse. Kommer man rett før kl. 8, er det kø. Greit å ha funnet ut av :-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc