Statusrapport – uke 1:

Statusrapport – uke 1:

Postet av TYNSET KOMMUNE den 25. Apr 2018Da kan vi rapportere om at det gledelig nok allerede er 158 deltakere påmeldt til årets aksjon!

Vi ser også at det trolig er litt problemer med å logge seg inn å registrere aktiviteten?, da flere deltakere fremdeles står med null poeng?

Hjelp hverandre i gang, eller ta kontakt med Hilde eller Sissel dersom noen trenger hjelp til registreringen.

 

Blant dem som er kommet godt i gang med registreringen, har vi en suveren ledelse på Panikkalderlaget, som har gått beinhardt ut og løpt og syklet veldig mange kilometer allerede,  kanskje for hardt? Time will show…..

Som vanlig er også Gammeltramperne i god gjenge, det går ikke så fort, de har brukt aller mest tid på å være i aktivitet!.

Marerittet ligger svært godt an i kampen om antall økter, - sykling/gåing til og fra jobb gir to poeng, pluss ei økt til på min 30 minutter så gir det tre økter, og tre poeng om dagen! Marerittet leder også da knepent i kampen mot tittelforsvarerne fra i fjor, Max Mekker, som tydeligvis kan tenke seg å ta seieren hjem i år også.  Oppholdet i SPA-bassenget ga tydeligvis mersmak!

 

I tillegg har vi allerede en rekke individuelle prestasjoner,- de vil vi komme tilbake til etter hvert.

 

Allerede på fredag skal den uavhengige juryen velge den første vinneren / første vinnerlaget –  vær aktiv , registrer din aktivitet og delta i konkurransen!

 

Husk også på å ta lagsbilde!

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc