Vervevinneren forteller om sin taktikk
Norges Bedriftsidrettsforbund

Norges Bedriftsidrettsforbund

Vervevinneren forteller om sin taktikk

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2018

Tirsdag 1.mai fikk vi endelig trukket vinnerne av våre vervekonkurranser og blant disse to var det May-Linn som stakk av med den fantastiske elsykkelen Espresso Steps 300 EQ Tour fra Merida! Blant mange andre ververe ble hun tilfeldig trukket ut, og med sine 12 vervede deltakere kan vi trygt si at dette var fortjent! 

 

Vi tok en prat med den heldige vinneren og ved spørsmål om hvordan taktikken hennes var, svarte hun følgende:

 

"Først av alt, tusen tusen takk for premien jeg har vunnet, det er helt vilt og helt uvirkelig! Jeg er litt målløs, men skal prøve å få skrevet noen ord om taktikken min :)

 

Først peiler jeg ut alle venner, kollegaer og familiemedlemmer som jeg vet allerede er litt aktive fra før av. Deretter setter jeg i gang på alle de inaktive, og til slutt reklamerer (les maser) jeg litt på alle jeg treffer!

I 99% av tilfellene må jeg si setningen; "men det er ikke bare sykling til og fra jobb som teller med, ALL aktivitet teller og kan registreres, og man kan vinne mange flotte premier."

 

Jeg har fått svar som "jeg bor for langt unna til å sykle", "jeg har ikke sykkel", "skal si ifra når jeg har fått meg jobb" osv osv, unnskyldningene sitter løst. På mandag mottok jeg ei lita vervepakke med diverse postkort, ei t-skjorte og noen sykkelsetetrekk i posten. Da laget jeg et lite innlegg på Yammer (vår interne "Facebook" på jobb) hvor jeg da lodder ut disse tingene og trekker blant de som verver seg inn og deltar i Sykle til jobben-aksjonen."

 

Med en slik taktikk er det dermed ikke rart hun har fått vervet så mange. Tusen takk for engasjementet og gratulerer så mye med premien! Vi håper den vil komme godt til nytte! Tusen takk også til alle andre som har vervet inn deltakere, det er dere som gjør oss til en så stor aktivitetsfamilie!🧡

Foto: May-Linn

Foto: Merida Espresso Steps 300 EQ Tour


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc