Sykle til jobben 2019 - takk for innsatsen!

Sykle til jobben 2019 - takk for innsatsen!

Postet av TYNSET KOMMUNE den 5. Aug 2019

Rett før sommeren var vi i mål med nok en Sykle til jobben-aksjon i Tynset kommune. Det har ikke manglet på innsats – noen har virkelig lagt seg i selen for å tjene flest mulig poeng og kilometer og andre har blitt med selv om de i utgangspunktet kanskje ikke hadde tenkt det. Når årets aksjon er over har det blitt tilbakelagt i overkant 37 000 km av de 140 deltakerne. Det er bare 3000 km unna å komme rundt hele jordkloden!


Ved aksjonens slutt ble vinnerne av årets hovedpremie kåret. Kriteriet var å ha den høyeste andelen deltagere blant alle ansatte på enheten. Her nådde Tylldalen skole helt til topps! Med lagene «BEST FØR.... Men god etter 1» og «BEST FØR.... Men god etter 2» hadde de imponerende 86 % deltagelse blant sine ansatte. Dermed kunne alle 7 glede seg til et avslappende opphold på spa-avdelingen ved Savalen Fjellhotell & Spa.


Mang en premie har blitt delt ut under årets aksjon, men hvis du ikke har vært blant de heldige har du nå sjansen til å skaffe deg en liten trøstepremie. I servicetorget på rådhuset ligger det to Sykle til jobben T-skjorter som gis til første kvinne/mann til mølla. Størrelsen er S så de passer nok ikke for alle (evt. kan du trene deg inn i den 😉)


Fortsatt god sommer!


Hilsen Sykle til jobben-ambassadørene

Hilde, Sissel og Kristoffer


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc