Turen går til Madrid!

Turen går til Madrid!

Postet av Sykle til jobben den 28. Jan 2015

Turen går til Madrid!

Tenk at sykling og aktivitet i Norge, som er så gøy, kan føre deg helt til Madrid! Årets Sykle til jobben-premie sender deg hele veien til Madrid, om du og ditt lag klarer de 2922 km i løpet av 60 dager.
Premien er for hele laget

Turen starter allerede med Norwegian som tilbyr direktefly fra Oslo. I Madrid bor dere på et sentralt plassert hotell, får oppleve Madrid fra sykkelsetet, og får mye tid på egenhånd til bare å nyte og utforske byen.

Tapas og yrende folkeliv

Mektige Madrid er kjent for sitt yrende folkeliv. Her kan du spise tapas, besøke Debod-tempelet, vandre rundt på El Rastro loppemarked eller sykle rundt for å se hva som møter en rundt neste sving. Og det er akkurat dét du skal få være med på. Du skal bli kjent med Madrid på en helt vanlig bysykkel. Her får du se de viktigste severdighetene. Du får verdifulle tips og råd om hva man bør se og gjøre i Madrid. Du vil avslutte turen med følelsen av at du har sett severdigheter og fått vite alt du trenger om Madrid, mens du hadde det gøy med gode venner og kollegaer.

Du kan se (og vi lister opp).. Templo de Debod, Royal Theatre, Royal Palace, Almudena Cathedral, Plaza de la Paja, Town Square, Plaza Mayor, Puerta del Sol, St. Ann´s Square, Paseo del Prado, Prado Museum, Retiro Park, Alcala Gate samt Cibeles Square.Hvor langt må vi egentlig tråkke for å nå målet?

2.922 km fordelt på 60 aksjonsdager gir 48,7 km per dag. Fordelt på et lag med fem deltakere betyr dette 9,74 km om dagen per deltaker. Dette høres kanskje voldsomt ut, men hele 513 lag klarte distansen til Barcelona ifjor på 2.627 km. Vi er dypt imponert! Husk også at all kilometerbasert aktivitet teller med, ikke bare sykling til og fra jobben.Flere trekninger i år - mange muligheter for å vinne

Vi har også lagt til flere trekninger i årets aksjon, med enda flere premier. For de lag som opplever at distansen til Madrid kan bli for mye, så kan de trøste seg med at det er mange andre premier å jobbe mot. Se full oversikt over trekninger og premier her. Vi fyller stadig på med flere premier. Følg med!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc