Trofaste travere i Tryg

Trofaste travere i Tryg

Postet av Sykkelbyen Bergen den 27. Mar 2015

Tryg Forsikring i Bergen er igjen med på årets Sykle til jobben-aksjon.

Carsten Tangerås, key account manager i Tryg

Carsten har vært pådriver for Trygs Sykle til jobben-deltakelse i en årrekke. I tillegg til å gjøre det administrative og å være pådriver i Tryg, får han logget et solid antall timer og kilometer hvert år.
Vita Heine, aktuar i Tryg:

Vita har toppet Sykle til jobben-listene, både i Tryg og i Sykle til jobben-konkurransen. For eksempel syklet hun hele 3799 kilometer i 2013-utgaven, noe som var lenger enn alle de 17144 deltakerne. Det er ikke tilfeldig, for som aktiv konkurransesyklist blir det mange timer på setet i en sesong.

I 2014 kunne Vita Heine heve trofeet som viste at hun er vinner av Norgescupen i sykling for kvinner. Mellom 08-16 jobber hun som aktuar i Tryg, i Bergen. Hun sykler jevnlig til og fra jobben, men tenker lite på å "vinne" over de andre sykkelpendlerne.

– He-he. Nei, jeg sykler i et rolig tempo og lar meg ikke stresse. Når mine syklende kolleger kommer hjem, har jeg ofte planer om milelange og harde treningsøkter i et langt tøffere tempo.
Toralf Rutledal, pressetalsmann i Tryg
Toralf har delteke i aksjonen alle år han har jobba i Tryg. Etter eiga utsegn er han triatlet av mediokert kaliber, og Sykle til jobben-deltakinga er ein fin del av treningsgrunnlaget han treng for å kunne drive med idretten sin. I

– Det å kunne sykle på jobb er eit gode eg set høgt. Turen på jobb gjer at eg vaknar, får varmen i kroppen og får begynt å sortere dagens arbeidsoppgåver. På turen heim legg eg frå meg alt av jobbstress, og nyt å kunne flyte forbi mine mindre heldige medtrafikantar, som må sitte i bilkø.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc