DNB dobler antallet aksjoner

DNB dobler antallet aksjoner

Postet av Sykkelbyen Bergen den 30. Mar 2015

DNB har sin egen Trim til jobben-aksjon som går gjennom hele året. I år ønsket de å ta det enda lenger, så de meldte seg på Sykle til jobben-aksjonen i tillegg! Her forteller de litt om sitt sykkelinitiativ og hvordan de ønsker å inspirere flere til å ta i bruk bena eller sykkelen til jobb:

I DNB har vi i litt over ett år vært samlet i vårt nye bygg i Solheimsviken. Helt fra bygget ble planlagt har det vært kjent at det kun er et mindre antall parkeringsplasser for bil tilgjengelig, og vi som arbeider her har vært utfordret på at vi må finne «grønne» måter å komme oss til jobben på: kollektivtansport, gå eller sykle.

Når en arbeidsplass med 1700 mennesker etableres i et luftforurenset området som Danmarksplass, sier det seg selv at vi må gjøre en innsats for å ikke øke forurensingen i området enda mer. Bygget vårt er derfor tilrettelagt med gode fasiliteter for sykkelparkering, tørkerom og garderobeplass, så det er enkelt og greit å sykle til jobben.

I DNB har vi de siste årene hatt vår egen Trim til jobben-aksjon som stimulerer oss ansatte til å komme oss på jobb ved egen maskin, enten man går eller sykler. Til forskjell fra Sykle til jobben-aksjonen har DNBs egen aksjon pågått hele året, og det har vært premiering når man har nådd et visst nivå av gå- eller sykkelturer til jobben.

I år har vi bestemt oss for både å delta i Sykle til jobben-aksjonen og å ha vår egen Trim til jobben-aksjon. Vi tror at jo mer oppmerksomhet vi kan få rundt det å bruke sykkel til jobb jo flere vil begynne å sykle.

I DNBs egen aksjon har mange sykkelentusiaster syklet mange og lange turer for å komme seg på jobb.På bildet ser vi noen av dem som har syklet aller flest turer til jobben: fra venstre: Eivind Are Moen, Janniche Hole, Petter Alfsen, Knut Bjørnevik, Jan-Egil Brendsdal, Carl Johan Wickmann.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc