Utfordret meg selv, og jeg klarte det!

Utfordret meg selv, og jeg klarte det!

Postet av Jenny Antonsen den 24. Apr 2015

Jeg har nå siden jeg begynte å jobbe på Romerike Biogass Anlegg i 2012 tenkt at jeg burde klare å sykle til og fra jobben. Hvertfall jeg som hele tiden er så fokusert på helse, livsstil og trening. Dog med mine svakheter, det skal ikke glemmes de heller...
Hvertfall så bråbestemte jeg meg etter en sykkeltur på tirsdagen hvor jeg syklet 14km med min datter at "nei fillern, nå skal jeg sykle til jobben! - dette skal jeg klare"!

Så på onsdag morgen våknet jeg, spent og nervøs klokken 3 om natten. Jeg var så bestemt og skulle ikke trekke meg nå! Siden jeg var så supertidlig oppe så gikk jeg en lang tur med hundene mine på morgenkvisten. Er jo ikke i form og sykle er ikke noe jeg er kjent for å gjøre så jeg belaget meg på å bruke 2 timer frem til jobben. Vi har bl.a to mareritt bakker, lange oppoverbakker som jeg var virkelig tvilende på om jeg ville klare....

Første bakke kom og jeg klarte den helt fint! Ikke gikk det fort og min 21-gear offroader er ikke laget for særskilt fart, det gikk på 3 gear opp bakken og ca 2-3km/t så super fart var det ikke. Når da neste bakke kom gjentok jeg bragden på 3 gear. Kom frem til jobben på 50 minutter så jeg var veldig tidlig ute!

Turen hjem er en helt annen historie....
Motvind til tusen, mye trafikk i 80-sonen jeg har 3km gjennom... Hver gang jeg møtte en lastebil, vogntog, buss o.l så fikk jeg de vindkastene mot meg som stoppet meg helt opp. Kom de med meg så var det nummeret før turbulensen bak kjøretøyet dro meg overende. Grusomt og skikkelig skummelt!

Men jeg ble overasket over hvor fort det gikk og til tross at det var ikke så krevende og vanskelig som først forventet. Det var faktisk veldig inspirerende og godt så dette vil jeg fortsette med! Også føles det så mye bedre etterpå!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc