Sporty vinnere i aksjonens første uke!

Sporty vinnere i aksjonens første uke!

Postet av Sykle til jobben den 28. Apr 2015

Hver uke trekker vi vinnere fra aksjonen. Ukens trekning ble en blomst av sporty folk: En har transportert en madrass med en sykkel, en annen er helårssyklist og en tredje er nyfrelst transportsyklist med to barn til barnehage.

Ukens jobbsyklist – Anders Åsheim

Bosatt i Bergen og jobber i Bergen kommune.Anders skriver litt om hans sykkelvaner:

- Jeg har lenge tenkt på å begynne å sykle til jobben, men tenkte det ble så mye styr siden det er jeg som leverer og henter ungene på skole og barnehage. Men da vi på jobben meldte oss på Sykle til jobben-aksjonen måtte jeg prøve. Litt styr de første dagene til vi kom inn i det, og no begynner vi å få rutine på det. Det er også godt å kjenne er kroppen i gang når jeg kommer på jobb, den har fått frisk luft og aktivitet.

Anders holder seg ellers i form ved å padle kajakk, gå tur, sykle og med noen turer på treningstudio (spesielt når det er dårlig vær). Prøver å 2 til 3 ganger i uken.

Premie: En sykkelcomputer fra Polar til en verdi av 2799,- Gratulerer!

Svein Bjørnar Lerum, 64 år – vant i kategorien ”Mine 30”

Bosatt i Bø i Telemark, jobbet i kommunen i 42 år. Har vært i aktivitet mer enn 30 min om dagen foregående uke.


Den syklende spesialrådgiveren i Bø kommune på 64 år "har alltid" syklet til jobben, har vært tilsatt i Bø kommune i snart 42 år.

Om å sykle til jobb sier han:

- Selv om det ikke er den lange turen så er det en livsstil. Etter fylte 60 år ble det piggdekk på vinteren og det går an å sykle ned mot 20 minusgrader. Motbakken hjem fra jobben gir styrke i beina. Sykle til jobben fyller 30 min, mens jogg/løping og/eller skog/fjelltur i helgen fyller ut dette. Har i alle år etter den aktive idrettsperioden jogget ca. 50 km pr veke (og erstattet jogg med ski, sykkel, oldboys fotball m.m. gjennom året).


Vi heier på en supersprek 64åring! Premien denne gangen ble et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom.


Aud Val nådde sin målsetting!

Aud fylte ut ”min målsetting” på sykletiljobben.no og nådde målene og ble dermed med i trekningen.- Sykling er ein artig og sosial måte å holde seg i form, forteller Aud.


Hun skriver litt om hvordan hun holder seg i form:

- Eg har i fleire år gått på helsestudio, mye spinning og ein del andre timer som step og zumba. I tillegg gikk eg litt på fjellet, men litt trøblete knær gjer at sykkel passer meg best som treningsform. Kjøpte derfor landeveissykkel for snart 2 år sidan og meldte meg inn i Kolbotn sykkelklubb. Sykla første sesongen i fjor og syns det var kjempeartig å sykle og trene sammen med fleire. Blei overtalt til å delta i noen ritt, bl.a Lillehammer-Oslo. Det gikk over all forventning og da blei ikkje sykkelinteressen mindre. Kjøpte også terrengsykkel på høsten i fjor, så no blir det litt begge deler og sykling tar mykje av fritida. Har lenge tenkt på at eg skulle ta sykkelen fatt til og frå jobb også, men det har vært ein terskel å komme over. Deltakelse i årets «sykle til jobben» har derimot gitt eit lite ekstra spark, så i dag var første gang eg sykla til jobb og det blir heilt sikkert ikkje siste.


Vi synes det er flott at en kneskade kan føre så mye positivt med seg, som det tydeligvis har gjort for Aud. Denne uken fant hun en t-skjorte og en goodiebag fra Sykle til jobben :)


Ukens mosjonist – Sara Hemmer fra Oslo.

Sara Hemmer har vært i aktivitet mer enn 90 minutter hver dag den siste uka og kåres herved til ”Ukens mosjonist”. Hun jobber på Kuben Yrkesarena i Oslo.
Sara Hemmer holder seg i form ved å sykle stort sett over alt. Hun skriver:

- Sykkel er det perfekte transportmiddel! Jeg sykler stort sett overalt jeg skal, og holder grei kondisjon med det. Sykle til jobben -aksjonen har imidlertid motivert meg skikkelig til å øke aktiviteten, og jeg har tatt digre omveier på vei til og fra jobb! Jeg syns det er litt ekstra moro at alle økter så nær som en langtur er gjort på en damesykkel til 999 kr på salg, stor sett med godt fulle sykkelvesker :-)


Her kan du se hva jeg har klart å transportere på sykkelen min:Rammemadrassen er nok den største enkeltgjenstanden jeg har fått med meg, mens haugen med dagligvarer (inkl. støvsuger og et vaffeljern) er det meste jeg har fraktet uten sykkelhenger. (Begge transportstrekk var ca 2 km.)
Selv om de fleste ikke sykler så mye som meg er det mange på jobben som sier de er blitt inspirerte av aksjonen, og også noen som nok har fått nytt syn på hva litt runde damer med grått hår og godt oppe i femtiåra kan klare :-)

Vi heier på Sara som ukens mosjonist! Hun vant en Polar M400 til en verdi av 1999,- denne uken.


Det var aksjonens første vinnere! Flere neste uke så her er det best å stå på med treninga! :D
5 Kommentarer

Kommentarer

 • anette johnsen

  28 april 2015
 • Berit Movik Lo

  Må gratulerer kusine Sara som en av aksjonens første vinnere!

  28 april 2015
 • Aage Berge

  Herlig! Dette både inspirerer og gjør meg i godt humør :-) Gratulerer så mye.

  28 april 2015
 • Roger Foss

  gratulerer til dere alle sammen, bra jobba og fortjent

  28 april 2015
 • Margrete Solvik

  Helt enig med deg, Berit! Gratulerer Sara :-)

  29 april 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc