Vinnere med konkurranseinnstinkt i aksjonens andre uke

Vinnere med konkurranseinnstinkt i aksjonens andre uke

Postet av Sykle til jobben den 6. Mai 2015

Sterkt konkurranseinstinkt preger ukens vinnere. Vinnerlysten blir kanskje ikke mindre nå?

Ukens jobbsyklist - Petter Hebæk

Jobber i Oslo kommune og sykler for laget Vintersyklistene.


Petter forteller litt om hans sykkelvaner:

- Jeg har syklet til jobben i mange år, sommer som vinter. Jeg liker også å trene litt på sykkelen utenom jobb-pendlingen. Terreng (grusvei...) og landevei - hver sin sjarme. Sykling er uansett den aller beste måten å trimme på!

På jobben er vi ivrige deltakere i Sykle til jobben aksjonen - og laget jeg var med på i fjor syklet lengst av alle! Vi har ambisjoner om å være det laget med flest kilometer i år også! Laget er Vintersyklistene (nytt navn av året...) Jeg er altså med i aksjonen av rene konkurranse-instinkt grunner og av mosjonsgrunner. Jeg liker dessuten å logge kilometer :)

Petter har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Han vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-Gratulerer til både Petter og teamet Vintersyklistene!

Mine 30 - Kristin Kleiv

Kristin jobber i Drammen og vant et helgeopphold på et valgfritt Scandichotell.
Kristin forteller litt om hvordan hun sikrer seg sine 30 minutter med hverdagsaktivitet:

- Jeg prøver å være nøye med de 30 minuttene om dagen; i sommerhalvåret sykler jeg til jobben, så da er jeg sikret. Det er ikke mer enn 6 kilometer hver vei, men med ungene på slep i oppoverbakkene hjemover så kjenner jeg at kroppen er i bruk.

Jeg prøver generelt å legge inn litt trim der jeg kan – spesielt går det på å la bilen stå når det er mulig.
Jeg er også nokså regelmessig noen turen på SATS i uka, for tiden går det mest i spinning.
I helgene blir turer med hele familien høyt prioritert; det er ikke alltid ungene er like motiverte, men det ender alltid opp med å bli en fin tur, enten det er til fots, på sykkel eller ski.
I fjor sommer fikk vi en fin rutine med noen naboer: søndagsettermiddagene samlet vi store og små til slåball. Kjempemorsomt å leke sammen – og fryktelig slitsomt; det gjør gjerne det når man er født med litt konkurranseinstinkt… Håper på å ta opp igjen dette nå i år.

Tusen takk for premien – nå gleder jeg meg til helgetur med mannen min!
Premien denne gangen ble et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke.

Når sine mål - Elisabeth Rolland

Elisabeth fra Straume fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Elisabeth som overgikk målene sine med god margin!Elisabeth forteller:
- Jeg har alltid likt å være aktiv, men det går litt i perioder med hvor aktiv jeg er. Jeg er et konkurransemenneske, så med en gang det er snakk om konkurranse er jeg med. Nå sykler jeg til og fra jobben hver dag, i tillegg er jeg ute og går tur. Noen ganger går jeg alene, noen ganger sammen med mann og barn (to gutter på 8 år) som er veldig flinke til å være med mamma på tur!

Ukens mosjonist - Diego López Mulero

Diego jobber i Stavanger og sykler hele året.Diego forteller:
- I bike to work all year round and was asked to join the campaign by a colleague. We made two teams within the company so there’s a little competitiveness that helps us to push each other. It’s very nice that all of us are so interested in each other’s activity and we encourage the team to train more, we are even talking about meeting on the weekends for longer trips.

I have noticed that, lately, it is more difficult to find a parking spot for the bike than for the car in the building where I work so I believe this is a very positive initiative and I look forward to joining every year.

Diego har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Den entustiastiske vinneren lurer på om han kan få klokken i hvit slik at kona kan få den i gave. Det sier vi klart ja til! :) Stå på med treninga begge to!


Tusen takk for bidragene til alle ukens vinnere! :)

2 Kommentarer

Kommentarer

  • Roger Foss

    Blir bare mere motivert av dette, gratulerer så masse til dere alle

    06 mai 2015
  • Solveig Voldmo

    Gratulerer så mye til premievinnerne🚲 stå på videre👍

    06 mai 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc