Blir lykkelig av sykkel

Blir lykkelig av sykkel

Postet av Sykle til jobben den 8. Mai 2015

Beretning fra en deltaker: En sykkeltur gjennom byens åpne rom, torg og plasser gir nye syn og opplevelser – og et løft i hverdagen.


Foto: Gro Reppen

Langsom i svingene

Gro Reppen er hverdagssyklist og med på Sykle til jobben-aksjonen. Sammen med Siri Breistein og Gunvor Rasmussen promoterer hun "slow-sykling", eller langsom hverdagssykling om du vil. I Bergens Tidende skriver de:

Men er det mulig å få en «slow»-syklist-bevegelse i Bergen? Bondens marked er blitt en suksess, og bærekraftig liv på Landås er in. Så hvorfor ikke langsomsykling?

Les hele artikkelen.

Gjør et unntak i denne konkurransen

Gro Reppen skriver:

Her er eg. På sykkel for å gjøre noe som jeg må gjøre hver dag. Yoga. Hver dag litt yoga hjemme. Og hver onsdag på et byfjell i Bergen som heter Stoltzen..........Yoga alene handler om ro og styrke. Tankens kraft. Når jeg er på sykkel er jeg lykkelig i bevegelse. Yoga på Stoltzen er for meg en fantastisk opplevelse av fjell, ro og samhold. Jeg elsker å være i aktivitet. En indre glede er motivasjon.

For meg er ikke aktivetet styrt av måling og telling.... Selv om jeg i denne konkurransen gjør et unntak. Men det fine med unntaket er at jeg er med på et lag. Jobben min. Og den er å være omgitt av ungdom. Ungdom i sin beste alder. For etter mange år i bank/finans har jeg tatt steget inn i videregående skole og underviser. Heldige meg.


Takk til Gro som deler fra sin sykkelglede :)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc