Treningsstopp!? -eller treningshvile..?

Treningsstopp!? -eller treningshvile..?

Postet av Sirpa Stømner den 8. Mai 2015

Motivasjonen var på topp ved start! Jammen var jeg glad for god temperatur da sykle til jobben aksjonen hadde startskuddet sitt og jeg dro på med raceren min! 3 mil til og med! Dette blir bra tenkte jeg! Etter lang pause fra trening følte jeg at det var godt med en lang økt...... Jeg tenkte at jeg skulle fortsette og hvertfall dra på med 1 mil om dagen.. minstekravet altså!

Men.... hverdagen slo meg.. hardt!! Hektisk som livet mitt er om dagen, med føll på vei, endringer i livet, regnvær ute, kaldt... jeg er jo kjent for å være en frossen-pinne... Hvor ble det av motivasjonen!?

Vel, den kommer neste uke... det lover jeg meg selv...

Treningsnarkoman som jeg HAR VÆRT, er det rart å ikke mestre trening om dagen... Inntil ifjor vår trente jeg HVER dag, det ble brått slutt, og latskapen dro mer og mer innover meg.. Jeg ble rett og slett lei av presset jeg la på meg selv ifht trening. Det føltes tilslutt som en besettelse.. Jeg måtte erkjenne at JA man kan bli avhengig av trening. Humøret sank da jeg ikke fikk trent, Jeg ble sint..

Jeg klarte tilslutt ikke mer...og jeg ble i stedet sint på meg selv fordi jeg ikke klarte............ Hvor er logikken??? Men hvorfor skal man bruke energien på å være misfornøyd når man ikke klarer...? Hva med å si til seg selv 'ok da...jeg trenger hvile nå... treningen kan jeg ta når jeg orker...' ? Det er vel slik vi er laget... Vi peprer oss selv med ord som drar en ned... Det hjelper faktisk ikke en dritt...

Nå skal jeg endre holdningen min... Jeg skal hvile når jeg trenger det, jeg skal bygge meg selv opp, ikke dra meg selv ned... Trening skal være lystbetont... Ikke misforstå.. jeg elsker å sykle.. men ikke når jeg ikke føler at jeg ikke får noe ut av det... Når øynene sprenger fordi jeg er trøtt, når kroppen verker fordi jeg er sliten, når hodet skriker fordi jeg vil ligge å sove (jada, jeg har tinnitus, men det er en annen skriking... )

Så... På mandag skal jeg sykle for å kose meg... jeg skal sykle for å se på naturen.... Jeg skal sykle til jobb for å spare bilen.... (ok da.. jeg er kjent for å forsove meg, så jeg kan ikke love at jeg tar sykkelen til jobb...). Jeg skal kose meg!!! :) Jeg skal ikke trene... Det er min nye holdning! :)

I'm gonna Dance in my livingroom becouse I can, and becouse I love it!! :)

God helg alle sammen!!! :)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc